Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Saboteur


Mike55

Recommended Posts

Nějaké novinky a střípky o této hře.

  • Herní model Paříže bude v základě sice odpovídat skutečnému městu natolik, abyste se v něm mohli orientovat, úplně věrný ale době nebude: nad střechami budou pro zpestření lítat technologicky vyspělejší Zepelíny a nacistická vojska se zase vyzbrojí zbraněmi, o nichž si druhá světová jen mohla nechat zdát.
  • Převážná část hry se bude hrát jako střílečka, což je rozdíl oproti původnímu zameření na stealth.

bngdx.jpg bngex.jpg bngfx.jpg

  • Ve hře naleznete celkem čtyřiadvacet zbraní včetně MP40, Lugerů, plamenometu či specializované pyrotechniky.
  • Během úrovních odehrávajících se přímo v Paříži budete moci vylézt na kteroukoliv budovu, Eiffelovku nevyjímaje, a utíkat po střechách. Vhodná lešení ci cesty nahoru budou zvýrazněny žlutou barvou a la Mirrors Edge.
  • Ukázková mise obsahovala útěk hl. hrdiny z továrny Doppelsieg, během čehož bylo třeba odstranit stráže, nastoupit do auta a vůz ještě později vyměnit, když už bylo po střelbě z barikád jeho poškození neúnosné.
  • Často budete dostávat nabídky na vedlejší úkoly, např. když vám kurýr přinese zprávu s prosbou o pomoc některého z vašich přátel.

bnggx.jpg bnghx.jpg bngix.jpg

  • Čím více úkolů v nepřátelských zónách splníte, tím bude protivník agresivnější a nakonec na vás pošle cepelíny i tanky; abyste jim utekli, bude třeba se dostat ze zóny označené červenou barvou do bezpečí (a la GTA IV).
  • Při volném pohybu ve městě tu a tam narazíte na skokánky, bonusové cíle jako věže/tanky na zničení i bonusové předměty, opět celé v duchu série GTA.
  • Překvapivě hra nepoběží na enginu Mercenaries 2 od týchž autorů, nýbrž na svém vlastním, protože cílem tu nebude předměty/budovy ničit, ale naopak se v nich uměet pohybovat a užít si je do detailu.
  • Verze pro PlayStation 3 využije ovladače Sixaxis přímo v systému soubojů.
  • Autoři uvádí, že jejich největší inspirací byla filmová Amélie, dále série Indiana Jonese a po pohybové stránce hl. hrdiny zase Assassin's Creed.
  • Jedním ze Seanových úkolů bude podminovat německé dělo, k němuž se ale dostane jen přeskakováním ze střechy na střechu a schováváním se před světlomety a strážemi.
  • Krycí systém bude plně dynamický, tzn. že Sean se sám přitiskne ke zdi, pakliže ho k ní postavíte (nebude třeba zbytečně mačkat další tlačítka).
  • Sean bude moci po Paříži volně jezdit nejen ve svém závodním voze Morini Aurora.

  • Herní model města prý má velikostí např. k Liberty City z GTA daleko, ale snadno se v něm orientujete podle Eiffelovky, baziliky Sacre-Coeur a dalších známých památek.
  • Na ulicích zažijete pravou dobovou atmosféru, tj. zasmužilé a zamlklé Pařížany, které hlídkující Němci chvíli co chvíli otravují o doklady.
  • Část pařížského odboje se bude tajně scházet po bordelech a nočních podnicích, tj. zřejmě zavítáte i na tato setkání
    HD Video z hraní

Saboteur vyjde dost možná již v říjnu pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 months later...

Ahojte pařmeni takže dneska vyšla hra The Saboteur na českých i zahraničních warezech, k máni je už i tady. Na hru se už moc teším, protože to bude něco podobného jako Sprintel Cell akorát se hra bude odehrávat v Paříži a to za Druhé Světové války. Hrajete za hrdinu nesoucí jmeno Sean a jeho původ je z Irska. Ve hře budete bojovat proti určitým osobám, které zabili vaše přátele. Ve hře máte velké možnosti od maskování se v davu, lození po střechách nebo i třeba si ukrást sporták nebo armádní vozidlo. Taky máte možnost ovlivnit obyvatele, tak aby byli napomocni, nebo se jenom drželi stranou. To uděláte následujcím způsobem. Obyvatelé jak uvidí, že němci nejsou všemocní tak vám budou pomáhat, ale když uvidí že němci jsou proti nic všemocní tak se budou držet stranou. To následovně bude zaznamenáno na mapě bud barevnou barvou to jsou nápomocni nebo černobíle a to nejsounapomocni. Takže hráč uvidí na mapě jak se mu vede.

938953_20091005_790screen001.jpg

938953_20091021_790screen001.jpg

938953_20091005_790screen003.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice jsem odehral zatim prvni misi, ale sliboval jsem si od toho vice. Gameplaye vypadaly mnohem lepe. Hra je v takovem Godfather II stylu (proste EA), auto se chova divne, narazite - nic se nestane....a takhle bych moh pokracovat. Doufam ze me hra postupem castu necim zaujme...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Perk A real hellion (gold perk) - za 10 sekund zabijte 10 nacistů pomocí dynamitu nebo RDX

velmi snadno se dá splnit během mise v druhém aktu, kdy musíte zabít generála, který pálí francouzské knihy, vezměte si do ruky dynamit, rychle vběhněte do kupy vojáků a upevněte bombu na zem pak se schovejte někde poblíž a snažte se těch pár seknund do výbuchu přežít....tímto jistojistě sundáte všech 10 naráz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
sem asi slepej :D toho jezírka jsem si nevšiml a pořád jak blbec skákal do řeky .D ale byl jsem jí blízko :D

hra je skvělá nevím na co si stěžujete

ty si přežil skok do jezírka z Eifelovky , ja sem tam taky skákal ale vždycky dopadl tvrdě na beton .... až po dohrání hry a zabiti toho ssaka sem mi tam podařilo skočit ale nepřežil sem jak si to udělal abys přežil skok do jezírka ...

Jinak hru jsem si užil hodně , je to perfektní arcada ze druhé světové s parádní grafikou , užasně spracovanejma výbuchama a pasažema tipu průchod hoříci vzducholodí ... taky je to znát že sem tomu věnoval hodně času , asi něco málo kolem 22hodin zatím čistého času ...paráda a jedna z nejlepších her od Pandamicu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
sem asi slepej :D toho jezírka jsem si nevšiml a pořád jak blbec skákal do řeky .D ale byl jsem jí blízko :D

hra je skvělá nevím na co si stěžujete

presne tak musis skocit do toho bazenku :D btw dante kolik mas % hry hotovo?ja asi 62 % a jsem tam jak musim zachranit tu veroniku vis co myslim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

Nazdar, nic sem tu o této hře nenašel, tak snad nezakládám druhý topic :)

Mám jen jednu otázku. Ty body na mapě s věžama, radarama, tankama co se mají ničit, se obnovují, nebo ne?

Chtěl bych je zničit uplně všechny, ale když na tem tak přemíšlám, tak by pak asi už nebylo z čeho získávat peníze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu