kulis Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Co je podle vas lepsi podle me urcite CZshare tam se muze poslat i SMS na predplaceni kreditu takze dostupnejsi i Detem proti rapidu.. Ale bohuzel nikdo tam neuploaduje pls zmente o a vy... se na rapid apouzivejme CZshare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 CZshare 4ewer.. Rapid je na hovno.. cekam ja magor 80 minut na stazeni souboru... jinak me to jelo v poho i bez profi.. ale kdyz mate profi na czshare..no problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 si kupte aspon na jeden mesic PA na RS.com a uvidite ze RS je lepsi ;) www.predplacenky.cz EDIT: tak to de i na dobirku takze mozou i decka jak by rikate xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 amuse Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 czshare je úplně nahovn*,rapidshare je minimálně rychlejší a nepadá a neni věčně plnej a t d..... nechápu proč to neupnete na něco neznámýho,kde se ani nečeká a frčí to průměrnou rychlostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 ja volim rapid tam mam PA i na zshare ale na czshare mi to jede 30 a na Rapidu nekdy i 900kb/s pste je to best Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pkraus Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Neměl byste někdo pozvánku na torrentleech ? Nemam co nabídnout. kraus.patrik@gmail.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 kurna! vždyt na czshare platíte 5* tolik co na rapidu za 1Gb... Pokud máte učet tak můžete zapaltit třeba přes www.predplacenky.cz (at nemusíte přes paypal., navíc mužete platit složenkou) Pokud nemáte tak neříkejte že neznáte nikoho kdo vám to zaplatí já to mám třeba s 4 dalšímy (pro takové menší stahování to stači...takže mám za 5 dnů asi 6GB ke stažení za 6 kč) http://www.console-forum.net/showthread.php?t=8616 tady sem kdysi psal rozdíly (je možné že je to zastaralé) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 CZshare 4ever :D z rapidu mi slo stahovat driv oba 2 sou na pohodu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 jasne rapid, je na nem vice veci, je celosvetovy, je kvalitnejsi nez czshare (je nejkvalitnejsi ;) ) czshare je lepsi jen ze jeden soubor muze byt vetsi, ale na co to je, kdyz se clovek bez premia stejne na czshare nedostane :D a czshare je lepsi jen pro lidi, co maj FUP (ja) - tem se pak rapid nevyplati.. ale ted uz bych mel co nejdrive prejit na radiokomunikace a pak viala rapiiidd premiummm. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystoferus Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 No kdybych měl vybírat mezi czshare a rapidem tak jasně vítězí rapid, na rapidu sice musim čekat hodinu po stažení ale za to mi to jede kolem 100-140kB/s což je něco málo přes 1Mb/s a to je v klidu jenže z czshare poslední dobou nestáhnu absolutně nic.... Mimochodem nejsem blázen, abych platil za stahování stačí mi, že platim za net, radši si počkám nebo stahuju z free serverů, popřípadě torrent.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Jednoznačně je lepší rapidshare, proč? Protože když máš dynamickou IP adresu, tak nemusím platit ani korunu a stahuješ kolik chceš. Jen to má malou nevýhodu, že musíš čekat 2.5 minuty pred stahnutim. :) 9/10 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 samozřejmě také se přikláním k rapidu, je toho tam mraky a navíc, czshare když tam nezaonačíš název nějaké hry nebo něčeho tak to mažou. takže jestli je nějakej link už starší tak je velká pravděpodobnost že je smazanej. teda aspoň dle mé zkušenosti. a jak bylo psané výše rapid se dá už lehce obednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kulis
Co je podle vas lepsi podle me urcite CZshare tam se muze poslat i SMS na predplaceni kreditu takze dostupnejsi i Detem proti rapidu.. Ale bohuzel nikdo tam neuploaduje pls zmente o a vy... se na rapid apouzivejme CZshare
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts