Mirage_cz Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Mam uz asi 2 mesice doma tento router : http://www.cz.o2.com/techzona/koncova_zarizeni/modemy/wifi_modemy_adsl/huawei_echolife_hg520i-nastaveni.html od O2 a nevim jak na nem nastavit tak aby mi fungovaly s nim i normalne hry abycj mohl hrat z bratrancem i kdyz nejsme spolu. A tak se ptám 1 ma nekdo z vás tento modem? 2 jak ste vyresili tento problém 3 dejte mi prosím návod Díky :) PS: Nabízím 300 credits za vyreseni problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Já mám teda jinej router, ale jestli ho máš pod heslem, tak tam musí bejt WEP šifrování, protože NDS jiný neuměj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Takový modem a značku jsem nikdy v životě neviděl xD WEP šifrováním to nebde,jak jsem se díval tak to router podporuje. Spíš bys mohl napsat větší popis problému,jako jestli NDS vůbec najde ten AP,nebo se nepřipojí apd,jakou chybu to vyhodí,jak máš AP nastaveno...pak bychom ti pomohli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suicide_duck Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Taky jestli to mas nastavene na viditelne to modem(wifi sit)aby to ds naslo) taky musis zadat IP adresu kdyztak,DHCP server,DNS server,masku site a take heslo pokud mas,to vse musis zadat:)jinak jak psal nilse,popis vice problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirage_cz Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Jo Access point to najde ale pri testu to vyhlasi 52000 error code: http://www.nintendowifi.co.uk/customersupport/troubleshoot.do?error=52000&x=11&y=6 coz je neco s DHCP settings. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Hele a připojení jinýho přístroje ti funguje normálně? Jestli jo tak se koukni na nastavení IP DNS atd a okopíruj to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirage_cz Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 ted te trosku nechapu ale NTB funguje normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abito Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 ahoj .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirage_cz Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Mas stejny problem? :( NO ted sem cetl tenhle clanek http://console-forum.net/showthread.php?t=55989 a jeho router tez neni uveden v seznamu na nintendowifi.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abito Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 jo mam stejny problem .. wzdy mi dawa erorr code 52100 a to i vtedy ked manualne zadam ip,subnet mask,gateway,dns1,dns2, ..nwm co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirage_cz Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 NO mame to proste blby no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ndsigamer Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 a skouseli jste tam nazadavat ip atd ale obyc se pripojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mirage_cz
Mam uz asi 2 mesice doma tento router : http://www.cz.o2.com/techzona/koncova_zarizeni/modemy/wifi_modemy_adsl/huawei_echolife_hg520i-nastaveni.html od O2 a nevim jak na nem nastavit tak aby mi fungovaly s nim i normalne hry abycj mohl hrat z bratrancem i kdyz nejsme spolu.
A tak se ptám 1 ma nekdo z vás tento modem?
2 jak ste vyresili tento problém
3 dejte mi prosím návod
Díky :)
PS: Nabízím 300 credits za vyreseni problemu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.