janvlk Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 jj doufám že jim to budeme sázet tedy vi já budu bránit branku co se dá. dnes to asi nestihnu ale zítra ráno bych to možná mohl stihnout.Jinak až po třetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 já budu mít asi celé odpoledne volno takže v poho, no já to ještě moc neumím, doufám že to neva :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 já budu mít asi celé odpoledne volno takže v poho, no já to ještě moc neumím, doufám že to neva :( Hele nějak začít musíš ja taky nejsem expert pár zápasů sem si odchytal a taky na začátku než sem přišel na fígle, no bylat to hrůza!!!! A hlavně tady budeme jako tým takže budem si co nejvíce pomáhat a až se sehrajem to bude super. Tým už je založen Czech Lions, neni veřejnej takže musíte poslat přihlášku a já ji rychle viřídím a jste v týmu,dále hrajeme střední evropu doufám že to neva a dal jsem znak lva nějakýho finskýho týmu. Skratka týmu je CL, tak už posílejte přihlášky ať už někomu nakopeme.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kardam Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Super, ve čtyři budu doma, jinak headsety by byly faj, když mužem kecat je to příjemnější a určitě nám to pomůže víc se sehrát, jinak já ho mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcon Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ja mam PS3 ted novy. Headset musi bejt nejakej specialni origo PS3? Nebo stacej obyc s luchatka s mirkakem? A jeste se chci zeptat - vidim ze vsichni cesi maji ve hre CESKOU vlajku a ja mam vlajku Velke Britanie, nevite jak to muzu zmenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Super, ve čtyři budu doma, jinak headsety by byly faj, když mužem kecat je to příjemnější a určitě nám to pomůže víc se sehrát, jinak já ho mam. Hele headset budu mýt až za cca.10 dní protože sem reklamoval ps3 a měl ho na reklamaci asi měsí tka zatim sem neměl důvod headset kupovat a proto bych ho objednal rovnou s god of war 3, ale nejpíš ho objednám už teď aby jak si říkal jsme se líp sehráli.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 kardam hele chtěl bych se ti omluvit ale nechtíc sem smazal tvojí přihlášku tak jestli bys jí mohl poslat znovu,díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 jo já headset taky ještě nemám, ale už na tom pracuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Potřebujeme hráče takže kdo může ať se přidá. Odehráli jsme 2 zápasy jeden pro nás 3:1 a druhý jsme prohráli 4:2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcon Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ten první jsme vyhrali 3:1 :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ten první jsme vyhrali 3:1 :cheesygrin: dikes už sem to opravil hele mám změnit dresi ale tím se změní i znak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Rád se přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 jake mame dresy?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Rád se přidám Tak jo pošli přihlášku do týmu a já tě přijmu,Arcon nechceš být GM to je asi generální manažer. Ještě máte v půl osmí čas že bysme dali zápas a byloná víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 jake mame dresy?:cheesygrin: Máme tyhle ale bez reklam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 johny9509 prosimtě pošli žádost o přijetí ještě jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 takže 19:30 tam budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 takže 19:30 tam budu jj arcon dá zápas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Už jsem poslal pozvánku.. i jsem si tě přidal do přátel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Nebylo už lepší dát dresy ČR? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janvlk Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Už jsem poslal pozvánku.. i jsem si tě přidal do přátel. Víš co dresy se dají střídat a mi teď hrajeme v dresech columbusu,tu pozvánku pošli ještě jednou včera sem tě přijímal třikrát a nešlo to ale tak to bylo i wardoga a poslal ji ještě jednou a už to šlo.Jinak ty dresy budu měnit každé tři dny a prosím členy týmu aby zde napsasi jaké dresy chtěj, já pak je dám do pořadí a v tom dresy budu měnit.Tak prosimtě pošli přihlášku ještě jednou,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Dresy Columbusu jsou pěkný.. Ty můžeš nechat delší dobu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 žádost zaslána .. jinak mám celé odpoledne i večer čas, tak můžeme zahrát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kardam Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Od 16:00 mám taky čas až do večera, tak pořádně dáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 ok od 16:00 tam budu taky jinak jsem pro dresy rangers a sparta praha ole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.