Moderators romeno Odesláno Květen 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak . Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem ! Zde užitečné odkazy a rady : Topik pro začátečníky Chybové kódy RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat... e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace . Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Chci se jen zeptat.....když to tady čtu tak z toho vyplíva že uplně každej Xbox i když k nemu neni zadnej doklad o zakoupení ani zarucak nic......tak je v zaruce a muzu ho dat reklamovat (pokud už neskončila-2roky?) a popř se reklamuje u nějake česke pobočky Microsoftu........????......můžete mi to někdo ujasnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Chci se jen zeptat.....když to tady čtu tak z toho vyplíva že uplně každej Xbox i když k nemu neni zadnej doklad o zakoupení ani zarucak nic......tak je v zaruce a muzu ho dat reklamovat (pokud už neskončila-2roky?) a popř se reklamuje u nějake česke pobočky Microsoftu........????......můžete mi to někdo ujasnit Ano, lze reklamovat přes Microsoft support, kteří si pro konzoli přijedou a opravenou ji přivezou. Řídí se dle MFR date. Samotná oprava probíhá tuším v Německu. Záruka pro konzole "fat" byla na RROD 3 roky globálně, na ostatní je tuším ale omezená záruka 1 rok. Zákonnou záruku 2 roky pro ČR lze uplatnit jen u svého prodejce. Pokud se pletu s těmi lhůtami, nechť mě, prosím, někdo opraví. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daleo18931893 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 nudíš se?? Jsi doma sám a nevíš co by??? Tak zkus tohle super akční RPG .Za zkoušku nic nedáte a určitě nebudee litovat: http://apps.facebook.com/farmwow/?ftype=flyfish&uid=100001846892713 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigS Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 čau mám problém dneska ráno mě hodil xbox chybu e74, problém je že ho mám z aukra a už vypršela záruka nevíte někdo co s tím pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox3601468626644 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Mám problém s xboxem.Mám ho flashnutý a nédávno sem si chtěl nastavit internet, při instalaci to chtělo i aktualizovat.A teďka když chcu spustit nějákou hru tak mi to napíše:To play this disc, put in an Xbox 360 console. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Další,který nečte forum a chce radu až když je pozdě : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox3601468626644 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 No tak musím si teda znova flashnut xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 No tak musím si teda znova flashnut xbox? Samozřejmě - máš to tam napsané . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ghost333 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Cau, dneska jsem si nechaval xbox flashnout po tom, co jsem updatoval dashboard. Problem nastal,kdyz jsem chtel xbox doma spustit. Dela to presne toto: Zapnu ho,dvakrat se ozve zvuk jak nejake dreni dvdromky a zacne blikat spousteci tlacitko. Nic vic se nedeje, tv je bez signalu a jen zridka se mi podari vysunout dvd romku, nevite nekdo, jestli by to neslo jen nejak doma opravit,ze by treba mohlo byt neco sekle? nechce se mi zas jezdit za flasherem a ten mi jeste neodepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Tak to asi doma neopravíš a je to jasná reklamace u flashera . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 čau mám problém dneska ráno mě hodil xbox chybu e74,problém je že ho mám z aukra a už vypršela záruka nevíte někdo co s tím pls? Jaké má datum výroby a co je to za revizi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Cau na xku se mi obejivila chyba e76, je to něco s ethernet čipem sem se dočetl, flasher kterymu jsem to dával neví co stím, tak se chci zeptat jestli to jde nějak spravit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Cau na xku se mi obejivila chyba e76, je to něco s ethernet čipem sem se dočetl, flasher kterymu jsem to dával neví co stím, tak se chci zeptat jestli to jde nějak spravit ? Zkus se zeptat Linuxika . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 To Ghost333: Nepripojen mechnika na sata :)))))) cekam kdy ti to hodi E64 / E65 Procekuj konktor Grafiky mel by i tak nabehnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.p.wolker Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Ahoj rozsvitila se mi jedna cervena dioda tak sem xbox vypnul a zapnul a vse bylo ok ale az na jeden problem nebere to paleny hry... (originalky jedou a vse se zda ok ) Kluk co mi to flashoval mi rek ze uz to nedela a ze uz se v tom neorientuje. Takze rada zadna spise zrada.... Je mozny prijit o flash? Nevim co mam delat pomuze vubec to preflashnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Ahoj rozsvitila se mi jedna cervena dioda tak sem xbox vypnul a zapnul a vse bylo ok ale az na jeden problem nebere to paleny hry... (originalky jedou a vse se zda ok ) Kluk co mi to flashoval mi rek ze uz to nedela a ze uz se v tom neorientuje. Takze rada zadna spise zrada....Je mozny prijit o flash?Nevim co mam delat pomuze vubec to preflashnout? Neaktualizoval jsi dash ? http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.p.wolker Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Ano ale je to uz delsi doba a vse slo jak melo akorat sem se pripravil o hrani fable 3 a jeste asi dvou her ktery diky tomu blbymu dashboardu nefunguji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Juzny Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Ahoj,mám problém s mojím xboxem(360 elite 120GB),po cca 5 min spuštění(nemusím ani hrát) se rozvití dvě červené diody a xbox se vypne.Mám ho umístěný na otevřené ploše,trafo svítí správnýma barvama,žádnou chybovou hlášku nevypisuje.Rozebral jsem ho,vyfoukal větráky a žebra chlazení,odstranil starou pastu a nanesl novou,ale závada neodstraněna.Mám ho cca 4 roky,mám flash,ale konzole nebyla moc vytížená,spíše občasné hraní.Budu rád když poradíte co by jsem mohl zkusit,nebo je na odpis?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Bohužel jak říkáš, je na odpis. Pokud je vyčištěný a s novou pastou, je problém na 90% ve špatném spoji pod GPU a s jistotou pomůže jen reballing. Možná že by šel udělat pouze reflow a nějakou dobu by to vydrželo, ale to je nejistý výsledek a může vydržet půl roku, nebo třeba jen den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Cau chci se zaptat blikají mi diody 1,3 a 4, jestli se jedná o RROD nebo to znamená že mám jenom něco špatně zapojenyho, vyzkoušel jsem to zapojit a znova zapojit ale stále nic...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 je to rrod, oprava se zárukou viz můj topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Zdravíčko Máme tu takovej problém, máme chybu E76 a netušíme co s tím, nejhorší je že nemáme k Xku už žádný ovladače, tudíž bychom museli posílat Xbox samotnej, jenom s kabeláží... Máte dojem, že by byla možná rekalmace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Pokud je xbox v záruce, určitě ho reklamuj. Nejlepší bude zavolat na podporu MS a domluvit se s nimi. Neměl jsi nějaké problémy s bouřkou a neuhodil vám do domu blesk ? Chyba E76 bývá vadný ovládací čip ethernetu a jednou z možností je poškození vysokým napětím, nebo zásahem blesku někam do ethernetového rozvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Zaktualizoval jsem si DB na 13599, ze si to pak flashnu aby mi jel Dark Souls, ale po rebootu mi najela dioda cislo 4 cervene + chyba E71. Tady je psane chyba v zakladovce, ale jinde je psane, ze je spatne nainstalovany DB. Jde to nejak premazat, nebo to musim dat do servisu ? BTW zaruku uz nemam, tk jestli to nebude drahe :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 ok vyreseno - odpojil sem HDD potom jsem pri bootu drzel sync a opravilo se to, jede bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
romeno
Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .
Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !
Zde užitečné odkazy a rady :
Topik pro začátečníky
Chybové kódy
RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...
e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .
Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
33
26
24
21
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22
21
lis 2
17
črn 31
15
črn 23
15
Top Posters For This Question
romik 33 posts
trezzor 26 posts
<^KeNnY^> 24 posts
Ingnition 21 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 22 2010
21 posts
lis 2 2009
17 posts
črn 31 2010
15 posts
črn 23 2010
15 posts
563 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.