marekgengel111 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Takže já chci si vypálit simpsonovi ale mám problém v jakém formátu to mám vypálit aby mi to šlo přes dvd v televizi. Zkoušel jsem to vypálit ve formátu mpeg4 a 3gpp a nešlo to. Vypaluji to na DVD-RW:? Předem díky za rady:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 pokud ti dvd přehrávač nebre divx, tak to vypal jako dvd formát např. v Neru... a taky se ujisti, že ti přehrávač bere dvd-rw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Květen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 no blbý je že nero mi nefacha protoze vyprsela lhuta a jak zjistím že přehrávač bere dvd rw, příručky jsme od toho ztratili. Vždy když tam vložím to dvd rw tak se to načte a okamžitě to dvd rw s přehrávače vyjede a napíše to unknown disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 15, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 DVD-RW jsou naprd , kupuj dvd+RW . Jinak ani si nerekl v jakem mas ten fim formatu ? Kazdy dvd prehravac bere format dvd video a ten dosahnes tak ze film prevedes v programu convertxtodvd... Jinak na nero si najdi serialku na netu ne ? www.seriall.com , ale pozor na viry :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Květen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 takže mám to video ve formátu mpeg4 a to nero zkusím nějak zprovoznit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 tak jsem si stahnul ten serial jak mi poradil romeno a v tom serialu byl vir. Ale naštěstí sem ho odrstranil. A nevíte někdo jak teda zjistím jestli přehrávač bere DVD-RW??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Jedine z manualu k prehravaci , ten najdes i na netu.... A nebo proste zkusit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekgengel111
Takže já chci si vypálit simpsonovi ale mám problém v jakém formátu to mám vypálit aby mi to šlo přes dvd v televizi. Zkoušel jsem to vypálit ve formátu mpeg4 a 3gpp a nešlo to. Vypaluji to na DVD-RW:? Předem díky za rady:cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts