Moderators romeno Odesláno Květen 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 At jdou nekam se svim vip trackerem , sem jeste ani nic nestahl a ani ne po tydnu se nemuzu prihlasit ... Zlatej rapid a czshare . nazdar navzdy xboxsky :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 At jdou nekam se svim vip trackerem , sem jeste ani nic nestahl a ani ne po tydnu se nemuzu prihlasit ... Zlatej rapid a czshare .nazdar navzdy xboxsky :P No jestli to neni proto že jsi nebyl aktivní.... Nevíte někdo teda to jestli je to moje ratio normalní???Uploaded 2.898 GB Downloaded 7.612 GB Share ratio 0.381 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 jo je to normalni mas vice stahnuteho jak uploadnuteho,jinak ja si ratio vzdy drzim okolo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 souhlasim s narlizou ja mam taky strasne malej upload, jinak program je to ratio master ale daval bych si pozor abys to ratio nemel moc velky Proc ja nauploadoval pres ten programek za minutu skoro 1 TB a porad v pohode :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 no ja kdyz sem ten program skousel poprvy tak sem tam upnul 300 gb a zabanovali mi ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 izmaile jen se neboj oni ti ten ban taky daji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Aha tak to se omlouvam, asi jsem mel stesti :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 jo je to normalni mas vice stahnuteho jak uploadnuteho,jinak ja si ratio vzdy drzim okolo 1 Takže se mám snažit abych mněl ratio 1.0 nebo kolik je norma?????Díky At jdou nekam se svim vip trackerem , sem jeste ani nic nestahl a ani ne po tydnu se nemuzu prihlasit ... Zlatej rapid a czshare .nazdar navzdy xboxsky :P Měl jsi si nejdřív přečíst pravidla.... -A new account will be deleted if there is no activity on it for the first 4 days after it is created. přeloženo(nový účet bude smazán,pokuď nebude do 4 dnů po založení aktivní.....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 maji tam naval takze se nebudou srat s nekym kdo tam nic nedela vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 maji tam naval takze se nebudou srat s nekym kdo tam nic nedela vid Jo to třeba máš pravdu to asi zrovna romeno měl smůlu.....:ban: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 no tak podle pravidel xbox sky je ze pokud mas download do 50 giga tak ratio musis mit aspon 0.25,kdyz mas stahnuto 50 az 100 giga tak musis mit ratio 0.8 a jak mas vice jak 100 giga stahnuto tak se musis drzet s ratiem nad 1, jinak je jedno kdyz budes mit vic treba ale jak sem uz psal nesmi se to prehanet protoze pak by to bylo napadny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Neví někdo co s tím dneska je,když chci najet na xbox sky naskočí mi tabulka se jménem a heslem,ale jak to tam zadám nic se neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Neví někdo co s tím dneska je,když chci najet na xbox sky naskočí mi tabulka se jménem a heslem,ale jak to tam zadám nic se neděje. Jako že ti nejde se přihlásit???Tak to máš ban..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Jako že ti nejde se přihlásit???Tak to máš ban..... Ban mít nemůžu ratio mám kolem 1.4 a ještě dneska ráno jsem tam byl. EDIT:Už to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Hele je fakt zbytečný používat ratio master. Pak se nedivte , že se to pomalu stahuje. Přesně,i malej upload je k něčemu dobrej. Můžete to třeba nechat zapnutý přes noc, to vás snad nezabije. Až to bude možný taky se tam regnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Co stáhnu, to taky uploadnu. Když zmizí pijavice s Ratio Masterem, tak torrent dýl vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Mohl by se mi někdo ozvat až budou mít otevřený registrace?třeba že napíše sem do tohohle topicu....10.7 budu mít nový připojení k netu,docela hodně rychlý tak bych vám byl vděčný..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetrelec_cz Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 take bych bral registraci ... ratio mam slusne jinde .. a rychlej net taky .. budu rad za informaci .. dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Na xbox-sky to musíte zkoušet, jinak to nejde. Stahuju ze dvou trackeru xbox-sky a midnight-torrents. Zkuste zatím ten druhý, tam by to mělo jít hned. http://www.midnight-torrents.com/browse.php?cat=15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhaha Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 otevřené registrace!honem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vetrelec_cz Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 dikes !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 nevíte proč ted xbox-sky nejde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geremy Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 čau jsem v tomhle trochu lamka mám dotaz stahuju z bitsoup a nedávno jsem se zaregistroval na midnight ale nevím jak můžu uploadovat hry stažený z bitsoup na midnight prosím o radu jestli to jde a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Jede vám někomu xbox-sky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 rek bych ze asi nejde nikomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.