pitris97 Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Jak myslíš "na půl ? PS3 budu mít až v pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Určitě se najdou klasikáři jako já co si to rádi zahrajou :) Navíc co jsem hrál demo na xboxu 360 (když jsem ho ještě měl) tak se mi dost líbila grafika a ovladatelnost hry... Prostě mnohem lepší jak na pc :) Aha tak to jo, teď koukám že jí mám v DL tak bych se možná mohl přidat:cowboy: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Jak se to kupuje na půl ? To jako na jeden PSN nebo na dva accounty za jednu cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2013 Aha už chápu to kupování na půl. Valis1 já bych to klidně s tebou koupil, máš dobrý hodnocení tak bych ti poslal peníze na účet předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josko Odesláno Srpen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2013 Resident Evil ps3 http://hrytorrenty.p.ht/index.php/hry-ps3/61-ps3/167-resident-evil-revelations Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 Co to má spoolečné ss CODem? :D Jinak ty warezaci mě pěkně serou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 to už není warezák to je.. deb** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Dalši pičus co tady kazí diskuzi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.