Exoduser Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Nazdar pánové, mám problém. Byl jsem na netu a nachvíly jsem odešel. Když jsem se vrátil tak byl komp zamrzlej...nereagovala myš, klávesnice, nic. Tak jsem ho vypnul a znovu zapnul (PC) a už ani nenaběhlo. Vůbec nic. Ani písmeno...Počítač se sice zapne (větráky fungujou, atd.) ale nic se neobjeví na obrazovce (monitor hlásí no signal). Zvukovka asi taky nejede (žádnej uvítací tón do Win.). Teď ještě k tomu přibylo to, že když PC zapnu, tak se po 10. sekundách samovolně vypne...Vůbec nechápu proč se to takhle zbláznilo...vůbec nic jsem na tom kompu nedělal! Nemáte někdo ponětí co se mohlo stát!?? Předem díky za jakoukoliv radu:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 přehrávání.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Zkus ho vysat , jestli nejsou zanesene vetraky .... Taky zkus mrknout do biosu (pri zapinani kompu mackej klavesu "delete") Podivej se jestli ti zakladovka v pohode detekuje vsechen HW ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 romeno :pokud mu nenaskoci nic tak se asi tezko dostane do biosu tipuji ze ti vyhorela graficka karta po vyhoreni graficke karty se stane tohle(vlastni zkusenost) dej to n reklamaci a daj ti tam novou... pokud to neni kartou samo ti to opravi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exoduser Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Zkus ho vysat , jestli nejsou zanesene vetraky ....Taky zkus mrknout do biosu (pri zapinani kompu mackej klavesu "delete") Podivej se jestli ti zakladovka v pohode detekuje vsechen HW ... Větráky sice byly zanešený, ale ty už jsem vyčistil. Jsou jako nový.Ale dělá to stejně. A do biosu se nedostanu, jelikož jak jsem psal mi vůbec nezačne bootovat PC...nemůže tam bejt třeba tepelná pojistka?? (ale tak zas čekal jsem asi 15. minut a stejně se to nerozeběhlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exoduser Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 romeno :pokud mu nenaskoci nictak se asi tezko dostane do biosu tipuji ze ti vyhorela graficka karta po vyhoreni graficke karty se stane tohle(vlastni zkusenost) dej to n reklamaci a daj ti tam novou... pokud to neni kartou samo ti to opravi.... Taky mě to napadlo, ale zas větrák se na ní točí a stejně by i odpálená měla propouštět signál, ne!? Navíc nefunguje ten zvuk (nepřehraje to tu melodii při startu windows), tak si myslim že spíš odešla deska...ale teda vůbec to nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 A máš z toho něco integrovaného? např. Zvukovku? po té je možnost že se odpálil mosfet na zdroji a tim i skoro všechno ostatní... jedině reklamace tohle se opravdu nedá vyřešit... nemáš náhodou zdroj: Eurocase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtiQ Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Funguje monitor?Jestli ne tak jsme měli stejný problém,musis koupit novou základnu protoze ji mas v hájí,to samy jak ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 může to bejt cokoliv ... od vadnejch RAMek, přes zdroj po odpálenou desku. Musíš na to jít vylučovací metodou, všechno, co tam neni potřeba (tuner, zvukovka,hdd,mechaniky,...) vytáhni a nech tam třeba jen jednu ramku, procak, grafiku. Všechno vypoj a zase zapoj, atd. prostě zkoušet .. vyměnit zdroj, grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Zkus oddělat bočnici a na základní desce vyndad CMOS baterku nachvilku a pak ji zas vrať a zkus to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 anebo vedle baterky je tzv. jumper a to asi na 10s přehod a pak vrat naspátek nic tím nestratíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Ehm.... Máš ještě záručák? Aby si ho kdyžtak mohl rozdělat... Mě se tohle stalo taky.. Po třech dnech jsem to rozebral a graf. karza byla jen malinko vysunutá. Taky mi to nepřehrálo melodii, prostě nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 vsecky hw periferie vytahnout a zandat(grafika hdd proste vse) zkus zapnout pc bez zapojene klavesnice...to se me taky stalo ze klaveska byla v pice a nesel zapnout komp ale celkove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 stalo se mi přesně to samý byl vypojenej kabel na základní desce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 může to bejt cokoliv ...od vadnejch RAMek, přes zdroj po odpálenou desku. Musíš na to jít vylučovací metodou, všechno, co tam neni potřeba (tuner, zvukovka,hdd,mechaniky,...) vytáhni a nech tam třeba jen jednu ramku, procak, grafiku. Všechno vypoj a zase zapoj, atd. prostě zkoušet .. vyměnit zdroj, grafiku vylučovací metodou se v tomhle případě úplně nemusí jít - když je takhle fatální závada nějakého hw, tak deska po zapnutí pípá a podle toho poznáš, co z toho je opravdu v prdeli. Například odpálenou grafiku to detekuje celkem spolehlivě... stačí mrknout do manuálu. nepřehodil jsi náhodou nějaký kabel naopak? Takhle přesně se mi kdysi chovalo pc, když jsem zapojil naopak ide kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exoduser Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Hosi zkusil jsem vse co jste mi poradily, ale nic....vypadlyho tam nic neni a spatne zapojenyho uz vubec ne...PC jelo predtim rok bez jedinyho problemu...musi bejt odpalena deska...i kdyz to ve vnitr vypada ze jede vse vporadku. Vetraky se tocej, hdd taky reaguje, to samy DVD mechanika...vypada to proste jen jakobych nemel zapojeny kabely k repru a monitoru, coz je samozrejme blbost....Ale teda myslel jsem ze veci se odpalujou kdyz jim clovek dava zahul a ne kdyz brouzdam po internetu....:(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nácek.hacko Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 je to asi tou deskou nebo CPU ptze ja sem mel ten samy problem a rekli mi ze v ty desce shorel nake spoj bo co:arrow:skus tam dat schvalne jinou zakl. desku i s CPU jestli ti to pude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 "nějakej spoj" =studený spoj. To se stává, i když brouzdáš po netu, chyba při výrobě, která se projeví po čase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nácek.hacko Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 jj je to studený spoj ale rikam ti ze se to dá (u mě teda dalo) opravit bez toho abys menil desku- musis jenom najit typka kterej to umi vymenit a spajet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 vem si svou grafiku, cpu ramky a vyzkousej to v kamosove kompe hezky jedno po druhym ;) podle me by to mozna mohla byt grafika to ze ti nezni uvitaci ton windows je celkem logicky, jestli tam nemas gpu tak se nedostanes ani k biosu, natoz tak bootovaci sekvenci :D pokud cpu, gpu a i ram pojedou tak je to asi prkenici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elder1468623394 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 něco podobnýho se mi stalo nedávno a bylo to grafikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.