white Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Zdravim. Patřím mezi ty, kteří by si přes léto rádi vydělali pěkný peníz přitom nemám vůbec zkušenosti s chozením na brigády a hlavně, jak... kde nějákou najít. Máte už brigádu? Kde?; Co je to za práci? Musíte být zletilí? Jaká je mzda? Kde sháníte brigády? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Máte už brigádu? mám Kde? kousek od zruče nad sázavou Co je to za práci? tak růžně pomáhám,nosim něco atd. taková výpomoc:D Musíte být zletilí? nemusim, ale sem:D Jaká je mzda? ještě nevim... Kde sháníte brigády?táta sežene,má hodně kamošů:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 kdyz to vyjde tak auto kelly..kdyz ne...tak ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 zatim nwm lae na prace.cz se snad neco najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Brigád bude docela hodně. Doporučoval bych nějakou v obchodních domech a hypermarketech např.panny,kaufland,tesco a jiné. A nebo takové ty obyčejnější sběr jahod,třešní, jablek a jiného ovoce nebo dokonce brambor. Ale těch pracovních příležitostech je a bude hodně málo, neboť je ekonomická krize a ty co pracují těch se to moc nemusí týkat pokud nepracují v tom směru jako je výrobní průmysl a výroba auto dílů a jiných součástek. Nejhorší to budou mít ty co jsou už dlouhodobě nezaměstnání nebo vyšli střední školu. To si zkusí úplně každý ze začátku má každý problémy něco najít pokud nemá někde známé, a pak je to věc náhod že něco dobrého sežene muže to klidně trvat delší dobu u mě to byl půl rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Máte už brigádu? Jo Kde?; Co je to za práci? Zoo chleby, za pokladnou nebo výpomoc s něčim Musíte být zletilí? Ne Jaká je mzda? Myslim že kilo na tyden Kde sháníte brigády? Přez kámoše btw : je mi 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Máte už brigádu? JoKde?; Co je to za práci? Zoo chleby, za pokladnou nebo výpomoc s něčim Musíte být zletilí? Ne Jaká je mzda? Myslim že kilo na tyden Kde sháníte brigády? Přez kámoše btw : je mi 12 Tobe je 12 a daji ti brigádu ? Asi na cerno, ne ? A jeste k tomu zoo:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Kilo na tyden :D Sakra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 mam brigadu ale jenom pres vikend a to kopu enco krumpacem nebo tak a mam 500 za den ale jenom o vikendu a praci schanim u tatika v praci takze pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKKAI Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Máte už brigádu? jo Kde?; Co je to za práci? hospoda.....tester piva :D Musíte být zletilí?ano(i když ... :D ) Jaká je mzda? spíš jim tam ty prachy estě nechám .. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Máte už brigádu? jo Kde?; Někde...... Co je to za práci? Opracování dřeva atd... Musíte být zletilí? Ano Jaká je mzda? 80 kč/hodina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Minulej rok sem byl in da London u brachy a u taty... Z toho jsem asi 14dni pracoval u brachy v restauraci jako umyvac nadobi... Videlek asi 7Liber/Hodina (asi 260kc na hodku), tento rok pojedu zas (mozna uz budu jako pingl [číšník :) ] a to je jeste vetsi plat...Akorat ten kurz dost padl...Asi 32kc tedka je libra... No a pracovni doba byla asi 6-7hodin kazdy den takze videlek opravdu obrovskej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Máte už brigádu? JoKde?; Co je to za práci? Zoo chleby, za pokladnou nebo výpomoc s něčim Musíte být zletilí? Ne Jaká je mzda? Myslim že kilo na tyden Kde sháníte brigády? Přez kámoše btw : je mi 12 Tobě je 12 a děláš za pokladnou? To nemůžeš ani v 15cti... Za pokladnou můžeš až od 17-18... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 MINULEJ ROK Kde? OD IKEA Co je to za práci? Skladník Musíte být zletilí? Ne Jaká je mzda? 70kč/h a vyplata kazdy den.. takze kazdej den na ruku 560Kč... krasa :-*** TENTO ROK Kde? Kousek od brna Co je to za práci? Skladník Musíte být zletilí? Jo, ale ja ne :D Jaká je mzda? 110kč/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Tohle leto nebudou skoro vubec brigady. Je financni krize a tak se bude setrit na platech. Napr.: Min rok nebyl problem sehnat brigadu, to ted se o jedno misto na brigade rve 40lidi a to je dost low... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 mno, já mám brigádu celoročně v Betině umývám bedny každou sobotu, trvá mi to asi 4 hodiny a mám za to 500kč, což je myslím slušný. Jinak, na prázdniny budu mít v Betině nějakej lepší job za o dost větší plat, tak já už nic nesháním :) btw. místo - Opava :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 já s tou brigádou fakt nekecám ... tak ono když má někdo keci tak se řekne že si dotyčnej odskočil... vyběhneš zadem a přivoláš ho :D jako stovka neni moc , ale taky tam nesedim celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Takže mám(asi) český Těšín stavba nemusím 60/hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Máte už brigádu? mám Kde? Okres brno venkov-mesto Co je to za práci? tak růžně pomáhám,nosim něco atd. taková výpomoc Musíte být zletilí? nemusim, ale sem Jaká je mzda? 80 KC Kde sháníte brigády?kamos (jeho tata ma firmu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik1468623047 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 mno, já mám brigádu celoročně v Betině umývám bedny každou sobotu, trvá mi to asi 4 hodiny a mám za to 500kč, což je myslím slušný. Jinak, na prázdniny budu mít v Betině nějakej lepší job za o dost větší plat, tak já už nic nesháním :)btw. místo - Opava :D myslis u elimu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Posl 2 roky sem mel brigadu v irsku pingl a v kuchyni... Stale 210 kc/h... Je to tam minimalni mzda... Bylo mi 16/17... Ted je mi 18 a jedu tam nejen delat taxikare ale i bydlet... Brigada na par let:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Posl 2 roky sem mel brigadu v irsku pingl a v kuchyni... Stale 210 kc/h... Je to tam minimalni mzda... Bylo mi 16/17... Ted je mi 18 a jedu tam nejen delat taxikare ale i bydlet... Brigada na par let:) Co si potřeboval k takovéhle brigádě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Kamarady... curiculum vittae... Trochu angliny... A slo to samo:) nic jinyho.. Delal sem na cerno ale pokud bys chtel delat legalne potrebujes v irsku PPS number... Abys musel delat... Formular je cesky a vyplnis ho v irsku na urade... A potrebujes dopis od landlorda(majitel domu kde bydlis) ze mas bydliste atd atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Kamarady... curiculum vittae... Trochu angliny... A slo to samo:) nic jinyho.. Delal sem na cerno ale pokud bys chtel delat legalne potrebujes v irsku PPS number... Abys musel delat... Formular je cesky a vyplnis ho v irsku na urade... A potrebujes dopis od landlorda(majitel domu kde bydlis) ze mas bydliste atd atd... Co je to curcillum vittae? a ... :D myslíš že by bylo ještě jedno místo? na letošní prázdniny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.