Johny9509 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Já slávku =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 zdravim nekdo kdo by dal dneska nhl 2010 ? kolem 21-22 hod ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 cau ja jestli to jeste plati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 proc ne furt hraju :) jen neco dodelam na kompu a za chvili sem tam .. jestli chces.. :) btw > co dame ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 mně je to jedno co dame :) ale moc mi to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 no myslim ze si byl lepsi nez ja xD :D este se musime sehrat.. kazdopadne diky za gamesu ... urcite dame priste este :D ---- modum thx za premisteni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 no lepší....vyhrál jsi ty, by mě fakt zajímalo kolik jsi dal tomu Nabokovovi :D a chtělo by se to domluvit abysme nehrali jen 2, co tak zitra navečer třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 noo klidne zkusil bych, dyztak vemu psko k sobe.. :) takze vecer v kolik ? :) kdyztak si klidne muzem domluvit pozice.. bo to Cko jsem si dneska flaknul omylem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 no tak mně je to vcelku jedno, a hrát budu taky tam kde zbyde místo ale na golmana si netroufnu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 jo to ja taky ne ... ale kdyz bude potreba. .. tak pudu .. ale za goly nemuzu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 kdo možete přijdtě zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Tak už ji mám doma.:wohow: Naposledy jsem hrál hokej před 3 roky na PS2.Od té doby se hodně změnilo.Grafika je užasná, na hratelnost a ovládaní si budu muset chvíli zvykat.Bohužel nemám moc volného času :cry:Takže večery jsou mé, ještě přijde COD4.....KILLZONE2.....no nějak se to snad naučím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 NHL je super :) ale dneska mě naštvali rozhodčí, 3x mi vytlačil golmana z brankoviště a dal tak góla :D a pak pískl i nájezd co neměl být takže NHL si teď chvilku odpočine :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 :cheesygrin: Tak to nasere.........mám v živé paměti, kolik mě stálo NHL nervů.Zranění hráče.......celou třetinu tlak jako prase,a chvíli před koncem gol, ale bohužel do mojí brány:cheesygrin: kolikrát se mi drahá chechtala když jsem je povzbuzoval....hoši..... klídek......tlačte je......... to tam spadne:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 já u toho nervím co chvíla :D kdyžtak si mě přidej na PSN můžem někdy zahrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Jj...přidám.A co to je? PSn ? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 zdravim date nekdo tak za 20-30 minut nhlko ? :P edit: tak sme dali s warrogem par zapasu .. este se to musim naucit ale byla to docela sranda xD neuznali nam asi 3 goly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 dobře jsi hrál :) ti poslední to byly takové prasata... chce to ale víc lidí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 tj... urcite bych se domluvil na vic lidi problem je ze se dostavam k psku tak "narazove" kdyz mam naladu a cas.. a to moc casto neni xD :) ale kdyz se tu domluvime na nejakej cas klidne to zkusim zaridit a zkusil bych se taky dostavit ale chtelo by to aspon 3-4 lidi :) btw > v tom poslednim zapase peknej gol :) btw2 > obcas nas tam ten nas golman dost nepodrzel.. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 no ani ti CPU si nejak nenajizdeli a hlavne vubec nebranili :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 tak tak ... :/ obcas hrali pro me uplne nepochopitelne... ale co se da delat xD priste dostanou uz sme se dostavali do sanci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 dáme dneska? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasi7 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ahoj muzu se vas na neco zeptat me nejde hrat online pise my to "Online služba je na vašem uctu site playstation@network vypnuta rodicovskym zamkem" kde ho prosim vas muzu zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 tak to nevim, kdyztak si udelej novy acc. s jinym rokem narození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ja bych se rad pridal , ale musim mit prvne vymakanyho hrace v BE A PRO modu ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.