Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem to zkusil hrál a v domění že pujde o něco perfektního ( což mně z videí připadalo) jsem dost na vážkách. Grafika ujde, pokud se zrovna nezaměříte na nějaký detail což je hruza, hudba ujde ale k samotnému hraní ,je to až moc rychlá akce, brutálně naskriptovaná na každým rohu. Třeba když v nějakem boji dostane na prdel a zdraví je na minimalní hodnotě ,tak logicky ustoupíte, přátelé ho třeba dostanou za Vás. Divný je že vas to i třeba přes pul mapy hodí zpátky ke kolegum s max zdravím. Chyb je tam hodně, ale co vlastně čekat od her který jsou zplácaný na koleně podle filmové předlohy .:cheesygrin:

Odesláno

Sohlasim spatne to nebylo ,ale mohlo to byt delsi a porad se nemuzu zbavit pocitu v ocekavani jeste neceho vetsiho,ale to uz byl konec.Mohlo to byt proveditelne ve stylu Aliens.Nejake schovavacky.Libylo se me jak v jedne scene nas zamerovali roboty z cervenym paprskem a prohledavali okoli (skoda toho naskriptovani)

Zkatka by se me zamlouvalo se schovat za auto a kdyz udelas nejakej pohyb a o neco zavadil,aby to udelalo ramus a robot si toho simnul a zajel tam paprskem.Hre by se take osvecilo kdyby se to hralo jako Metal Gear Solid az s husinou na kuzi.I kdyz tady chapu,ze je hra predlouhou filmnou i kdyz jsem film jeste nevidel tak z hry si poskladate ruzne pasaze takze mame uz film asi zkouknutej a vime jak to zkonci. :_(

Odesláno

Co dodat, vše podstatné už tu bylo řečeno. Málo nepřátel, hodně skriptu, málo bitky, hodně nudy. Navíc i systém achievementů je podivný, resp nevyvážený. Za proběhnutí pár místama, sestřelení cca 10 - 15 plecháčů a odklikání a přetrpění pár sekvencí dostat 80G? Prostě cele je to spíchlé narychlo a nevyužité.

Odesláno
Co dodat, vše podstatné už tu bylo řečeno. Málo nepřátel, hodně skriptu, málo bitky, hodně nudy. Navíc i systém achievementů je podivný, resp nevyvážený. Za proběhnutí pár místama, sestřelení cca 10 - 15 plecháčů a odklikání a přetrpění pár sekvencí dostat 80G? Prostě cele je to spíchlé narychlo a nevyužité.

jj asi tak.. nezaskodilo by treba sbirani nejakych collectables atp.. docela by to do deje hry i zapadlo.. :(

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu