sasán Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 caute zajímalo by mě kolik dostanu za ps2 slim ve slušnym stavu se zárukou+joypadem orig sony+pam kartou 8mb+ cca 10 orig hrama a nakejma demodiskama ps2 je bez kabelu do tv a do elektriky jen me zajima cena neprodavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kawasaki Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 cau, podle miho by jsi dostal okolo 2000 - 2200 max... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Souhlasím s Kawasaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 1700,- , ale blbci se najdou vzdy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 romeno: ty to počítáš abys to mohl ještě prodat :D Jinak myslím že MAX 2k a to se štěstím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 ok dik este nakej názor xD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 třeba na těch originálkách vyděláš , když je prodáš postupně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 To ja jsem nedavno (asi pred mesicem) prodal PS2 silver za 2500. Dal jsem k tomu- 2x ovladac (1x silver a 1x black), 2x 8mb card (1x silver a 1x black) a zadnou hru.Mimochodem prodat mi to trvalo asi 2 mesice. Ted jsem si koupil PS3 mam PSP a jsem nadmiru spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 no bez tech kabelu je to celkem na nic ale tak kolem 2 tisic asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 1500 a budes rad...pochybuju ze by nekdo chtel uz tak starou konzoli jeste k tomu bez kabelu...kdyztak uz aby to slo rovnou pustit...a ne shanet jeste oba kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Kapr....... rikam ze neprodavam jen by me zajimalo proste kolik bych dostal ale i tak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 1250-1500.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 u nás bazar..PS2 Slim + Modchip + Komplet tam prodavaj za 1600Kč Tohle prodáš max za 1000Kč prtože jen AC Trafo a kabeláž zaplatiš +-400 Pokud chce origo SONY trafo ...... což bych doporučoval tak bude muset dotyčný zaplatit i za trafo,v hodnotě +-400Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 budeš mít daleko větší šanci když si ty kabely dokoupíš! s kabelama tak 1500 bez her (ale neznalcovi klidně za 2000 :)) hry by byl někdo schopnej koupit, na některejch PS3 taky fungujou a někde je po nich i scháňka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 to já prodal ps 2 s kabelama dvouma joypady 5hrama a 8mb kartou a naky dema za 3500 mega neznalcovi a pak to nechtěl a prodal to za litra:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 jezis zapomel sem pozadat o lock :D uz je to mrtvej topic a cenu vedet nepotrebuji dekuji vsem zucastnenym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.