WItekS Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Na PlayStation store US už je volný na stahovaní. Kdo ho už hrál ? Je tam na výběr ze tří questů: 1. Hypnok 2. Purple Daimyo Hermitaur 3. Khezu - Purple Gypceros - Green Congalala marathong Zkusit můžete všechny druhy zbraní, ke každýmu je připravenej set, zbraně sou to většinou dobrý ( HR9 ) a questy se daj dát pod pět minut, krom marathonu, ten tak za deset. Jinak proti MHP2G je tam zase rozdíl s tou krví, skoro ani nejde vidět jestli sekáte do příšery =D Dal bych sem screeny, ale musel sem kvůli tomu demu upnout na 5.00 M33 a nejde mi screenshot plugin =/ Pokud nechcete čekat až bude na stáhnutí i na EU ps store, tak si udělejte fake account, americkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 a kolik to zabira pameti?ja si asi pockam na eu na stahnuti ale mam jen 512 mb pametovku ,tam se to asi nevejde co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Má to 189 MB ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 ale na ps store se dostanu jenom s update na 5.50 ne?jinak to nejde ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Stačí 5.00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 chtel sem se dostat na ps store a nejde mi to a ukazuje to furt dokola ze mam udelat update na vyssi verzi psp a mam ted 5.03 tak envim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 tak to pls upni len tak na rs a ako si mam spravit new acount? mam EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Monster Hunter Freedom Unite DEMO http://www.megaupload.com/?d=T02945HE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Je možný, že budete mít problémy se spouštěnim, čet sem to na jednom foru, když nemáte US psn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 tekku stahl sem to do tebe a nevypada to jako demo a nejde mi to kdyz to dam do psp game tak se to v psp neobjevi ,nebo tam mam dat jenom ten umd bin nebo neco jenom?nebo akm co mam dat aby mi to jelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 daj to do zlosky ISO, ved je to ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 o tej krvy ani nemluvim...bez tej krve je to o nicem jako....xD fakt ani nevis jestli si tu potvoru seknul nebo si minul xD a je tam jenom adhoc....v plnej verzi bude infrastructure ne ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 pujde mi to demo od tekkena na psp 3000?pac to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 o tej krvy ani nemluvim...bez tej krve je to o nicem jako....xD fakt ani nevis jestli si tu potvoru seknul nebo si minul xD a je tam jenom adhoc....v plnej verzi bude infrastructure ne ?. Ne, v plný verzi infrastructure nebude přímo, ale můžeš hrát po netu když máš buď PS3 a hraješ Ad Hoc party, nebo Wifi Max ( jakoukoliv přípojku ) a po Xlinku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 safra....a proc to neudelaj ze das infra a jedes....nee musi delat takovyhle slozitosti ty budes hrat MHFU nebo pojedes mhp2g stejnak je to to samy xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 safra....a proc to neudelaj ze das infra a jedes....nee musi delat takovyhle slozitosti ty budes hrat MHFU nebo pojedes mhp2g stejnak je to to samy xD Novou hru v MHFU už asi nezačnu... ta krev mě docela štve, i kvůli tomu sem tenkrát přešel z MHF2 na MHP2. Na ty nový názvy monster bych si asi zvyknul ale to je jedno. Každopádně jak to vyjde tak asi hodně lidí začne hrát takže bych moh začít novou hru v MHP2G, abych měl taky skym hrát. Většina lidí na MHP2G buď už nehraje, nebo přešla na Frontier. Ani se jim nedivim, taky se nemůžu dočkat novýho dílu ( měl by vyít na konci roku nebo na začátku 2010 ) MHP2G mam komplet dohraný, snad poslední věc co mi tam chybí, je zabít všechny monstra alespoň 100x ( tak 5 mi jich zbejvá a sou kolem 70 ) a dát usage 1000 aspoň s jednou zbraní ( nejvíc mam 888 s hammer ) Takže tak =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Říkáš že tam oproti MHP2G není krev...? Kua a já se tak divil proč z nich oproti MHF2 stříká tolik krve :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 mno ten xlink se mi moc sprovoznovat nechce mam wifi router a to by mi stejnak neslo asi...takze leda koupit jeste jinou wifinu.......jinak ta krev me fakt taky stve a proc to pro nas udelali bez krve a v jap to maj normal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 No skusit to muzu.Snad to bude lepsi nez MHF2 pac to bylo na pytel dost solidne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.