Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak . Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Chtěl sem se zeptat jestli uznaj záruku, když je konzole zabanovaná? (jestli to vubec nějak poznaj když mám RROD) BAN je na konzolu - seriove cislo...uz je vedena v MS ako banuta. Zavolaj do MS ohladne reklamacie. Akonahle nadiktujes seriove cislo, tak ti to slecna povie, co je vo veci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Mám dotaz. Jedu na dovolenou a u nás v bytě budou měnit okna za plastová. Určitě to znáte, stavebník sere na všechno mrd se, mrd tam. Nechci, aby třeba jebl do xboxu. :D Bude vadit, když xbox zavřu do skřínky? A zabalím ho do deky? Ať se tam nedostane ten prach když budou měnit okna. Jen se ptám jestli to nevadí, mám strach když ho pak zapnu, abych nedostal RROD. :) Díkec. (Omlouvám se za debilní otázku, ale prostě mám strach o miláčka.) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeStorage Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Když ten Xbox budeš mít vyplý, tak to ničemu vadit určitě nebude. Horší by bylo, kdyby dělňas chtěl zapařit, nechal xbox zabalenej v dece a zapl ho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Taky si myslím. :D Chtěl jsem se jen ujistit. :) Dík.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 To si ani nemusel radsej pisat taku otazku :D Ved nerob zo seba naivneho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Konviss Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Ahoj, vim ze uz to tu urcite bylo,ale je tu toho takova spousta a ja se vtem nejak nevyznam. Xbox mi hodil tri cervene diody(1,3,4 kvadrant), ale jeste predtym jsem hral Red dead redemption a ukazalo mi to cervene pruhy na obrazovce,tak jsem to vypl a pak znovu zapl a uz se jen ukazaly ty tri diody. Zkousel jsem mackat wireles pripojeni a vysunuti mechaniky a je to 4243.Mate stim nekdo zkusenosti? Da se stim neco delat? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 RROD. Pokud není v záruce, Doporučuju toto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Konviss Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 To jako uz nejde opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Jde, ale bude se to furt a furt vracet ... Kdyžtak kontaktuj uživatele "romik", ten to opravuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Já nemám xbox, ani se o něj moc nezajímám, ale na youtube když zadáš : RROD FIX , tak tam najedou videa, takže to opravit asi půjde, ale nevím jak dlouho ti to vydrží a jak náročné to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Jakou máš revizi?Záruku už nemáš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Absolutně zbytečnej topic. Koukni se sem a tam je všechno (popř. piš tam) http://console-forum.net/showthread.php?t=55656.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červenec 31, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Zdravím po vymačkání err codu se mi objevilo 4442 => E02 chci se zeptat zda se s tím někdo setkel a jestli se to dá nějakým způsobem opravit thx moc - něco jsem vygooglil ale nedává mi to smyl a s google překladačem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Konviss Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 zaruku uz praveze nemam, xbox mam uz 3rokem,chtel bych na nem jeste hrat. Jen me zajima jestli je to opravitelne a kdyz se to opravi jestli to vydrzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Zaleží jak bude oprava provedena. Pokud se vymění celá zakádní deska a upraví se větrání tak, aby se X360 nepřehříval, vydrží ti to. Pokud ho zabalej do ručníku a nechaj ho zapnutýho cca. 40 minut, spoje se na nějakou dobu obnoví, ale vydrží to maximaleně měsíc ... Jinak na RROD a E74 je záruka 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Zaleží jak bude oprava provedena. Pokud se vymění celá zakádní deska a upraví se větrání tak' date=' aby se X360 nepřehříval, vydrží ti to. Pokud ho zabalej do ručníku a nechaj ho zapnutýho cca. 40 minut, spoje se na nějakou dobu obnoví, ale vydrží to maximaleně měsíc ... Jinak na RROD a E74 je záruka 3 roky.[/quote'] Hele Kenny, tou úpravou chlazení myslíš něco konkrétního? Já se totiž na to chystám, ale zatím netuším jestli budou stačit ty větráky cos mi doporučoval nebo jestli se tou úpravou myslí ještě něco radikálnějšího.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Ty větráky bude stačit, jsou mnohem silnější než tovární. Dávat tam nějaký levný nebo sloučit několik úprav dohromady nedoporučuju ... narušilo by to airflow a spíš by to uškodilo než pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Seš si jistej? Mám totiž revizi Zephyr a když jsem psal do toho servisu tak psali, že udělaj úpravu chlazení. No a já si představoval něco jako vyřezavání dalších otvoru a podobně... No ale když říkáš, že to bude stačit, tak dám na tebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 O jakých větrákách je řeč? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 O jakých větrákách je řeč? :) Máš to o dvě stránky před.... Ale budu hodnej http://www.playcentrum.cz/default.asp?page=0&rate=&char=&find=&kod=720601&zanr=&sk1=&sk2=&sk3= ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Cus, dnes se mi na xku objevil E74, xko je kupovane 6.3.2008, chci se zeptat na par otazek: 1.Jestli plati na tento error opravdu 3 leta zaruka? 2.Kam mam xko poslat (presnou adresu)? 3.Vadi, ze mam flash, protoze nekdy xko jde a neobjevi se to a nekdy to hodi rovnou E74? 4.Co vse mam poslat? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Ako na RRoD, tak aj na E74 je 3 roky zaruka. Zavolaj do MS (tel. najdes na ofic. stranke, kontakty), tam sa vsetko dozvies. Posiela sa potom v neorig. krabici uplne samotna konzola bez prislusenstva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Hmm tak je to v shitu, jelikoz mam ban tak mi to neopravi ani za prachy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Jestli to chceš opravit za prachy napiš např. romikovi, ale doproučuji xko prodat a koupit nové, je to nejlepší řešení =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HABAN Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Cau lidi,mam problem.Mam Xko Core system,jedno z prvnich bez HDMI.Mam 3 RROD a podle HEX kodu sem zjistil ze mam chybu E09 nebo E10.Podle toho jak mi vychazi ten kod.Nevite jestli je mozne tyto chyby opravit?Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
romeno
Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .
Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !
Zde užitečné odkazy a rady :
Topik pro začátečníky
Chybové kódy
RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...
e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .
Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
33
26
24
21
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22
21
lis 2
17
črn 31
15
črn 23
15
Top Posters For This Question
romik 33 posts
trezzor 26 posts
<^KeNnY^> 24 posts
Ingnition 21 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22 2010
21 posts
lis 2 2009
17 posts
črn 31 2010
15 posts
črn 23 2010
15 posts
563 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.