Typan Cz Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 kazdymu na pusteni chickhenu pomaha neco jinyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 To znamená' date=' že pomáhá plně nabitá baterka? - resp. je větší možnost spuštění chicken henu při plném nabití?[/quote']baterka roli urcite nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Přesně mě pomáhá že další fotky nemám volně ale v další složce... kazdymu na pusteni chickhenu pomaha neco jinyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 .. to pomaha snad kazdemu. chickhen musi byt ve slozce. Neznam nikoho, komu by to nabehlo a mel to volne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 hele nemate tady nekdo nejaky rady, jak rozjet ChickHEN na FATku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Stejne, jako na slimku. Jenom se rozjizdi hur - musis to zkouset vicekrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 takže to znamená, že ke hraní iso/cso her mi stačí jenom nainstalovat ChickHEN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 ne neznamena... precit si navod znova... a specialne POSLEDNI BOD! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Ne, to nestaci. Staci ti ale cist, cist navody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy1966 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Já doporučuji vždy otevřít obrázky tam chicken hen ale ne ho otevřít až na obrázky poze na složku tam posčkat než se oběví a zmizí myslím options a apk otevřít a nechat na prvním obrázku tak mi najede v 99% případů na 1.edit.: dyžtak vám nahraju video a dám sem Tak tohle mi pomohlo, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 hele nevite proc mi nejde udelat ten chickhen mam psp 2003 a porad to nejde a delam to asi 20 min a porad nic EDIT: uz to jede thanks XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 dobry den XD chtel bych se zeptat muj kamos ma psp slim 2004 3.80 M33-5 a chtel by hrat ty nejnovejsi hry (avatar atd...) co bych mu mel udelat ? XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Udělat update na 5.50GEN-D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 normalne ten navod B2 ? a existuje nejaky navod ? 3.80 M33-5 --> 5.50 D2 ? a proc rovnou na D3 a ne D2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom@n Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 a hele potom udelat hned to prvni ? http://console-forum.net/showthread.php?t=36716 (Update 6 1. (pro ty, kteri maji 5.00 M33-x) zkopirujte složku PSP na na kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BULIT1468624329 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 hele hoši kámoš má pomocí HENu flashle psp ale vypl psp 3004 a už nevidí iso hry ale karta je plná byla by nějaká rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 nema kdyz ma chickhen tak hry nevidi. musi si nainstalovat GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BULIT1468624329 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jenže je problém že hry pařil a po vypnutí už nevidí iso a proto nepaří.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BULIT1468624329 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 uvidim až přijde kouknu do vsh menu jestli tam ma nastavený USE IMD MODE nebo jak to je na M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 jenže je problém že hry pařil a po vypnutí už nevidí iso a proto nepaří.. chickhen se musí po každém uplném vypnutí psp znova spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BULIT1468624329 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 a to mi popiš jak ja to psp zatim ještě nemám tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Stačí si přečíst tutorial .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BULIT1468624329 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 skoukl jsem to video takže mám představu jen počkám až domastí stím jeho psp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Resique Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Ahoj lidi Taky sem dostal k Vánovům nové psp, proto jsem lama a vim jen zatim to, co jsem četl z internetu, proto bych se taky chtěl zeptat na pár doplňujících otázek a píšu tu první schválně sem, protože tady se hlavně na začátku probíral Hen, takže: 1) Co Vám pořád brání si flashnout officiální na cfw? Jaký sou výhody off proti CUSTOM FIRMWARE? Protože jak sem četl tak na offku si bez hena žádný hry nezahrajete a už vůbec ne ISO! A navíc ten Hen je strašně neatabilní ( u někoho možná ne,ale to tu teďkon řešit nechci, protože i když je sebevíc stabilní, tak na iso to prostě nepujde že?) 2) když si stáhnu nějakou hru jakoukoli ať už iso, nebo homebrew hru, čí aplikaci tak mi pujde na Fatku, Slimku, či 3000? 3) V čem je Slimko, nebo 3000 lepší než Fatko? Protože jak sem to pochopil já, tak cfw lze nainstalovat jen na fatku, protože na Slim, nebo 3000 SONY použila nový typ ochrany základní desky, která instalaci custom firmwaru blokuje. Děkuji za odpovědi a přeji všem pěknýho Silvestra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.