Freyeris Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Já to mám vykucený takhle, hraju mod GM a domácí zápasy hraju na Pro venkovní na All stars. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Čaute, Nhl mám asi 2 týdny a vypadá to že sem koupil dobře, nic jiného ted nehraju. Ale trápí mě jeden problém a to golmani. Hraju třetinu na 8 minut a goly moc nepadají a to i když sem si pohrál s nastavením střel i golmanů. Průměr golů tak 3 na zápas - celkově. Kolik jich dáváte vy? zalezi na nalade cpu a taky jak to obcas das... mam zapasy kdy me cpu vubec nestiha a sem schopnej vyhrat 6:1 ale mam taky dny .. (cca poslednich 14 dni ..) kdy proste moji nehrajou a nejsou schopny se dostat do sanci .. a sem rad kdyz uhraju remizu nebo vetsinou prohraju 2:1 atp. (debilni goly dycky dostanu :D ) nebo jestli je to mnou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 no kým jiným by to bylo...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 :lol: asi to tak bude ... xD musim si dat zase pauzu nez se to srovna :D wardogu sorry .. zrovna jak si psal se vratili nasi a musel sem off :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 tuhle jsem dostal 6:0 , nejsem tak imba jako vy, hraju na Pro ale i tak... clovek prijde z prace a ted tohle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 jé Zlíňák :), vsadím se že to neumím víc jak ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 wardog muzem dat zejtra nhl ? kolem 10-13 hod ? :) odpo musim pryc a vecer se nedostanu k tv takze jestli budes chtit budu tam ;) ted prisli nasi tak sem musel pryc sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 nevadí :) jo můžem dát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 kdyby ste si někdo chtěl zahrát tak si mě přidejte :) nick viz podpis .......... (ještě kámošův nick Falko196) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Ahoj. Měl bych jeden dotaz. Při vypinání Nhl se mi někdy stane, že ukončení hry proběhne normálně, a někdy zapípá v Ps a Ps se vypne. Sám naskočí, jen musím zapnout ovladač. Je to normální? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 jo to dělá hodně lidem, kdyžtak když vypínáš hru tak podrž PS button jak ti nabehne stav nabití ovladače a je tam napsané quit game, turn off system, turn off controler tak dej quit game z tama a nerestartuje se :) doufám že to chápeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximum79 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Peciss.. To se jen Tvoje PlayStation 3 sama "resetuje". Můžeš být v naprostým klidu,není to nic neobvyklého ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 :thanks: Měl jsem obavy, aby nebylo něco špatného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Ča lidi měl bych dotaz jestli jste to někdo řešil nebo máte podobnej problém : mám NAT 2 kámoš má NAT 2, stejnýho lokálního providera internetu, ale prostě si spolu nezahrajem ať založim hru já nebo on ten kdo se připojí tomu to za chvilku hodí hlášku že relace není k dispozici, todle sem řešil na xku ale vždy to byl probém kůli NAT3 u 2jky sem se stim nesetkal někdo nějaký podněty ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 prosím na co jsou mi ty EASW (nebo jak) credit... mam jich 13180/13180 je to na neco dobre ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 dají se za to koupit různé věci na avatara, například oblečení, hodinky, brýle, vlasy atd. nebo aspoň myslím že je to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 a kde bych to nasel, v tom OBCHODE jak je prilba atd jsem nic takoveho nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 je to na strankach EA sports myslím www.easports.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 jj, po prihlaseni na webu to tam vidim. diky pzn: utraceno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patver Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 Caute lidi nhl mam asi 14dnu a celkem jsem do neho zahucel,zahral bych si nejakou ligu (on-line),vim ze to tu nekde na foru bylo,no nemuzu to najit.Tak jestli by nekdo chtel a mel volne misto v tymu tak bych se i pridal.Staci kdyz ne kdo napise nick a ja uz se ozvu! Nebo primo na muj nick: Yzerman19-5178 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Pánové hrajete ještě někdo?Rád bych si také zahrál.Nick v podpise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 no teď jsem to proklatě dlouho nehrál, čas mívám spíš o víkendu, tak si mě kdyžtak přidejte a potom stačí napsat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Dneska jsem taky začal hrát. Nick: for_est-5 Na jaké ovládání hrajete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 cau, hraju na vychozi...coz je asi nejtezsi, ale nejkomplexnejsi. Pokud se s tim nezjizes doporucuji nastaveni "klasicke" kde je strelba na kolecku, nahravka krizek atd. Jinak mam take dotaz. Je tam ovladani VLASTNI ale nejak jsem nepochopil jestli se da konfigurovat nebo k cemu je to vlastne dobre ? Mivam problem pri strelbe, prece jen ne vzdy tu packu dam dozadu-dopredu tak jak bych chtel, nehlede na to jak dostava zbrat ovladac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 cau, hraju na vychozi...coz je asi nejtezsi, ale nejkomplexnejsi. Pokud se s tim nezjizes doporucuji nastaveni "klasicke" kde je strelba na kolecku, nahravka krizek atd.Jinak mam take dotaz. Je tam ovladani VLASTNI ale nejak jsem nepochopil jestli se da konfigurovat nebo k cemu je to vlastne dobre ? Mivam problem pri strelbe, prece jen ne vzdy tu packu dam dozadu-dopredu tak jak bych chtel, nehlede na to jak dostava zbrat ovladac... No výchozí a classic je stejné akorát je to jinak rozdělené ty tlačítka. Hraju classic a může dělat všechny věci a triky jako u výchozího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.