IceTower Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Tak pánové kdo by chtěl zahrát kontaktujte mně nejlépe na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 nezná nějaký NHL veterán způsob jak si na online charakteru změnit rozdělení bodů (rychlost, kličky atd.) investoval jsem málo do rychlosti a rád bych to nějak změnil. Jednou se mi to nějak resetlo ale nevím jak se to stalo. Druhý dotaz je ohledně pingu při online hře. Je potřeba, když jedu přes router dělat nějaké nastavení co se týče PS3 ? (nebo je to stejné jako pro PC) -------------- řešení: Editace atributu V editaci atributu muzete hraci pridelit ziskane body. Ty se Vam odemknou, kdyz ziskate nejakou dalsi kartu (stav zjistite v menu My Pro, Sledovani vykonosti). Pokud by jste chteli jiz jednou pridelene body znovu prerozdelit, musite si zmenit nejprve typ hrace a pak mate znova moznost rozdelit ziskane body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Já jedu též přeš router ale nic sem nenastavoval a s pingem problém nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Takže jsem založil veřejnou ligu. Pro ty co se chtějí připojit ji najdete pod názvem freelague a zkratka je frl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Musím se podělit s dojmy. V průběhu sezony mi nejvíce dávalo zabrat Chicago.6* jsem s ním prohrál, první porážka byla ..potupných 0:8...poslední hra v sezoně byla taky s Blackhawsk, a samo že jsem to zase pros... 1:5.Kane( ten parchant z obalu) mi napráskal hatrick....to nasere.Horší ale bylo, když jsem začal hrát play-off.První soupeř........ kdo jiný než Chicago.Kuwa, tolik dřiny, a vypadnu hned v prvním kole, a ještě s těma zmetkama.No nic, začal jsem rubat první zápas.Hrál jsem doma. Od začátku to byla pastva pro oči, a hlavně uši.To co předvádělo publikum....ta atmosféra....nevěřil jsem.Mávání šálami, fandění, bučení na protihráče....to jsem celou sezonu nezažil.Konec zápasu jsem hrál přesilovku 5 na 3. Posledních asi 30 sek. jsem měl husí kůži. Ta atmosféra byla ještě větší, publikum bylo uplně šílené. I kdybych v dalším zápase prohrál.....já jsem si už finále užil.:thumbup: Vyhrál jsem 4:2.Opravdu nechápu , jak to vývojaři dělají, ale byl to opravdu zážitek....nikdy jsem nic podobného s PS nezažil.V brzké době si pořidím dom.kino...s tím bych se asi u toho udělal:cheesygrin: p.s. Hraju za RED WINGS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejw602 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Ahoj, také bych dal, takže pokud někdo chce hrát tak si mě přidejte do přátel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Taky bych někdy rád zase dal. Nick Johny9509, přidávejte:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Jde nějak v BE A PRO vypnout ta modrá šipka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Zdar hledam ligu kde by byl volnej tym Chicago :) KDYZTAK pm DIKY MOC . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinMGS Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Updatuju teď soupisky pro Extraligu, ale dost hráčů tam chybí, takže je musím vytvořit, jenže když vytvořím hráče(i brankáře) tak se nikde neobjeví, zkoušel sem hledat všude ale nic...Má někdo stejný problém ? Jde to nějak vyřešit ? Ještě jsem zkoušel přejmenovat už vytvořené hráče, ale u každého je ta možnost zablokovaná... Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Když vytvoříš hráče, tak se objeví ve FREE AGENTS (volní hráči) ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinMGS Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Právě že neobjeví, zkoušel sem jich vytvořit snad desítky, ale nic :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.