Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

!Xbox360 z nějakého důvodu nejede (error e74 ,RROD) ,máš podobný problém ? napiš sem!

romeno

Otázka

• Moderators

Tenhle thread jsem založil z důvodu , že xbox360 je poměrně poruchová konzole , co si budeme namlouvat , je to tak .

Takže pokud budete mít nějaký technický problém s konzolí pište výhradně sem !

Zde užitečné odkazy a rady :

Topik pro začátečníky

Chybové kódy

RROD = tři červeně rozsvícené diody na konzoli značí přehřívání nebo nějakou poruchu na desce . Xbox je nefunkční a je třeba jej reklamovat...

e74 = to samé akorát že na konzoli svítí pouze jedna červená dioda a na obrazovce se ukáže nápis ať kontaktujete servis , opět reklamace .

Pozor na oba tyto kódy se vztahuje tříletá záruka !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 563
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

Chci se jen zeptat.....když to tady čtu tak z toho vyplíva že uplně každej Xbox i když k nemu neni zadnej doklad o zakoupení ani zarucak nic......tak je v zaruce a muzu ho dat reklamovat (pokud už neskončila-2roky?) a popř se reklamuje u nějake česke pobočky Microsoftu........????......můžete mi to někdo ujasnit

Odkaz ke komentáři

• 0
Chci se jen zeptat.....když to tady čtu tak z toho vyplíva že uplně každej Xbox i když k nemu neni zadnej doklad o zakoupení ani zarucak nic......tak je v zaruce a muzu ho dat reklamovat (pokud už neskončila-2roky?) a popř se reklamuje u nějake česke pobočky Microsoftu........????......můžete mi to někdo ujasnit

Ano, lze reklamovat přes Microsoft support, kteří si pro konzoli přijedou a opravenou ji přivezou. Řídí se dle MFR date. Samotná oprava probíhá tuším v Německu. Záruka pro konzole "fat" byla na RROD 3 roky globálně, na ostatní je tuším ale omezená záruka 1 rok. Zákonnou záruku 2 roky pro ČR lze uplatnit jen u svého prodejce.

Pokud se pletu s těmi lhůtami, nechť mě, prosím, někdo opraví. :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Cau, dneska jsem si nechaval xbox flashnout po tom, co jsem updatoval dashboard. Problem nastal,kdyz jsem chtel xbox doma spustit. Dela to presne toto: Zapnu ho,dvakrat se ozve zvuk jak nejake dreni dvdromky a zacne blikat spousteci tlacitko. Nic vic se nedeje, tv je bez signalu a jen zridka se mi podari vysunout dvd romku, nevite nekdo, jestli by to neslo jen nejak doma opravit,ze by treba mohlo byt neco sekle? nechce se mi zas jezdit za flasherem a ten mi jeste neodepsal

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj rozsvitila se mi jedna cervena dioda tak sem xbox vypnul a zapnul a vse bylo ok ale az na jeden problem nebere to paleny hry... (originalky jedou a vse se zda ok ) Kluk co mi to flashoval mi rek ze uz to nedela a ze uz se v tom neorientuje. Takze rada zadna spise zrada....

Je mozny prijit o flash?

Nevim co mam delat pomuze vubec to preflashnout?

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj rozsvitila se mi jedna cervena dioda tak sem xbox vypnul a zapnul a vse bylo ok ale az na jeden problem nebere to paleny hry... (originalky jedou a vse se zda ok ) Kluk co mi to flashoval mi rek ze uz to nedela a ze uz se v tom neorientuje. Takze rada zadna spise zrada....Je mozny prijit o flash?

Nevim co mam delat pomuze vubec to preflashnout?

Neaktualizoval jsi dash ?

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj,mám problém s mojím xboxem(360 elite 120GB),po cca 5 min spuštění(nemusím ani hrát) se rozvití dvě červené diody a xbox se vypne.Mám ho umístěný na otevřené ploše,trafo svítí správnýma barvama,žádnou chybovou hlášku nevypisuje.Rozebral jsem ho,vyfoukal větráky a žebra chlazení,odstranil starou pastu a nanesl novou,ale závada neodstraněna.Mám ho cca 4 roky,mám flash,ale konzole nebyla moc vytížená,spíše občasné hraní.Budu rád když poradíte co by jsem mohl zkusit,nebo je na odpis?:roll:

Odkaz ke komentáři

• 0

Bohužel jak říkáš, je na odpis. Pokud je vyčištěný a s novou pastou, je problém na 90% ve špatném spoji pod GPU a s jistotou pomůže jen reballing. Možná že by šel udělat pouze reflow a nějakou dobu by to vydrželo, ale to je nejistý výsledek a může vydržet půl roku, nebo třeba jen den.

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud je xbox v záruce, určitě ho reklamuj. Nejlepší bude zavolat na podporu MS a domluvit se s nimi. Neměl jsi nějaké problémy s bouřkou a neuhodil vám do domu blesk ? Chyba E76 bývá vadný ovládací čip ethernetu a jednou z možností je poškození vysokým napětím, nebo zásahem blesku někam do ethernetového rozvodu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Zaktualizoval jsem si DB na 13599, ze si to pak flashnu aby mi jel Dark Souls, ale po rebootu mi najela dioda cislo 4 cervene + chyba E71. Tady je psane chyba v zakladovce, ale jinde je psane, ze je spatne nainstalovany DB. Jde to nejak premazat, nebo to musim dat do servisu ? BTW zaruku uz nemam, tk jestli to nebude drahe :/

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu