Moderators Zinglbee Odesláno Únor 3, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 To je divný co, že se to neseklo ? :roll: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Programen Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Hele, a nešel by ten chickHEN nějak "zestabilnit", aby se to nemuselo dělat tak dlouho, dokud to neblikne? xD xD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Hele, a nešel by ten chickHEN nějak "zestabilnit", aby se to nemuselo dělat tak dlouho, dokud to neblikne:idea: :wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow: :wohow: :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin: ne jedine ze si koupis kartu s malou kapacitou a nic krome henu tam mit nebudes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 ani karta nekdy nemusi pomoct... je to proste o tom zkouset, zkouset, zkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Programen Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 :wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow: :wohow: :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin:ne jedine ze si koupis kartu s malou kapacitou a nic krome henu tam mit nebudes Nojo, čekal sem to... Byl to jen blbej dotaz :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Programen Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Prosím, pomozte, sem úplně zoufalej - nejdřív mi HEN fungoval bez problému, a teď sem tu kartu omylem naformátoval, všecko sem tam nahrál znova, a zkoušim to už asi 2 hodiny a nejde to!!! Prosim, pomozte mi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 nemuzeme ti pomoct, musis to furt zkouset znova - zkus treba i MHUSpeed atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Programen Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 nemuzeme ti pomoct, musis to furt zkouset znova - zkus treba i MHUSpeed atd Promin debilni dotaz, ale co to je ten MHUSpeed? EDIT: Už to mám, přes MHUSpeed to jede uplně super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Promin debilni dotaz, ale co to je ten MHUSpeed? je to alternativa k chickhenu....viz. tenhle topic ;) poradne procti! http://console-forum.net/showthread.php?t=75518&highlight=MHU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Zdravim , to pokazde kdyz PSP spatne vypnu nebo dojde baterka musim nacist chicken i gen?? Nejde nejak nastavit aby stacil jen chicken a ja nemusel mit spustitelny soubor genu porad na pametovce?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Nejde, musíš mít furt ChickHEN / MHUSpeed + GEN na paměťovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brodska.luc Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Zdravím, dnes mi malej smazal vše, co bylo v PSP. Chtěla jsem to nahodit jako dřív, ale nemůžu najít Gen, píše to stránka nenalezena. Co mám prosím dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tn22 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Zdravím, dnes mi malej smazal vše, co bylo v PSP. Chtěla jsem to nahodit jako dřív, ale nemůžu najít Gen, píše to stránka nenalezena. Co mám prosím dělat http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009120020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brodska.luc Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Stašně moc děkuji. Už to fachčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8laz3r Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 tisicere diky za navod, povedlo se mi to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riconos Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 mam dotaz abych moh jet iso hry potrevuju po chicku nahodit 5.03 GEN C henze na novnky.org pisou ze to je pro 3004 a 2004 jenže já mam 1004 pude vše tak jak má nebo si bricknu psp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Pokud mas 1004, tak si to udelej normalne pres servisni baterii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riconos Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 jaj a to je zase jak ? :( studuju tady jakou dobu jak se to dela pres chickhen atd. a ted naka servisni baterie co to je jak se to dela? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonyt Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Na to by jsi musel mít tu Pandora baterku a eště nějakou tu kartu (nevim neviznám se v tom) a tim to flashnout. Ale vidim že tomu rozumíš stejně jako já takže si někde sežeň v tvim okolí flashera kterej ti to udělá za nějakej peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 mam dotaz abych moh jet iso hry potrevuju po chicku nahodit 5.03 GEN C henze na novnky.org pisou ze to je pro 3004 a 2004 jenže já mam 1004 pude vše tak jak má nebo si bricknu psp ? jaj a to je zase jak ? :( studuju tady jakou dobu jak se to dela pres chickhen atd. a ted naka servisni baterie co to je jak se to dela? :( Žádnýho flashera nepotřebuješ, ChickHEN samozřejmě funguje na všech PSP s 5.03. postupuj podle http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riconos Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 uz sem asi50x zkousel nacist chcikHEn anic na mem psp 1004 se neotevrou zadny obrazky jen egssploit a at zkousim klikat jak zkousim tak nic vzdy se sekne a vypne co s tim poradte jinak egghunt uz sem taky zkousel vysledek = 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 naformatuj kartu, nakopiruj jen hen a zkousej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stexer Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 chalani pls ak mam system software version 6.10 da sa nieco spravit alebo nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Jaký máš PSP? 1000/2000/3000/GO ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stexer Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 2000cku mam ale neviem rpesne ktory typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.