dejvhrabos Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 mam stahnout oba odkazy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 ne, je to jeden a ten samej soubor :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabry Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Takze kdyz mam model desky TA-090 v2 tak mi to hodi brick nebo jak to funguje? moc tomu nerozumim..:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 TA-090v2 nejde flashnout žádným způsobem, jde pouze 5.03GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabry Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Takze mam proste smulu a hry z netu si nezahraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Pokud mas firmware vetsi, nez 5.03, tak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabry Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 5.03 mam.. jak by to slo prosimvas udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Je potřeba nejdříve nahodit ChickHEN: http://console-forum.net/showthread.php?t=55173 A pak 5.03 GEN http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabry Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Ajaj.. no ChickHEN zkousim dat do psp uz jeden den, za ten jeden den se mi to povedlo jednou a nechte mi spadlo na zem takze se vyplo, a chickHEN fuc... Nemate nejaky dobry tip jak to udelat na prvni pokus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Na jak velky karte ho nahazujes? On se nejlip nahazuje na malejch kartach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Cabry: Napiš mi buď na ICQ (232337195) nebo PM a nějak to vyřešíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Ajaj.. no ChickHEN zkousim dat do psp uz jeden den, za ten jeden den se mi to povedlo jednou a nechte mi spadlo na zem takze se vyplo, a chickHEN fuc... Nemate nejaky dobry tip jak to udelat na prvni pokus? kdyby si nebyl linej a prosel si tohle tema, tak tu najdes donekonecna napsane, ze je nejlepsi karta s malou kapacitou, kdyz das restore default seting, nebo naformatuj kartu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maralo Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 nak sem to v komentech nepobral... chapu spravne ze jakykoliv psp slim (200x) jde flashnout? i to co pres pandoru neslo? Chtel jsem se zeptat kolik chcete za flash psp fat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Chtel jsem se zeptat kolik chcete za flash psp fat? ja bych chtel asi cca 100 korun vic by za to asi nikdo chtit nemel nekdo i za 200 ale to jsou pak prvotrdni flasheri kteri maj za sebou spouusty flashu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiaJee Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Dělal sem flash pro PSP 3000 přes GEN-B 5.03 a v pohodě. Ted sem dostal do ruky FAT 1000 a GEN na tom nespustím. Tak sem vyzkoušel tohle všechno sem udělal podle návodu a mám CFW 5.00M33-6 ale vubec nevím jak na tom spustit ISO hry vubec mi to na kartě žádnou nenajde i když přes VSH dám UMD ISO MODE na M33 driver. Nevíte co mám udělat aby na tom šli ISO hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Naformátuj kartu, aby se vytvořily všechny složky a updatuj podle návodu v tutoriálech na 5.50GEN-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Udělej formát karty a update na 5.50 GEN-D3. // Too late :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riconos Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 chci se zeptat jaká je šance že se mi moje psp 1004 fw 2.50 rozbije nebo se s ním něco stane přitomhle postupu od upgradu na 5.03 až po flashnutí přes ChickHEN bez pandory...děkuju rád bych to zkusil ale bojím se že se mi něco podělá a slyšel sem že se to psp může timhle uplně oddělat a už ho můžete zahodit tak se radsi ptám díky moc za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riconos Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 chci se zeptat jaká je šance že se mi moje psp 1004 fw 2.50 rozbije nebo se s ním něco stane přitomhle postupu od upgradu na 5.03 až po flashnutí přes ChickHEN bez pandory...děkuju rád bych to zkusil ale bojím se že se mi něco podělá a slyšel sem že se to psp může timhle uplně oddělat a už ho můžete zahodit tak se radsi ptám díky moc za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Nic se stát nemůže. Uděláte update na 5.03 (bez rizika, pokud nevypnete PSP při updatu), poté nahodíte Chickhen (taktéž nic nehrozí) a flash ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riconos Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 mam problem dal jsem v PSP naformatovat pamětovku mam 8GB a psp 1004 a když připojim k pc hlásí mi to že pammětovka neni naformátovaná :( nemohla se zničit nebo něco dnes sem si jíí koupil a stála mě 1000,- :( prosím poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Naformátovat znova ? (V pc ..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riconos Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 v pc mi to píše že to má 3,9gb bo tak něco ale ono to je 8gb ??? tak se o radsi nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marttinus Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Dobrý den mám PSP verze 2004 fw 5.51 jde to nějak hacknout??? Nikde nemůžu najít návod...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 záleží na typu desky, jak dlouho ho máš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.