tekken90 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 mno tak konecne konec spekulaci :) Tesim se na dalsi relase a ptam se k cemu jsou dobry ty pluginy? BTW Tekku myslis, ze by mohl DarkAlex skrze tuto chybu udelat klasicky CFW? :?mam takove podezreni, ze lidi co tu pisou ze jim to nejde maj psp 3000 ;) nwm co s tim ale maj, me to jede pluginy jsou i na PC aplikace - prostě přidává další funkce a DaX s tímto HENen nic neplánuje viz. jeho stránky And no… there are no plans for 5.50cfw or of any other way of making this ISO-capable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 a DaX s tímto HENen nic neplánuje viz. jeho stránky možná dostal obsílku od sony :D Každopádně je to škoda. Zajímalo by mě jestli na tom někdo maká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 DaX s tímto HENen nic neplánuje viz. jeho stránky tak to je skoda, to znamena ze se snahou o vytvoreni cfw na new desky sekne uplne anebo k tomu proste jen nepouzije tuto chybu?? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 možná dostal obsílku od sony :Dspis bych to videl tak, ze si ho sony zaplatila aby toho chvilu nechal Každopádně je to škoda. Zajímalo by mě jestli na tom někdo maká... tak to je skoda, to znamena ze se snahou o vytvoreni cfw na new desky sekne uplne anebo k tomu proste jen nepouzije tuto chybu?? :roll: to znamena ze pokud nekdo prijde na to jak flashnout desku ktera do ted nejde, tak se to vcas dozvime... a taky to znamena ze DAX na to prdi :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Tekku to pujdou pluginy pro M33 ? to by bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 a jake jine by asi meli jit, ale s nekteryma bude urcite problem ze nepudou. Az jejich dalsi verze... pokud se porad hodlas ptat tekena, tak mu pis PM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 nemáte náký HB program na přetaktování procesoru v PSP , něco jako je u M33 v recorvery a pak ještě náký HB který ukazuje aktuální takt procesoru pls ?Jinak dotaz stáhnul jsem si HB mp3 přehrávač Light Mp3 a ten kvůli výdržy podtaktovává psp na 96/95 tak jestli se tím psp nijak neničí ?Připomínám že mám nefleshnutelné psp a prosím teda naky ty HB programy na ten takt procíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marok Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Na padlo mě jestli by nešla použit tahle aplikace (PopStation PSP v3.1 (http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009030017) na konvert psone her do eboot.pbt , ty už by se dali na henu pustit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 ne nešlo.... všechny PSX hry pro PSP jsou v eboot.pbp formátu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Funguje to někomu pravidelně na pár pokusů? Pokud ano, tak nauploadujte někam složku PHOTO a napište způsob, kterým jste to dělali. Dávám 1000crds když mi to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 me to jede z toho co je na prvni strance... a zkousel sem to jak na mojem psp TA88v1 tak i na TA88v3 a na obojim to jelo na prvni pokus ;-) zkus ten easy instaler co na to vysel http://downloads.exophase.com/pub/509 - tady je to ke stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Čus Uploadnul jsem tu složku pro dutche.... Je ke stáhnutí pouze 16 dní (víc to neumožňuje :dozey: ) http://leteckaposta.cz/435002521 Je to složka s návodem a soubory které zaručeně fungují (už jsem to zkopíroval na 6 pam.karet a funguje) Tak to zkuste adejte vědět....:thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 prominte za OT post ale prehled vsechn HB co podrporuje a co ne: OFFICIAL RELEASE RC-2: Format: Homebrew [version]: works NesterJ [1.11]: YES DGEN [1.70 Lite]: YES Master Boy [2.02]: YES gpSP [?]: YES Daedalus X64 [beta 2]: YES Ragdoll Cannon [2.11]: YES JelloCar PSP [?]: YES PSP Revolution [0.3]: YES PSPTube++ [2008/02/24 for CFW3.71]: YES HC Recovery Flasher [1.50]: YES (Backup AND Restore work!) iR Shell [5.00]: NO Possible Patch for IRshell: 1) install IRShell 5.0 as usual (no flash0 patches!) 2) replace /irshell/bin/irshell500s.prx with this one http://pspfaqs.ru/uploads/files/homebre ... ll500s.zip Key Cleaner [1.4]: YES NEW PSAR DUMPER [Dumps 5.03]: YES PSPdisp [0.1]: YES PSP Tool [0.90]: YES Time Machine [0.1]: YES SEPlugins Time Machine [?]: YES NetFront Internet Browser [beta 2]: YES / NO Homebrew Sorter [?]: YES Guitarstar [?]: YES Master boy [?]: YES Crazy Gravity [?]: YES Wagic [?]: YES psptube [?]: YES PSPVNC [?]: YES Snes9xTYLmcm [?]: Yes PSP Legacy [?]: YES(ad-hoc works) PSP Doom [?]: YES (Infrasturcture mode works) OpenBOR [v3.0 Build2244]: YES Mame4All [v4.9r2]: YES Bookr [v8.1]: YES Adhoc File Transfer [v0.7]: Works with file transfer AFKIM [?]: Wifi does not work AFKIM [v 3.3.7]: Works! GameMusicGear-MX [v1.1]: Works LightMP3 [v2.0.0RC1]: Works Links2 [?]: Works MapThis! [v0.5.20]: Works CSPSP [v1.61]: Works with wifi but somehow you cannot make an account. (Some people reported that they can make an account) Alex the Alligator 4 Color Edition [?]: Works TetriAbetes [1.50b3]: Works PMPlayer Advance [build 20090503]: It crashes back to XMB GeMP Homer's RIN [v3.3]: Works PicoDrive [v1.35b]: Works MasterBoy [v2.02]: Works PSXChecker [v1.0]: Works WiFile Transfer [v1.0a]: Works WiFiController [v0.4.4]: Works DosBox[?]: OK! PSPFiler [6.0]: Not work! (Code: 80020148) Dungeons Assault Run [1.0.6]: OK! DOOM [?]: OK! Quake for PSP [?]: OK Quake 1 for PSP + (from PC) ID1 pak files: Working PSP Nim [?]: OK! PSPaint [?]: OK! Bitmap Hunter [?]: OK! Xadrez [?]: OK! Multi Tasker [?]: Doesn't work (error:80020148) PressMe [v0.0.2]: Works PCMonitor [Alpha]: Works Psplayer [v2.0]: Works PSPkvm [v0.5.1 OE]: Works PSPXTI [v1.3.0]: Works ScummVM [v0.13.0]: Works Polygon Wars [geometry wars retro evolved]: Works Gods of Guitar [?]: Works Divi Dead [?]: Works PSPDictionary [v2.4.1]: Returns to XMB without an error message. Wolfenstein 3D [v6.0]: Works eLoader [v1.0.0.0]: Works Citar: [1.50 Homebrews with eLoader] Tipster's Unzip/Unrar [0.3]: Works Road Dog [?]: Doesn't Work WifiSniffer [v0.2]: Doesn't Work Pepviewer [v0.7]: Works PSPlayerMT [?]: Works LuaPlayer [v0.20]: Doesn't work Ace Dictionary [?]: Doesn't work PSX-P Emu Beta-1: Works PSPCalculette [v2]: Works CalculMP3 [v3.0]: Works UMDumper [v0.1.2]: Works mvspsp [2.3.1 for fw 3.xx]: OK cps2psp [2.3.1 for fw 3.xx]: OK Rubik Cube [v1.4]: Works PSP Tool [v0.9]: Works (often crashes) Play!Piano [?]: Works Wolfenstein 3D [v6.0]: Crashes on loading/Works Xplora [v1.6] Works Xplora [v1.8]: NO Rock Station [?]: Works Psp Disp [v0.2]: Works Psp Globe [unknown v.]: Works PortableVNC [1.2.8]: Works! Powernoid [v.4d] Works! PSPIRC [1.1.6] Works! Hardware Alarm Suite2- Works! If using this program you need to use sleep mode and not power off mode, as powering off the PSP disables the HEN (plus poweroff mode requires a plugin) PSP-Maps [version 2]: Works! PSPident [0.4] = Works! jelly car [1.1]: NO jelly car [1.0]: Works! PSPUAE [0.72 FAME/C EDITION]: YES PSP Flash Dumper[?]: Works! PspKanji [v2.3]: Works! SuperMiniMario [Rev.3]: Working PSP Adhoc Messenger [V0.5ByMickael]: Work Popstation [2.0]: Work! LUA Player HM7 and HM8:Work squarez[0.8.1 SLIM]:Yes Powder 110: works IvEr PSP [V5.00] Works Eyeliner v1.0 [3xx]: works Purple motion v1.0 [3xx]: works PSPvista [v0.3.1]: doesn’t work (fault 8002014c) PSPvista [v0.8]:works The unofficial hexed HENs compatibility is as follows (this will now NOT be updated): NesterJ [1.11]: YES DGEN [1.70 Lite]: YES Master Boy [2.02]: YES gpSP [?]: YES Daedalus X64 [beta 2]: YES Ragdoll Cannon [2.11]: YES PSP Revolution [0.3]: YES PSPTube++ [2008/02/24 for CFW3.71]: YES HC Recovery Flasher [1.50]: YES (Backup AND Restore work!) Key Cleaner [1.4]: YES NEW PSAR DUMPER [Dumps 5.03]: YES PSPdisp [0.1]: YES PSP Tool [0.90]: YES Time Machine [0.1]: YES SEPlugins Time Machine [?]: YES Homebrew Sorter [?]: YES PicoDrive PortableVNC (Loads, but won't connect to host) PSPRadio (Won't connect to the internet) PSPIRC (sound doesn't work after exiting. Even launching a new game won't make the sound come back) CSPSP (works fine, takes longer to load then CFW though) Kitten Cannon (works fine) JellyCar (works fine.) iPong Geometry Wars Portable Boxhead PSP AFKIM AirCrack - PSP Book Reader V8.1 Snes9xTYL-0.4.2ME Nester J 1.11 RM gpSP Kai 3.3: Wololo's Wagic: OK! SMS+ : OK! Ragdoll Cannon v2.11 : OK! PSP-MAPS : Worked but Crash on exit. Virtual Globe: OK! JellyCar: OK! PSP2600 v1.1.4: OK! Pipeline: OK! Guitar Star: OK! Decrypt the Game: OK! Book Reader v8.1: OK! Aircrack-PSP : OK! PSP Filer : OK psptube 2.0: OK je aby ste nemeli debilni dotazy co jde a co ne:) vice zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 ČusUploadnul jsem tu složku pro dutche.... Je ke stáhnutí pouze 16 dní (víc to neumožňuje :dozey: ) http://leteckaposta.cz/435002521 Je to složka s návodem a soubory které zaručeně fungují (už jsem to zkopíroval na 6 pam.karet a funguje) Tak to zkuste adejte vědět....:thanks: tky jsem si to sosnul abych odzkousel tvoji prozatimni 100 procentni funkcnost.. Jenom pls, napis co mas za PSP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Mam 3k ale zkoušel jsem to jen na 3káčkách a ne na SLIMKU !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 3k a 2k je to same. BTW. dutch ma fatko takze to co uploadnuls je k nicemu :D:D (aspon pro neho) edit: ten egghunt na rootu se vytvari sam, takze sem dals to same co je v prvnim postu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Nevim v čom je chyba, dlabu na to. Já to nepotřebuju. Hodim zpátky cfw a nebudu se s tim zbytečně nervovat... Zkuste někdo s možností pandory z 5.03 upgradnout přes hen na cfw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 nejde to a nezkousejte to!!! dneska o tom psali i na PSPGENU... proste to smazne F0 a ta pak zustane prazdna a psp se brickne... vsude na to upozornuji, tak jak ja asi o 2 stranky zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 a víš na 100% že to platí i pro flashnutelný PSP? Já osobně myslím, že to je pro výstrahu těm s t88v3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 tak to nekdo zkuste... ja to testovat nebudu... na to mam svoje psp rad :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Víš, že bych rád... jediná překážka je pro mě hen, který ne a ne spustit. edit: už to není třeba zkoušet. Jde to: http://forums.exophase.com/showthread.php?t=10816 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 mám problém již po třetí se mi stalo s Henem že psp zamrzlo při HB a pokaždý jiný udělá to to samí jako když se vám to nepovede nainstalovat do ram , nevíte čím to je?Jo ještě při tom posledním zámrzu začala blikat power dioada zeleně neví někdo co to znamená ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 mám problém již po třetí se mi stalo s Henem že psp zamrzlo při HB a pokaždý jiný udělá to to samí jako když se vám to nepovede nainstalovat do ram , nevíte čím to je?Jo ještě při tom posledním zámrzu začala blikat power dioada zeleně neví někdo co to znamená ? :wohow: Ze by se ti snad vybila baterka ?? :cheesygrin: BTW nevi nekdo jak se spravne pise vybila?? :ziped: edit: nechapu co myslis tim nainstalovat do ram?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 jednoduche vysvetleni. HEN to proste neumi zpustit. Kompatibilita henu neni 100% tak asi proto ti to nejede... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 tak to nekdo zkuste... ja to testovat nebudu... na to mam svoje psp rad :P i kdyby ti to nešlo, tak si to můžeš zase reflashnout pandorou Víš, že bych rád... jediná překážka je pro mě hen, který ne a ne spustit.edit: už to není třeba zkoušet. Jde to: http://forums.exophase.com/showthread.php?t=10816 super... hned na to udělám návod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.