Falifaxis Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 nepracuje na Tonym náhodou Activision? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 j activision 4 Bitchy nemá cenu se tu hádat co je/bude lepší prostě každej má rád něco každýmu se líbí něco a každej hraje něco a tečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Máte pravdu teďka už to dělaj Activision ale dřív to dělali THQ ne? 4 Jakubgaluszka : já se přeci s nikým nehádám. Je to topic o hře tak sem jenom napsal můj názor. Sem tu novej a ještě na mě nemáte názor ale časem poznáte, že se nehádám. Proti gustu žádný dišputát jak se říká :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 nn takhle jsem to nemyslel jen je problem ze z NAZORU vznikaji hadky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Jasně jasně už tomu rozumim. Já se s nikým nebudu hádat o tom jestli je lepší todlě než tamto. To je opravdu věc názoru a myslím že inteligentní lidi to chápou a nesnaží se vnutit svůj názor. Už se těšim až budu mít 4 měsíce volno a budu mít v klidu čas si udělat svůj názor na hry co mě zajímaj. No teďka už jen aby to ve středu vyšlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Už se těšim až budu mít 4 měsíce volno a budu mít v klidu čas si udělat svůj názor na hry co mě zajímaj. No teďka už jen aby to ve středu vyšlo. to nějak nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Ve středu dělám maturitu a když jí udělám tak ve čtvrtek skáču do tambazaaru a kupuju xko :) Zatím sem na tom hrál akorát u kámošů a přesvědčilo to i mě zarytého PCčkáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 A? Díky plastovému skateboardu coby ovladači má Tony Hawk Ride stát 120 dollarů=2287kč zdroj:www.games.tiscali.cz PS:takže žádná závratná cena...a asi bych si to koupil :) může to být zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 skate nemám rád...tonyho taky ne... pokud by se hra vrátila tam, kde byli v podstatě první tři díly, tak si rád zahraju, ale od doby, kdy do toho začli cpát sračky je to o ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 No je pravda, že jsem čekal cenu o něco vyšší (+3000Kč). Cena není nijak obvzláště vysoká když se za normální hru platí někdy i 1700. Stejně bych byl ale radši kdyby ten skejt prodavali i zvlášť třeba za těch 500 - 700. 2 Jakubgaluszka: Jestli to A? měla být otázka tak odpověď je že jsem to udělal a už od čtvrtka pařím na xboxu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Hmm plastový skateboard, sem zvědav co vydrží, jestli se na tom nesmí skákat jako na Wii desce pro skate it. tak to bude na h**no, protože se neudržíš, hups a deska za 2500 v pr**li. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 No je pravda, že jsem čekal cenu o něco vyšší (+3000Kč). Cena není nijak obvzláště vysoká když se za normální hru platí někdy i 1700. Stejně bych byl ale radši kdyby ten skejt prodavali i zvlášť třeba za těch 500 - 700.2 Jakubgaluszka: Jestli to A? měla být otázka tak odpověď je že jsem to udělal a už od čtvrtka pařím na xboxu :) jen sem nechapal s cim to souviselo 3FF3CT ta deska nestojí 2500 to je i stou hrou a skákat se na tom dá kdyby si viděl to video...a navíc je s tvrdýho plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 pokud to nekdo takhle prevadi ze to stoji 120 dolaru tak se pripravte ze u nas to nebude stat nikdy 2200 Kc pripravte se na ceny lehce mozna i tezce prevysujici hranici 3000 Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 tony je bůh jsem zvědavej na tu gamesku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapi88 Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 přesně tak musí se počítat s daleko vetší cenou. mimochodem to bude asi blby,kdyz mam doma jenom parkety a plovouci podlahu.mi to podklouzne a razbiju si hubu :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 pokud to nekdo takhle prevadi ze to stoji 120 dolaru tak se pripravte ze u nas to nebude stat nikdy 2200 Kc pripravte se na ceny lehce mozna i tezce prevysujici hranici 3000 Kc nerekl bych,mozna o neco vic tak 2500 vic ne...vetsinou to dost odpovida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Souhlasím s dantem, tony hawk 2 , byl nejlepší díl celý serie. To co tam předvádí ted je ubohost a nesmyslný kraviny. Jako dobrá náhrada snad serie Skate, ale Tony now more !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 2 jakub: hra možná 2500 kč nestojí, ale bez ní to nebudeš moct hrát, takže budeš muset koupit nový board i s hrou jestli se ti zlomí/rozbije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 tak hra+board=2500kč (cca) ale on se ti nezlomí:roll: to je dost pevný když si viděl tony hawk=cca80kg skákal na tom a v pohodě... max to rozbití(ale to půjde nějak opravit popřípadě to budou potom prodávat zvlášť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 nj, ale náhoda je svině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 to jo dostaneš špatnej kousek a prd..:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 to jo dostaneš špatnej kousek a prd..:cheesygrin: A věř mi, že já mám na takové věci štěstí :thumbup: btw bude si to teda někdo kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 já jo...chci si to na 100% vyzkoušet a zahrát,hlavně kvůli tomu boardu... W H Y ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 graficky hrozostrasne (alebo sme videli video z gameplay na wii - i ked tie farebne tlacitka na boku vyzeraju ze slo o xko) kazdopadne ak na to budu ake take priaznive recenzie tak urcite kupim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.