Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFWEnabler 3.70 - ISO/CSO/PSX pomocí ChickHEN (PSP 2000/3000 bez rozdílu!)

Recommended Posts

• Odpovědi 589
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
tak stahni vsechny verze a postupne updatuj i kdyz by to melo jit hned

všechny jsem nezkoušel, ale taky mně to napadlo a zkusil jsem 3.01, ale výsledek byl stéjny.

No každopadně iso, cso hry hraju bez problému, takže mně to zas tak moc netrápí, ale chtěl jsem zkusit i něco jiného.

Díky všem za snahu, jak na něco přídete, tak předem díky ještě budu taky zkoušet.

Zdar Zotty

Odesláno

Instalace POPS pro PSOne (PSX) hry: * spusťte ChickHEN, případně CFWEnabler * nainstalujte PSARDumper [DOWNLOAD] - složku new_psardumper zkopírujte na MemoryStick do PSP/GAME/ * stáhněte si oficiální aktualizaci fw. podporující POPS (3.00 - 5.00), kterou potřebujete (stahujte ze sekce "Přehled oficiálních FW.") - soubor EBOOT.PBP zkopírujte do kořene (rootu) MemorySticku (ms0:/EBOOT.PBP) * spusťte PSARDumper * stiskněte tlačítko X a počkejte * po dokončení připojte PSP k PC přes USB * na MemorySticku najděte soubory pops.prx a popsman.prx v nově vytvořené složce F0/kd/ * oba soubory (pops.prx, popsman.prx) překopírujte do adresáře PSP/GAME/CFWEnabler/Pops/ na MemorySticku * spusťte znovu CFWEnabler * zvolte Flash Pops Modules a řiďte se dalšími pokyny * nyní můžete složku F0 a EBOOT.PBP (ofw.) z rootu MemorySticku vymazat

Odesláno
Instalace POPS pro PSOne (PSX) hry: * spusťte ChickHEN, případně CFWEnabler * nainstalujte PSARDumper [DOWNLOAD] - složku new_psardumper zkopírujte na MemoryStick do PSP/GAME/ * stáhněte si oficiální aktualizaci fw. podporující POPS (3.00 - 5.00), kterou potřebujete (stahujte ze sekce "Přehled oficiálních FW.") - soubor EBOOT.PBP zkopírujte do kořene (rootu) MemorySticku (ms0:/EBOOT.PBP) * spusťte PSARDumper * stiskněte tlačítko X a počkejte * po dokončení připojte PSP k PC přes USB * na MemorySticku najděte soubory pops.prx a popsman.prx v nově vytvořené složce F0/kd/ * oba soubory (pops.prx, popsman.prx) překopírujte do adresáře PSP/GAME/CFWEnabler/Pops/ na MemorySticku * spusťte znovu CFWEnabler * zvolte Flash Pops Modules a řiďte se dalšími pokyny * nyní můžete složku F0 a EBOOT.PBP (ofw.) z rootu MemorySticku vymazat

Vsecko jsem udelal podle instrukci stahl jsem si ofw 3.9 a 4.01 jelikoz na techto dvou by melo granturissmo 2 jet ale zkratka krom cerne obrazovky a nasledneho vypnuti psp se nic nedeje myslim ze asi mi neni souzeno ...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu