WoKo_O Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 ja asy budu met petku s cežtyni ale nemam vubec tucha s jakiho duvodu my ta pyca da tak blbou znamku... Citovat
Nefospe Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Devítka...všude mě vzali Tak už na to taky celkem seru...:) Citovat
StAfo0 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Mno tak já chodím na gympl 8.třída(tercie)... Učit se moc neučím stačí jen dávat pozor v hodinách a odpoledne můžu pak dělat co chci... Učím se jen na písemky to asi tady většina :D...A vychází mi asi 7x 1 a 6x 2 :D ... Uvidíme co s tou chemií :D Citovat
Anonymous_ Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 tak jak vidim sem zatim nejhorsi... na zakladce sem propadal, v prvaku sem propadl a tedka ve druhaku me hrozi 3 petky...je ale rozdil sprtat, bejt blbej hnup kterej nemysli na nic jinyho nez na skolu nebo jako ja uzivat si zivota a moc se "nestresovat skolou", ze sprtu vetsinou vyrostouu lidi bez charizma, setrilkove a dementi bez zlozviku :D tak to vidim jare.connect: muj pripad, huleni,psychotropni latky a obor elektroinik nejde do sebe jinak tekkno rulezz xD :) Jo jo, je rozdil mezi uklizecema v oranzovejch vestach, co si uzivali zivota, zatimco ja se ucil a mezi tema, co maj maturu a uzivaj si zbytek zivota :) Citovat
au! Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 áá, zapomnel jsem dodat, ze me vzali na gympl, takze pohoda :D gs : to se ale dost ucis ne ? :lol::lol::lol: woko Citovat
BioToXx_ Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 tak jak vidim sem zatim nejhorsi... na zakladce sem propadal, v prvaku sem propadl a tedka ve druhaku me hrozi 3 petky...je ale rozdil sprtat, bejt blbej hnup kterej nemysli na nic jinyho nez na skolu nebo jako ja uzivat si zivota a moc se "nestresovat skolou", ze sprtu vetsinou vyrostouu lidi bez charizma, setrilkove a dementi bez zlozviku :D tak to vidim jare.connect: muj pripad, huleni,psychotropni latky a obor elektroinik nejde do sebe jinak tekkno rulezz xD no tak ja na tim zas tak spatne nejsem... mozna ani ty 4ky nebudou nwm jiste... ale docela me to bavi ale doma se proste neucim... jen to co pochytam z hodin tak vim :wohow: Citovat
N1cCo Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 ja asy budu met petku s cežtyni ale nemam vubec tucha s jakiho duvodu my ta pyca da tak blbou znamku... Já možná vim xD Citovat
GameEs Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 áá, zapomnel jsem dodat, ze me vzali na gympl, takze pohoda :Dgs : to se ale dost ucis ne ? poslední 2 tejdny sem se učil - dohromady - tak hodinu :). ale příští tejden to bude horší no.. ale za šprta bych se neoznačoval ani náhodou protože čtyřka je u mě docela běžná známka :D Citovat
Wind Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 no mam asi 5x3 a snad zadnou 4 doufam dejepis to je neco ohromnyho na zacatku hodiny premeslim koncim kdyz ta hodina konci vetsinou po pul hodine z mi slzi oci z toho zivani proste dejepis je hruza pochybuju ze nekdy v zivote mi bude k necemu dobry ze poznam lomeny oblouk z gotickeho slohu :dozey: to sami fyziky kde mame kravskou ucitelku co dava 5 za kazdou hovadinu muze mi nekdo rict k cemu mi v zivote bude dobra gravitacni konstanta? jen kdyz neni podepsanej ukol je to jaky by nebyl a 5 :D ale fyzika jeste jde oprti dejaku... biologie totez co fyzika k cemu umet hydrofonii nebo jak s to jmenuje...nechapu.. no a cestina tam mame super ucitelku rekl bych ze ona je doopravdy hodne chytrej clovek..... jinak se ucim jenom na vetsi pisemky ale to se opravdu obcas taky neda kdyz mam moznost lepsi zabavi....no hodlam s tim neco v brzkej dobe delat ( snad)xD jinak bych rekl ze mame v podstate hodne tezky ucivo oproti jinejm kamos kterej chodi ted do 9 ma skoro same 2 a 1 a rika ze se vubec takovi veci co mame my nedelali... tak to fakt nechapu :( Citovat
N1cCo Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 no mam asi 5x3 a snad zadnou 4 doufamdejepis to je neco ohromnyho na zacatku hodiny premeslim koncim kdyz ta hodina konci vetsinou po pul hodine z mi slzi oci z toho zivani proste dejepis je hruza to sami fyziky kde mame kravskou ucitelku co dava 5 za kazdou hovadinu jen kdyz neni podepsanej ukol je to jaky by nebyl a 5 :D ale fyzika jeste jde oprti dejaku... no a cestina tam mame super ucitelku rekl bych ze ona je doopravdy hodne chytrej clovek..... jinak se ucim jenom na vetsi pisemky ale to se opravdu obcas taky neda kdyz mam moznost lepsi zabavi....no hodlam s tim neco v brzkej dobe delat ( snad)xD jinak bych rekl ze mame v podstate hodne tezky ucivo oproti jinejm kamos kterej chodi ted do 9 ma skoro same 2 a 1 a rika ze se vubec takovi veci co mame my nedelali... tak to fakt nechapu :( To my musíme taky ukoly nechávat podepisovat, tak si je snad od 4 třídy podepisuju sám xD Citovat
Cyrus-C2 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 kvarta na gymplu(9.trida).... řekl bych tak 2 trojky, jinak dvojky a jedničky.... hlavně doufám, že nebudu mít za 4 z francouzštiny ale nejhorší známky mám z cj a fr, a na to máme stejnou učitelku, takovou pizdu....nikde jinde nemám problémy jenom u ní....čím to asi bude? Citovat
alesek__ Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 :) Jo jo, je rozdil mezi uklizecema v oranzovejch vestach, co si uzivali zivota, zatimco ja se ucil a mezi tema, co maj maturu a uzivaj si zbytek zivota :) nemyslim ty co jdou na kuchare nebo na kydace hnoje ty to maj jasny :D ale napr elektrotehnik jako ja kterej prolejza jen tak tak ale da to...myslim ze to je zase neco jinyho, podle me je od 15 do 20 nejlepsi vek na blbnuti a ne na uceni, stresovani, na co budou potom sprti spominat xD jo za mejch let sme se ucili ve vlaku to bylo vzruso xD :D hmm nvm, po uceni do prace a bude jenom stres, deprese a budou si klast otazky: omg zkoro sem si nic neuzil a uz ani moc neuziju ptz to bude jen prace mozna mluvim z cesty ptz sem jaksy po par pifsonu ale takhle to cejtim edit: kdyztak delete Citovat
gugoslav Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 kvarta na gymplu(9.trida)....řekl bych tak 2 trojky, jinak dvojky a jedničky.... hlavně doufám, že nebudu mít za 4 z francouzštiny ale nejhorší známky mám z cj a fr, a na to máme stejnou učitelku, takovou pizdu....nikde jinde nemám problémy jenom u ní....čím to asi bude? omg z frj bych se po**** :D fakt nemam ji rad, nastesti to vzdycky dam za 3 :D jako vsichni ve tride Citovat
MasterMIND Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Chodím na Elektrotechnickou průmyslovku v Havířově, první ročník. Vychází mi několik čtyřek (viz třeba dějepis), je mi to celkem jedno, hlavně, že nepropadnu, a že si něco z toho učiva něco pamatuju :) Citovat
kingondra007 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 docela se podivuju, že tři čtvrtě fóra do tohoto topicu nepíše, že propadá z češtiny ... No se nediv jako dyslektik mam s Čj za 2 jinak bych mel asi za 4 takže pohoda no a ne vysvědčení čekam 2 dvojky a to AJ a ČJ takže pohoda:wohow: Citovat
codman Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Nechlastám ani nehulim,jen sem na PC a hraju fotbal atd Citovat
Wind Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 To my musíme taky ukoly nechávat podepisovat, tak si je snad od 4 třídy podepisuju sám xD to je taky muj pripad podepisuju si taky vsechno xD a vrchol byl kdyz jsem si podepsal tridni dutku :( ale rodicum jsem o tom jako spravnej blbec rekl :D Citovat
dejwgon007 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Tak ja na gymplu v kvarte(9.trida) snad doufam budu bez ctyrky(1 mi hrozi z chemie) jinak asi 3 trojky zbytek jednicky dvojky Citovat
One-Real Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Uvidim, je předčasné o tom mluvit..může to bejt dobrý, ale taky nemusí..trojky snad nebudou Citovat
razor Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Chodím na Elektrotechnickou průmyslovku v Havířově, první ročník.Vychází mi několik čtyřek (viz třeba dějepis), je mi to celkem jedno, hlavně, že nepropadnu, a že si něco z toho učiva něco pamatuju :) Nechodíš náhodou na Sýkorku? Já tam chodím obor Elektrikář-slaboproud a myslím že mám tak 2 čtyřky možná jednu Citovat
MasterMIND Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 Nechodíš náhodou na Sýkorku?Já tam chodím obor Elektrikář-slaboproud a myslím že mám tak 2 čtyřky možná jednu Nene, chodím tady: http://www.sselek-havirov.cz/ :) Citovat
Bagster Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 jsem v 9, prvni pololeti vyznamenani ted uz jsem prijatej takze nato kaslu a par trojek bude urco Citovat
Zekeasakura Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 9. trieda, uz som prijaty na gympel, takze teraz druhy polrok sa nic neucim. V skole je ale trochu uvolnenejsia atmosfera takze teraz na koniec roka mozno same jednicky xD Citovat
razor Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 j tu školu znám ta je ve městě chodí tam můj kámoš.Neznáš Daniela Měkynu? Citovat
Anonymous_ Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2009 nemyslim ty co jdou na kuchare nebo na kydace hnoje ty to maj jasny :D ale napr elektrotehnik jako ja kterej prolejza jen tak tak ale da to...myslim ze to je zase neco jinyho, podle me je od 15 do 20 nejlepsi vek na blbnuti a ne na uceni, stresovani, na co budou potom sprti spominat xD jo za mejch let sme se ucili ve vlaku to bylo vzruso xD :D hmm nvm, po uceni do prace a bude jenom stres, deprese a budou si klast otazky: omg zkoro sem si nic neuzil a uz ani moc neuziju ptz to bude jen pracemozna mluvim z cesty ptz sem jaksy po par pifsonu ale takhle to cejtim edit: kdyztak delete ja nerikam :) pokud to davas do 4, tak to je ok :) to je imho spravny pristup.. Stejne se na maturu budes musit ucit stejne jako sprti a prumerni zaci. Pokud ale propadas, tak to uz je blbe, protoze se zase musis srotit jak blbej aby jsi to vytahnul/aby jsi udelal reparat.. ta 4 je takova hranice :) Pokud na to ale nekdo sere tak, ze ma petky, tak rikam, ze je blbej - skodi si sam sobe.. riskuje, dalsi ucitele se mu neboji dat taky 5 misto 4 treba a hlavne si kazi prazdniny :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.