Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zkouška hry 3rd wave po patchi na xlive?

xDante1986

Recommended Posts

nekontrolované hry hraju půl roku....znám lidi kteří hráli první 3rd wave hry online po opatchování dodnes jsou online....znám taky lidí co jeli origo a dostali ban.....takže mám pravdu :) vy tomu věřit můžete.....také nemusíte.....to už je vaše věc :) nicméně vlny banů?? kdy byla poslední? to už je možná 3/4 roku možná i rok :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano to je ten pravý důvod....nikdo přesně neví....ono to může být za naprostou kravinu.....nikdo nikdy nepotvrdil za co přesně je....jenže hráči začli spekulovat (no hráči spíš lamy...) a dostalo se to do situace, že každý věděl prd

Nerekl bych lamy :D, protoze c4eva a zbytek jugle teamu nejsou rozhodne lamy.

Rekl bych k tomu asi jenom toto: Kdyz budes hrat na internetu s FW bez stealth, tak take BAN asi nedostanes, neznamena to ale, ze ho dostat nemuzes, riziko tu je. Stejne je to s opatchovanou hrou, ktera se pak chova jako na FW bez stealth (proto take na FW bez stealth hra jde spustit a nemusis nic patchovat).

Kazdopadne se s nikym hadat nebudu, je mi to v celku jedno, jen pridavam muj nazor :)

Odkaz ke komentáři

riziko je i se stealthem já hry online nehrával vůbec na původním xku a mám už toho docela dost za sebou :)

izme: myslel jsem české l amy...viděl jsem pár překladů toho co o ochranách kecaj a češi do toho vkládají různá slůvka jako určitě atd :) takže tak :)

Odkaz ke komentáři

riziko je i se stealthem já hry online nehrával vůbec na původním xku a mám už toho docela dost za sebou :)

Souhlasim, vzdycky je nejake riziko :).

izme: myslel jsem české l amy...viděl jsem pár překladů toho co o ochranách kecaj a češi do toho vkládají různá slůvka jako určitě atd :) takže tak :)

Ajo, to jsem nepochopil, je to fakt :) kazdej neco vycte a interpretuje to podle toho, jak to chape, ne podle toho jak to je :), nebo podle toho, jak mu to prelozi translator :D

Odkaz ke komentáři

myslim si ze jsi dante udelal velky krok k tomu aby si lide uvedomili resp. pochopily ze i upravene hry je mozne hrat,take uz je nam jasne ze nikdo a nikdy nevi kdo dostane BAN a jak uz bylo receno nekolikrat i ti co hraji origosky dostali BAN takze bych se vubec niceho nebal,snad jen ty klasicke veci jako chodit na LIVE s hrou jeste pred vydanim(tusim ze se to uklada do profilu a je to stejne poznat) a ostatni vecicky,nehrat hry bez stealthu

Odkaz ke komentáři

zajímavý, že každý se přestal bát až poté, co jsem to zkusil a do tý doby byl každej podělanej :lol: :lol:

Dante :D heh to jo no..... nevim jestli to uz nekdo verejne v CZ/SK rekl ze hraje a nic takze si dal takovej dukaz ze okamzitej ban urcite ne :D jinak UFC bozii online xD

Odkaz ke komentáři

nejzajímavější pro mě je, že to chtělo vědět cca 70-80 lidí dle hlasování, ale poděkovalo za to jen 6, kterým těmto děkuji já (3FF3CT (12.05.2009), k.kubinn (18.05.2009), kartoon (11.05.2009), oboda7 (11.05.2009), Pennywise (12.05.2009), Senpu (21.05.2009))

každopádně si užívejte online hraní a těším se pokud někdo bude chtít dát Sacreda2 nebo UFC :)

Odkaz ke komentáři

btw pro ty co maj ještě strach z hraní her před vydáním v EU jednoduchá pomůcka....pokud existuje hra v US verzi a je Region Free tak klidně můžete začít hrát

Důvod: když hra vyjde v americe třeba i o měsíc dříve a je region free můžete si originálku objednat a hrát ji dřív než bude officiálně v EU regionu

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu