xDante1986 Odesláno Květen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 nekontrolované hry hraju půl roku....znám lidi kteří hráli první 3rd wave hry online po opatchování dodnes jsou online....znám taky lidí co jeli origo a dostali ban.....takže mám pravdu :) vy tomu věřit můžete.....také nemusíte.....to už je vaše věc :) nicméně vlny banů?? kdy byla poslední? to už je možná 3/4 roku možná i rok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 jj a i kdyby tak jak se tu rikalo xko se proda a koupi nove furt je to vyhodnejsi nez furt kupovat hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Možná teď řeknu kravinu, ale podle mě je něco jiné mít hru upravenou 1.4, 1.5 a být loglej na Livko než hrát MP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 btw pořád jsem online sheva: je snad jedno jestli hraješ hru jsi na microsoft servereru připojený nebo hraješ mp té hry a jsi připojený....pouvažuj nad tím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 btw stále pořád a neoddělitelně online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 ja nevim ale ja hraju CoD 4 po netu vypaleny a zatim jsem v klidu to sami aji Far Cry2 no spis hral dokud se ten hajzlik bile nerozbil.(a to celkem dlouho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 lol ty jsi zřejmě vůbec nepochopil význam topicu tu nejde o vypálené hry, ale o patchnuté 3rd wave hry¨, ze kterých tu byl každý posraný a nehrál online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Dante, boží mlýny melou........ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 sry to to sem semka nechtel ani dat to mela bet zprava (ICQ) za to se omlouvam.(vymluva to opravdu neni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 sry to to sem semka nechtel ani dat to mela bet zprava (ICQ) za to se omlouvam.(vymluva to opravdu neni) To ti moc nevěřim, ale budiž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 ano to je ten pravý důvod....nikdo přesně neví....ono to může být za naprostou kravinu.....nikdo nikdy nepotvrdil za co přesně je....jenže hráči začli spekulovat (no hráči spíš lamy...) a dostalo se to do situace, že každý věděl prd Nerekl bych lamy :D, protoze c4eva a zbytek jugle teamu nejsou rozhodne lamy. Rekl bych k tomu asi jenom toto: Kdyz budes hrat na internetu s FW bez stealth, tak take BAN asi nedostanes, neznamena to ale, ze ho dostat nemuzes, riziko tu je. Stejne je to s opatchovanou hrou, ktera se pak chova jako na FW bez stealth (proto take na FW bez stealth hra jde spustit a nemusis nic patchovat). Kazdopadne se s nikym hadat nebudu, je mi to v celku jedno, jen pridavam muj nazor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 riziko je i se stealthem já hry online nehrával vůbec na původním xku a mám už toho docela dost za sebou :) izme: myslel jsem české l amy...viděl jsem pár překladů toho co o ochranách kecaj a češi do toho vkládají různá slůvka jako určitě atd :) takže tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 riziko je i se stealthem já hry online nehrával vůbec na původním xku a mám už toho docela dost za sebou :) Souhlasim, vzdycky je nejake riziko :). izme: myslel jsem české l amy...viděl jsem pár překladů toho co o ochranách kecaj a češi do toho vkládají různá slůvka jako určitě atd :) takže tak :) Ajo, to jsem nepochopil, je to fakt :) kazdej neco vycte a interpretuje to podle toho, jak to chape, ne podle toho jak to je :), nebo podle toho, jak mu to prelozi translator :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 myslim si ze jsi dante udelal velky krok k tomu aby si lide uvedomili resp. pochopily ze i upravene hry je mozne hrat,take uz je nam jasne ze nikdo a nikdy nevi kdo dostane BAN a jak uz bylo receno nekolikrat i ti co hraji origosky dostali BAN takze bych se vubec niceho nebal,snad jen ty klasicke veci jako chodit na LIVE s hrou jeste pred vydanim(tusim ze se to uklada do profilu a je to stejne poznat) a ostatni vecicky,nehrat hry bez stealthu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 nehrat hry bez stealthuTrosku si protirecis :). Opatchovana hra = jako bys hral bez stealth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Tak mi to nedalo a zahral sem si na 1.4 patchnutej sacred2 online s dantem a uplne v klidu. takze se nebojte a podte hrat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 taktez UFC na 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 taky uz hraju patchnuty hry od 18.5 a pohoda zatim (1.41) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 no je to těžký... někdo ten ban může dostat druhý zase ne , já bych se ale taky nebál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 zajímavý, že každý se přestal bát až poté, co jsem to zkusil a do tý doby byl každej podělanej :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 zajímavý, že každý se přestal bát až poté, co jsem to zkusil a do tý doby byl každej podělanej :lol: :lol: Dante :D heh to jo no..... nevim jestli to uz nekdo verejne v CZ/SK rekl ze hraje a nic takze si dal takovej dukaz ze okamzitej ban urcite ne :D jinak UFC bozii online xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 nejzajímavější pro mě je, že to chtělo vědět cca 70-80 lidí dle hlasování, ale poděkovalo za to jen 6, kterým těmto děkuji já (3FF3CT (12.05.2009), k.kubinn (18.05.2009), kartoon (11.05.2009), oboda7 (11.05.2009), Pennywise (12.05.2009), Senpu (21.05.2009)) každopádně si užívejte online hraní a těším se pokud někdo bude chtít dát Sacreda2 nebo UFC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Já mám v gatích nasráno a přiznám to. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 btw pro ty co maj ještě strach z hraní her před vydáním v EU jednoduchá pomůcka....pokud existuje hra v US verzi a je Region Free tak klidně můžete začít hrát Důvod: když hra vyjde v americe třeba i o měsíc dříve a je region free můžete si originálku objednat a hrát ji dřív než bude officiálně v EU regionu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.