Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Brigády (letní) 09

white

Recommended Posts

Zdravim.

Patřím mezi ty, kteří by si přes léto rádi vydělali pěkný peníz přitom nemám vůbec zkušenosti s chozením na brigády a hlavně, jak... kde nějákou najít.

Máte už brigádu?

Kde?; Co je to za práci?

Musíte být zletilí?

Jaká je mzda?

Kde sháníte brigády?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máte už brigádu? mám

Kde? kousek od zruče nad sázavou

Co je to za práci? tak růžně pomáhám,nosim něco atd. taková výpomoc:D

Musíte být zletilí? nemusim, ale sem:D

Jaká je mzda? ještě nevim...

Kde sháníte brigády?táta sežene,má hodně kamošů:D

Odkaz ke komentáři

Brigád bude docela hodně.

Doporučoval bych nějakou v obchodních domech a hypermarketech např.panny,kaufland,tesco a jiné.

A nebo takové ty obyčejnější sběr jahod,třešní, jablek a jiného ovoce nebo dokonce brambor.

Ale těch pracovních příležitostech je a bude hodně málo, neboť je ekonomická krize a ty co pracují těch se to moc nemusí týkat pokud nepracují v tom směru jako je výrobní průmysl a výroba auto dílů a jiných součástek. Nejhorší to budou mít ty co jsou už dlouhodobě nezaměstnání nebo vyšli střední školu.

To si zkusí úplně každý ze začátku má každý problémy něco najít pokud nemá někde známé, a pak je to věc náhod že něco dobrého sežene muže to klidně trvat delší dobu u mě to byl půl rok.

Odkaz ke komentáři

Máte už brigádu? Jo

Kde?; Co je to za práci? Zoo chleby, za pokladnou nebo výpomoc s něčim

Musíte být zletilí? Ne

Jaká je mzda? Myslim že kilo na tyden

Kde sháníte brigády? Přez kámoše

btw : je mi 12

Tobe je 12 a daji ti brigádu ? Asi na cerno, ne ? A jeste k tomu zoo:blink:

Odkaz ke komentáři

Minulej rok sem byl in da London u brachy a u taty...

Z toho jsem asi 14dni pracoval u brachy v restauraci jako umyvac nadobi...

Videlek asi 7Liber/Hodina (asi 260kc na hodku), tento rok pojedu zas (mozna uz budu jako pingl [číšník :) ] a to je jeste vetsi plat...Akorat ten kurz dost padl...Asi 32kc tedka je libra...

No a pracovni doba byla asi 6-7hodin kazdy den takze videlek opravdu obrovskej :)

Odkaz ke komentáři

Máte už brigádu? Jo

Kde?; Co je to za práci? Zoo chleby, za pokladnou nebo výpomoc s něčim

Musíte být zletilí? Ne

Jaká je mzda? Myslim že kilo na tyden

Kde sháníte brigády? Přez kámoše

btw : je mi 12

Tobě je 12 a děláš za pokladnou? To nemůžeš ani v 15cti...

Za pokladnou můžeš až od 17-18...

Odkaz ke komentáři

MINULEJ ROK

Kde? OD IKEA

Co je to za práci? Skladník

Musíte být zletilí? Ne

Jaká je mzda? 70kč/h a vyplata kazdy den.. takze kazdej den na ruku 560Kč... krasa :-***

TENTO ROK

Kde? Kousek od brna

Co je to za práci? Skladník

Musíte být zletilí? Jo, ale ja ne :D

Jaká je mzda? 110kč/h

Odkaz ke komentáři

mno, já mám brigádu celoročně v Betině umývám bedny každou sobotu, trvá mi to asi 4 hodiny a mám za to 500kč, což je myslím slušný. Jinak, na prázdniny budu mít v Betině nějakej lepší job za o dost větší plat, tak já už nic nesháním :)

btw. místo - Opava :D

Odkaz ke komentáři

mno, já mám brigádu celoročně v Betině umývám bedny každou sobotu, trvá mi to asi 4 hodiny a mám za to 500kč, což je myslím slušný. Jinak, na prázdniny budu mít v Betině nějakej lepší job za o dost větší plat, tak já už nic nesháním :)

btw. místo - Opava :D

myslis u elimu ? :)
Odkaz ke komentáři

Kamarady... curiculum vittae... Trochu angliny... A slo to samo:) nic jinyho.. Delal sem na cerno ale pokud bys chtel delat legalne potrebujes v irsku PPS number... Abys musel delat... Formular je cesky a vyplnis ho v irsku na urade... A potrebujes dopis od landlorda(majitel domu kde bydlis) ze mas bydliste atd atd...

Odkaz ke komentáři

Kamarady... curiculum vittae... Trochu angliny... A slo to samo:) nic jinyho.. Delal sem na cerno ale pokud bys chtel delat legalne potrebujes v irsku PPS number... Abys musel delat... Formular je cesky a vyplnis ho v irsku na urade... A potrebujes dopis od landlorda(majitel domu kde bydlis) ze mas bydliste atd atd...

Co je to curcillum vittae? a ... :D myslíš že by bylo ještě jedno místo? na letošní prázdniny...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu