Tazcz Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2010 Ajoooo :D Ty jo ja jsem blbej :) Jeste ze tam normalne ukladam a ty moznosti new game jsem si nevsim :D Diky moc. Citovat
Dana.317 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2011 Zdravím všechny inFamouse, mám demo a potřebovala bych poradit, jsem úplně na začátku kde jsem naskočila na vlak a ten se po chvilce zastavil, pak se na obrazovce vyskytla rada že mám použít L1 a R1 to je zamířit a vystřelit, ví někdo naco? Zkoušela jsem to na lokomotivu i na sloupy el. vedení a nic. Díky. :cheesygrin: Citovat
ste78 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2011 Dana: pokud jsem dobře odhadl misi (nevím, jaká je v demu), musíš seskočit dolů pod vlak, a "nabít" takovou krabičku/návěstidlo, která je dole na nosníku mezi pilíři (pod kolejema nadzemky), pak zpátky naskočit na vlak.. Citovat
Dana.317 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2011 Až budu hrát, vyzkouším, díky. Citovat
Max96 Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2011 Tak co, myslíte že si tudle hru bude někdo za 10 roku pamatovat jako dobrou hru na PS3? Podle mě je to jedna z nejlepších, město má něco do sebe, ale bojím se že na tuhle parádní akci lidi zapomenou.. Citovat
Butterflyy14 Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2011 na tuhle hru vazne nezapomenu... nahral sem se ji vazne moc.... ted mam rozehranou 2ku na evil.. Citovat
kejsi Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2011 mozna si lidi budou vic pamatovat dvojku... ja teda urcite :) Citovat
Max96 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2011 Sorry za doublepost...chyba chromu... Ale zda se mi to nebo ma 1ka mnohem lepsi atmosferu a kouzlo nez 2ka? Citovat
th0ca Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2011 presne o tom to je, kdo tu hru ma rad, tak na ni nezapomene, kdo ji moc nemusi (muj pripad) za chvily ani nebude vedet, ze tu neco takovyho bylo, protoze je pro takovyho cloveka zas neco jinyho zajimavejsiho... Citovat
mesyas Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2011 infamous jsem si kupoval jako pecku ale asi po 40min hraní jsem hru dal na seznam prodej :D co to je za ♥♥♥♥♥ že se nemůžeš ani v klidu vyřádit ve městě aby na tebe nestříleli, mohli tam dát automatické míření pro lamáky jako já. Dvojku jsem nehrál ale chystám se na to snad bude lepší. Citovat
LegionCZE Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2011 Mesyas: Já teď řeším naprosto odlišný problém. Lítám po městě a nenacházím jediného člověka, co by na mě vystřelil. Takže už se nudím :D. Čistit město můžeš pomocí úkolu, a potom tě v dané oblasti nikdo neotravuje, jinak to vyřešit nelze :) Citovat
LuFa1468622644 Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2011 Infamous je pecka. Dostal jsem se k ni diky welcome back programu. Nic jsem od ni necekal. O to vic prekvapila.Neskutecna hratelnost,akce.Zadne zbytecne prodlevy.Urcite kazdemu doporucuji.Po dohrani budu muset koupit 2. Citovat
Carl Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2012 prosimvas jak mám dorazit toho posledního bosse ? mám tam mačkat rychle X ale nic se neděje když ho mačkám. Citovat
Manoust Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2012 musis ho mackat a na ruce se ti objevi takove kolecko modre tak ho levym analogem musis dostat na pozadovane misto na tom bossovi. :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.