Cratos1 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Už to někdo hrajete ? Je to good nebo výhas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Vyšlo to už nějak celosvětově...myslím oficiální verze ( ne pirátská)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Release Date: May 18, 2009 Release Region: North America Release Date: May 29, 2009 Release Region: Europe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 už jsem to hrál není to špatný, ale je to docela furt stejný pořád z jednoho tunelu do druhýho a je to těžký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 je to naprosto perfektni hra :D clovek se u toho muze byvit hodiny a hodiny. ovladani je vyreseno na jednicku, grafika dost pekna.. na tuhle hru sem cekal asi 4 roky :D fakt bomby doporucuju.. kdybych nemel flash tak bych sel i do originalu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 To je to fakt tak dobrý? A hodnotíš i single nebo jenom multiplayer. Moc se to nedá posuzovat, ale já co jsem viděl z videí, dal bych tomu tak 65%. Stahuju, tak uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Tak jsem to taky už hrál, je to super hra. Přesně to co jsem od ní očekával to splnilo :-) Grafika je moc hezká, ovládání taky super, jen se bojím aby z toho časem nebyl stereotyp, ale snad ne, jsem zatím u začátku. A tak trochu mě štve hodně časté načítání a docela dlouhé, ale dá se na to zvyknout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 co tady čekáte? co hráč to názor...někomu se to líbí někomu ne......stejně nikdy se nedozvíte realitu, dokud si hru sami nevyzkoušíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Dante to je sice pravda ale alespon neco ne :) jinak fakt je dobra. Hodnotim singl.. multiplayer se mi moc nelibi.. ani v demu se mi MP vubec nelibil.. :) ale SP je fakt mooc dobrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Tak už jsem to začal hrát a je to docela dobrý. Hra je hodně vysazena na achievementech, plnění takových special úkolů aby sis jako vylepšoval postavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 podla mna je to uplna hlúúposť príbeh blbost ,ovladanie blbost,grafika je dobra ale ta to nezachrani je to uplne sklamanie !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Příběh je slabší, ovládání je ovšem supr, toho jsem se nejvíc bál a překvapilo mě. Tak 75% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Nevíte jak udělat toho bosse Buraqa, je to taková letájící loď a ocitáte se na takovým stavništi se spoustou tyčí, v jednom rohu je vždycky raketomet. Ale já nevim jak ho trefit, vždycky se ta střela vychýlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Nevíte jak udělat toho bosse Buraqa, je to taková letájící loď a ocitáte se na takovým stavništi se spoustou tyčí, v jednom rohu je vždycky raketomet. Ale já nevim jak ho trefit, vždycky se ta střela vychýlí Jo, s tím jsem měl taky problém, ale pak jsem to náhodou zjistil :) Musíš na toho buraqa zamířit (držíš RT) a objeví se na něm takové tři žluté trojúhelníčky, či co to je :-D No a při držení toho RT přejedeš přes všechny ty trojůhelčníky (jeden vlevo, uprostřed a vpravo), ony ti zčervenají a pak to pustíš a je to, zasáhne ho to ... takhle to udělej vícekrát a porazíš ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Zdar chtel by si poridit tuhle hru ale nevim co si mam o ni myslet a jak je obtizna ... na ing.com psali ze jsou tam tri stupne obtiznosti a ze i na ten privni stupen staci dve rany a nas hrdina jder k zemi... je to pravda... ja si tuhle hru predstavoval jako arcadu kde vydrzi treba nekolik ran zue samopalu...diky za odpoved ...nemam rad hry ktere jsou svoji obtiznosti flustrujci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 no tak ja mam tu hru uz dohranou a hral sem na medium a neni to tak tezky, je fakt ze moc ran nevydrzi tak ale kdyz to nebudes hrat rambo stylem tak se to v pohode da hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Já myslím, že hrdina vydrží hodně. Pomalu ti rudne obrazovka jako v COD, ale když se na chvíli někam schováš, tak se ti rychle vyregeneruje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Osobně jsem moc nečekal, ale byl jsem velmi překvapen.Hra asi každého bavit nebude a začátek je docela nuda.Po čase se to ale rozjede.Kdo nehrál tak doporučuji alespoň vyzkoušet.Dávám tak 8,5/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.