Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Last Guardian


tekken90

Recommended Posts

Platformy: Playstation 3

Datum vydání: TBA

Odkazy: konzolista.cz

Project Trico Trailer

Už několik let se čeká na okamžik, kdy Fumito Ueda ukáže světu svoji novou hru. Miliony nedočkavých hráčů doposud mohli jenom bláznivě přemýšlet, jaká bude jeho další hra. Dnes už ovšem víme, že se bude jmenovat Project Trico a bude to takový mix her ICO a Shadow of the Colossus. V hlavní roli bude malý klučina, terý bude po obrovském světě putovat se svým věrným přítelem. Ten je ovšem několikanásobně větší a jedná se o přerostlého psa kříženého s drakem. Mezi nimi by měla fungovat jistá dávka spolupráce, ale jak to bude fungovat, si musíme ještě počkat. První teaser na hru naleznete v novince. Plné odhalení se Project Trico dočká na E3.

První obrázky ve vysokém rozlišení naleznete na kartě hry http://konzolista.cz/seznam-her/karta/project-trico_1269.html .

Trailer na Project Trico je skutečný

Dnes ráno jsme vám přinesli trailer na novou hru od Teamu ICO, za kterým opět stojí skvělý herní designér Fumito Ueda. Ten už v minulosti u her ICO a Shadow of the Colossus dokázal, že dokáže skloubit originalitu ve vypiplané hratelnosti. Nová hra má zatím pracovní označení Project Trico, přičemž nyní bylo potvrzeno, že nejde o podvrh. Jenomže hráči rozhodně nevidí současnou verzi hry, protože se jedná o rok starý teaser, od kterého se současná verze dosti odlišuje. Samozřejmě koncept zůstal stejný, ale grafika se dále vylepšovala. Představení hry by mělo proběhnout během press konference Sony na E3. Rovněž se můžeme podle posledních informací těšit na demoverzi hry, která bude přístupná na E3. Určitě z ní pak uniknou nějaké ty videa, abychom si udělali představu, jak nakonec hra opravdu vypadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje nejočekávanější hra.

Jejich předchozí počin Shadow of The Colossus je podle mě nejlepší hra co sem kdy hrál. Prostě "game of games" od tohohle toho fakt málo neočekávám. Skvělá grafika a dokonalej soundtrack to je jistota, uvidíme jaká bude hratelnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 months later...

Fumito Ueda o The Last Guardian

Japonský magazín Famitsu si do posledního čísla pozval na rozhovor vývojáře Fumito Uedu z Teamu Ico, který prozradil několik detailů o své připravované hře The Last Guardian. Podle něj v současnosti vývojáři usilovně pracují na animacích záhadného tvora a nové fyzice, která má hru udělat realističtější. Rovněž řekl, že samotná hra bude mít spousty prvků z Ico a Shadow of the Colossus, ale rovněž bude velmi originální. Fumito Ueda se rozpovídal i o výborných reakcích po E3, kdy byl velmi příjemně překvapen pozitivním přijetím od US a evropských hráčů. Díky tomu cítí daleko větší tlak, než kdy předtím. Nové informace o The Last Guardian se dozvíme na E3.

...........................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Ten trailer je parádní po grafické stránce a po stránce animací ale po pravdě si nedovedu představit co se v této hře bude odehrávat , co vlastně budu ve hře jako hráč provádět :) a z traileru to ani nevyplívá :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Tak to se úplně přesně nevědělo jak u ICO tak u Shadow of The Colossus. Asi to bude něco mezi těmahle 2ma hrama. Bude to zase akční adventura, ale nebudeš tam bojovat jen proti obřím monstrům jako Shadow of The Colossus, ale zase nejen proti malej zmetkům jak v ICO + tam budou nějaký stealth prvky podle traileru. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu