Lada.jur Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Dneska jsem to zkusil hrál a v domění že pujde o něco perfektního ( což mně z videí připadalo) jsem dost na vážkách. Grafika ujde, pokud se zrovna nezaměříte na nějaký detail což je hruza, hudba ujde ale k samotnému hraní ,je to až moc rychlá akce, brutálně naskriptovaná na každým rohu. Třeba když v nějakem boji dostane na prdel a zdraví je na minimalní hodnotě ,tak logicky ustoupíte, přátelé ho třeba dostanou za Vás. Divný je že vas to i třeba přes pul mapy hodí zpátky ke kolegum s max zdravím. Chyb je tam hodně, ale co vlastně čekat od her který jsou zplácaný na koleně podle filmové předlohy .:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 presne tak.. jako velkej fanda terminatoru jsem se tesil jako malej jarda.. a taky me to nejak nebavi.. je to samej skript, prakticky nejde chodit nikam, a po deseti minutach me to prestalo bavit.. no treba za to nekdy dostanu naladu.. ale bohuzel nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leeris Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 zdravim mam dotaz: ked opatchujete hru cez wav3 disabler a navod pise potom vypalit opatchovane iso, znamena to ze vypalim subor .iso alebo .dvd? pouzivam imageburn. nechcem znicit dvdcko.. mala by ist hra potom uz uplne bez problemov? mam fw 1.5 extreme dik za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Vypal .dvd soubor. Jestli tam ten pgm. mlel něco o isu tak asi jenom to, že ho upravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Takže říkáte, že nic moc jo ? Sice trošku zkopírovaný GOW, ale videa vypadaly dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 tak to vidim naprosto stejne, strasne jsem se na tuhle hru tesil, na videich opravdu vypadala dobre ale ve skutecnosti je to docela Béčko..! :( coz je dost skoda.. zase to potvrzuje ze hry podle filmu sou nic moc.. jedine co zachrenuje je docela dobry coop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leeris Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Da se to docela celkem slusne hrat.Tak aspon neco nez nic a na chvili hra zabavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deity Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Hm , tak si teď řikám , má-li cenu to teď vypalovat... mám na výběr mezi Riddickem,Battlestations: Pacific,UFC a Terminatorem ,ale když tu čtu vaše názory .. asi ho ještě chvilku nechám odpočívat na disku ^^ , co by jste mi kdyžtak doporučily jako náhradu z výše jmenovaných ? :psp: UFC jinak nešiř tu debatu mimo topic //// Dante Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 ber riddicka ja to hraju a je to naprosta parada ver mi, a dokonce je tam prepracovana i kampan Escape from Butcher Bay + nova kampan Dark Athena fakt libova hra ten ridick,vypal a neprohloupis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axeli Machal Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Nevim jestli to sem uplne patri, snad trochu jo, mam hru stazenou, ale je bez stealth, prohlizel jsem nejaky seznamy, abych dotahnul .pfi na tuhle game, ale kde nic tu nic, nemate nekdo link kde bych ho mohl stahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 tak sem uz v sedme kapitole a docela me to chytlo.. ale je to fakt celkem hardcore :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 já se do ní dam za chvíli..po vašich příspěvkach jsem docela zvědavej :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 me to docela bavi, a jak to dohraju tak naskacou krasne Gcka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 tak sem to zrovna dohral a konec je celkem onicem :( skoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Není to špatná hra ale je to dost aaaaale dost kratky cca 3h a dohrano na medium, skoda mohlo bejt vic akce pride me to takovy 3 roboti animacka dalsi tri animacka proste nepustej hráče do pořádný vřavy ......... ale jinak to neni zas tak spatny 5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Sohlasim spatne to nebylo ,ale mohlo to byt delsi a porad se nemuzu zbavit pocitu v ocekavani jeste neceho vetsiho,ale to uz byl konec.Mohlo to byt proveditelne ve stylu Aliens.Nejake schovavacky.Libylo se me jak v jedne scene nas zamerovali roboty z cervenym paprskem a prohledavali okoli (skoda toho naskriptovani) Zkatka by se me zamlouvalo se schovat za auto a kdyz udelas nejakej pohyb a o neco zavadil,aby to udelalo ramus a robot si toho simnul a zajel tam paprskem.Hre by se take osvecilo kdyby se to hralo jako Metal Gear Solid az s husinou na kuzi.I kdyz tady chapu,ze je hra predlouhou filmnou i kdyz jsem film jeste nevidel tak z hry si poskladate ruzne pasaze takze mame uz film asi zkouknutej a vime jak to zkonci. :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Co dodat, vše podstatné už tu bylo řečeno. Málo nepřátel, hodně skriptu, málo bitky, hodně nudy. Navíc i systém achievementů je podivný, resp nevyvážený. Za proběhnutí pár místama, sestřelení cca 10 - 15 plecháčů a odklikání a přetrpění pár sekvencí dostat 80G? Prostě cele je to spíchlé narychlo a nevyužité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Co dodat, vše podstatné už tu bylo řečeno. Málo nepřátel, hodně skriptu, málo bitky, hodně nudy. Navíc i systém achievementů je podivný, resp nevyvážený. Za proběhnutí pár místama, sestřelení cca 10 - 15 plecháčů a odklikání a přetrpění pár sekvencí dostat 80G? Prostě cele je to spíchlé narychlo a nevyužité. jj asi tak.. nezaskodilo by treba sbirani nejakych collectables atp.. docela by to do deje hry i zapadlo.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 po 1. misi jo v pohodě co se všem nelíbí 7/10 odehrané asi 3 mise: 4/10 naskriptované je to ještě hůř než otřesně....protože stačí abyste se drželi vepředu skupinku a schytáte automaticky všechno i když útočí z boku chvíli počkáte a on jde automaticky vždy po prvním hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.