Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

nekontrolované hry hraju půl roku....znám lidi kteří hráli první 3rd wave hry online po opatchování dodnes jsou online....znám taky lidí co jeli origo a dostali ban.....takže mám pravdu :) vy tomu věřit můžete.....také nemusíte.....to už je vaše věc :) nicméně vlny banů?? kdy byla poslední? to už je možná 3/4 roku možná i rok :)

Odesláno
ano to je ten pravý důvod....nikdo přesně neví....ono to může být za naprostou kravinu.....nikdo nikdy nepotvrdil za co přesně je....jenže hráči začli spekulovat (no hráči spíš lamy...) a dostalo se to do situace, že každý věděl prd

Nerekl bych lamy :D, protoze c4eva a zbytek jugle teamu nejsou rozhodne lamy.

Rekl bych k tomu asi jenom toto: Kdyz budes hrat na internetu s FW bez stealth, tak take BAN asi nedostanes, neznamena to ale, ze ho dostat nemuzes, riziko tu je. Stejne je to s opatchovanou hrou, ktera se pak chova jako na FW bez stealth (proto take na FW bez stealth hra jde spustit a nemusis nic patchovat).

Kazdopadne se s nikym hadat nebudu, je mi to v celku jedno, jen pridavam muj nazor :)

Odesláno
riziko je i se stealthem já hry online nehrával vůbec na původním xku a mám už toho docela dost za sebou :)

Souhlasim, vzdycky je nejake riziko :).

izme: myslel jsem české l amy...viděl jsem pár překladů toho co o ochranách kecaj a češi do toho vkládají různá slůvka jako určitě atd :) takže tak :)

Ajo, to jsem nepochopil, je to fakt :) kazdej neco vycte a interpretuje to podle toho, jak to chape, ne podle toho jak to je :), nebo podle toho, jak mu to prelozi translator :D

Odesláno

myslim si ze jsi dante udelal velky krok k tomu aby si lide uvedomili resp. pochopily ze i upravene hry je mozne hrat,take uz je nam jasne ze nikdo a nikdy nevi kdo dostane BAN a jak uz bylo receno nekolikrat i ti co hraji origosky dostali BAN takze bych se vubec niceho nebal,snad jen ty klasicke veci jako chodit na LIVE s hrou jeste pred vydanim(tusim ze se to uklada do profilu a je to stejne poznat) a ostatni vecicky,nehrat hry bez stealthu

Odesláno

nejzajímavější pro mě je, že to chtělo vědět cca 70-80 lidí dle hlasování, ale poděkovalo za to jen 6, kterým těmto děkuji já (3FF3CT (12.05.2009), k.kubinn (18.05.2009), kartoon (11.05.2009), oboda7 (11.05.2009), Pennywise (12.05.2009), Senpu (21.05.2009))

každopádně si užívejte online hraní a těším se pokud někdo bude chtít dát Sacreda2 nebo UFC :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu