zozy Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 lidi a jak budu pařit když nejde ISO? Jak nejde iso ?! :blink: Iso hry uz jdou na vsech psp 1k 2k 3k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 lidi a jak budu pařit když nejde ISO? ???? Trošku specifikace, popřípadě chybový kod co ti to hází. Tvoje PSP a FW. Tohle je flash jenom flashnutelných PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 HEN je firmware v RAM.. ISO by klidne mohl umet, za to, ze ho neumi muzes podekovat Daveemu, kterej ho schvalne udelal bez ISO podpory a naopak to jeste proti spousteni ISO zabezpecil (tomu rikam demence). zinglbee: tohle jsem myslel, když to je zabezpečený tak si asi nezahraju. mohl by jste to tu někdo vysvětlit jestli mi to půjde?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 treba takhle . http://console-forum.net/showthread.php?t=56830 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 zinglbee: tohle jsem myslel, když to je zabezpečený tak si asi nezahraju. mohl by jste to tu někdo vysvětlit jestli mi to půjde?:D Ted uz to jde pres dodatecne aplikace - viz CFW enabler - link, co postoval Inpernak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 LIdi poradte jak to rozjet na psp 1000 jpn verze nemuzu na nej dostat ani chickhen...dostal jsem ho na slima ale na fat mi to nejde...neni tak nejaka zmena pro fat jen 1 obrazek ten tif ne jak na slima tech 5 ze jo??a kdyz otevru obrazky klik na MS a vyjede ten obrazek a nic a ni nezamrzne tak musim jeste otevrit sipkou doprava a pak jen zamrzne....thx za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 chci se zpetat , jestli mi s tím půjdew flashnout i PSP fat? už mi to jede vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 update návodu... přidán Recovery flasher 1.60, takže na deskách TA-088v3 a TA-090v2 se instalace vůbec nespustí = nehrozí brick ! LIdi poradte jak to rozjet na psp 1000 jpn verze nemuzu na nej dostat ani chickhen...dostal jsem ho na slima ale na fat mi to nejde...neni tak nejaka zmena pro fat jen 1 obrazek ten tif ne jak na slima tech 5 ze jo??a kdyz otevru obrazky klik na MS a vyjede ten obrazek a nic a ni nezamrzne tak musim jeste otevrit sipkou doprava a pak jen zamrzne....thx za radu zkus tuhle verzi ChickHENu http://downloads.exophase.com/pub/506 a na youtube mrkni, jak to spustit na PSP fat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 až to flashnu, jaký si mám vytvořit složky na hry?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 nejlíp uděláš, když si v PSp kartu zformátuješ.. složky se už vytvoří sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizz Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Tak jsem úspěšně naflashoval na PSP Fat s deskou TA-081. Sice jsem musel chvíli ukecávat ChickHEN, ale pak už to bylo jednoduchý. Stačí postupovat podle návodu a číst co je na obrazovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 jenom nechapu kdyz uz to mam flashly na to 5.03 m33-6 tak proc se my to jakoby celé vymaže když to vypnu.... nejake rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Protoze to flashnute asi nemas, ale mas pouze chickhen s cfw enablerem, kterej bezi pouze v RAM - ktera se po vypnuti maze.. OMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 aha tak ten typek co my to delal tak me asi podelal :D no nic tak to radsi udelam pres pandoru a bude to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Tak alespon napis kdo to byl - pokud je to nekdo z fora, respektive z mapky flasheru. Kdyz uz ti nekdo dela chickhen, tak ti ma alespon rici, ze to neni flash a jak se veci maji.. Nechapu proc ti to neflashnul teda pres pandoru, jestlize mas psp flashnutelne. A pokud ho mas flashnutelne a spustis tam chickhen, tak si ho muzes normalne flashnout sam. Primo dle tohoto navodu - v jehoz threadu piseme on my rekl ze to má prej spoustu výhod co púandora nemá ale taky rekl ze uz prez pandoru nikdo nedela ze tohle je snadny atd.... na mapce flasheru neni .... uz sem se dival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimhovna Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Timto se neda flashnout 3004 ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Neda.................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Potvrzuju funguje to - flash fat - PSP1000 TA-081 - a už si běží na M33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubis1468623471 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Vydrzi flash baterka nebo to musim dat na nabijecku aby mi to uprostred instalace nechciplo??? A kdyz chci instalovat FW 5.03 staci ho stahnout a nahrat do ms0:/ PSP / GAME / UPDATE /??? Spusti se pak sama instalace??? Pls o rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 tvoji flash baterku nechapu... baterka musi mit vic jak 78% aby te to pustilo instalovat software update. update se ti po umisteni na kartu sam nezpusti, musis ho zpustit rucne z v menu psp z game > memory stick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubis1468623471 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 jj dik uz jsem to i nasel na netu... Jen se chci zeptat kdyz se nechci nak hrabat v PSP po instalaci a funkci CFW musim pouzivat Recovery Menu pri beznem pouzivani nebo tam vubec lest nemusim??? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 recovery menu pouzivat nemusis... jedine k cemu ho pouzivam ja je aktivace pluginu jako uzivatel ktery akorat pari ho nepotrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubis1468623471 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Dik! Flash baterka sem myslel jako jestli baterka vyrdzi flashovani:D jako aby se nevybila:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 to neni flashovani ale updatovani... a jak sem psal... pokud mas min jak 78% tak te to nepusti vubec updatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubis1468623471 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 Jo jeste malej dotazek: Kdyz rozbalim ISO hru je tam UMD_DATA.BIN a je to u kazde hry... prece kdyz tam hodim treba 2hry ktere maj stejny nazev UMD_DATA.BIN tak se mi prepise a pujde jen jedna nebo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.