Wind Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 ahoj mám takovou tázku je normální že přez celej dotikovej display jsou takovy tecky barevny takovy duhovy vypada trosku jako kdyz na nej sahnete mokrym prstem ale neni to tak moc duhovy nejvice jsou videt kdyz je bila obrazovka ale pri cerne obrazovce idet nejsou ani trochu..... dekujuza odpoved :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bart23 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Ne to neni normalni to běž reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wind Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 já jsem to tady vymenil s jednim klukem,a ten mi k tomu zarucak nedal... prijde mi to divny protoze to jsou takovy barevny tecky jako kdyby jste na to sahly mokrym prstem a je to proste po celym display,ani se to neda vyfotit jinak na display neni ani skrabanecek tak nechapu co tohle ma bejt jestli to je normal kazdopadne sem fakt nastvanej.... jinak je to fakt takovy nezretelny,ale kdyz je bila obrazovka vypada to hrozne... neni to dethpixel ani podobny veci proste jak sem rekl zkuste na to sahnout lehce mokrym prstem a uvidite to co myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 a kdys to s tom klukem vymenoval?ze bys mu rek at to to vrati ze ti to tak prislo nebo ze za to muze on edit:a mas chybu v nadpise dotykovy a ne dotikovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wind Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 vcera mi to NDS prislo prijde mi ze je tak tak jety z castyho dotyku prsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Co takhle napsat druh toho DotYkového displeje a typ telefonu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wind Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 typ telefonu:nintendo ds lite :dozey: dotykový display je druhu toho ze dyz se dotknes display nds na to reaguje :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Není na tom třeba folie proti poškrabaní a pod ní něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Jo, tohle se stava u folii. Dotykac se da vymenit.. Normalni to rozhodne neni - zkousel jsi to treba vlhkym hadrem vycistit? Nejlehci a nejlepsi reseni je si to vyridit s dotycnym, se kterym jsi menil - ale to jsi mel zkontrolovat pri vymene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wind Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Anony:no ta folie tam myslim žádná neni ma to povrch jako folie a prstem nic odchlipnout nejde.jinak investovat penze do dotykace coz bude taky urcite pene drahy se mi nechce :( jinak jsem zkousel vse dokonce i tu sr+ku "Displex"jsem na to zkusil... heledte a neni mozny ze sou na display pri zapinani takovy minipixely a kvuli tomu to vypada tak divne?ted jsem si to detailneji poŕohlidnul a vypada to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirage_cz Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 A kdyz si to dostal bylo uz to takovy? Mo zna ze predchozi maitel na tu obrezovku moc pritlacil a proto v tom miste nefunguje jak by mela. Ja sice nemam tenhle problem ale mam problem ze nejde vycentrovat stylus at se snazim jak chcu.treba kdyz hraju nejakou hru musim dat stylus o 5mm do leva od cary aby toi bylo presne :D uz sem se z tim ale smiril :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Já na mém displeji někdy taky vidím takové jakobi dírky nebo tečky asi co 5 mm je jedna,a když se podívám na gba slot tak na tym dotykáči vidím hodně bílých teček,ale když hraju tak mi to vůbec nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wind Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 no když zapnu ds a je tam v menu sedy pozadi a kouknu na to z blizka je tam ohromna spousta pixelu a kdyz se kouknu detilneji tak mi ty pixely vytvareji ty osklive...ani nevim jak to nazvat.......kazdopadne si myslim ze je to v poradku(snad) vy tam ty piely nemate?kouknete na to z uplne blizkosti a zavrete jedno oko a krasne je uvidite a kdyz se opravd koukate a pomalu oddalujte DS tak vidite ze je to jakejsi optickej klam s tim mojim problemem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Takhle vypadaj moje displeje http://img87.imageshack.us/img87/7034/69083527vd4.jpg http://img523.imageshack.us/img523/1949/76278618ew2.jpg http://img254.imageshack.us/img254/517/99271281ej1.jpg http://img404.imageshack.us/img404/2378/42669808xv5.jpg http://img87.imageshack.us/img87/9084/39779376cp7.jpg ale ruzny ty cary barevny rozhodne nevidim pri beznem pouzivani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wind Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 to je divny nechapu cim to pak teda je... ja kdyz vam to vyfotim i s Makrem ty cary tam neuvidite,vyfotit to nejde musite se na to koukout,ale kdyz se na to kouknu s vetsi dalky tak nic nevidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirosd Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Podle mě je to folie - když ji tam někdo lepil, tak ji moc ohýbal!!! - tudíž se tam udělají takové mikroprasklinky které potom lomí světlo vyzářené displayem. Já mám to samé na psp, i když fólie na psp je spíš taková tvrdá slídová destička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ellemeN Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Co takhle napsat druh toho DotYkového displeje a typ telefonu ? Tak tohle mě dostalo :lol: Je to v sekci NDs, tak snad to každý pozná ne? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wind
ahoj mám takovou tázku je normální
že přez celej dotikovej display jsou takovy tecky barevny
takovy duhovy vypada trosku jako kdyz na nej sahnete mokrym prstem ale neni to tak moc duhovy nejvice jsou videt kdyz je bila obrazovka ale pri cerne obrazovce idet nejsou ani trochu.....
dekujuza odpoved :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.