Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFWEnabler 3.70 - ISO/CSO/PSX pomocí ChickHEN (PSP 2000/3000 bez rozdílu!)

ice22222

Recommended Posts

• Odpovědi 589
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zdravím odborníky a prosím o radu.

Mám psp2000 v něm naistalovanou první verzi CFW Loader for ChickHEN, vše mi jede bez problému, ale chci si naistalovat verzi 3.30 a nejde mi to. Po spuštění startu CFW 3.30 mi to hází eror. Můžete mi poradit jak na to?

Díky Zotty

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, Mam naistalovany CFWEnabler 3.30 a popsloader stahl jsem si granturismo 2 a Destregu na psone prekonvertoval jsem to hodil do F/PSP/Game/nazev hry/

a kdyz chci hry zapnout tak mi najede jen cerna obrazovka a po chvily se psp vypne

co delam spatne? nebo mam neco nastavit ?

Odkaz ke komentáři

nemohl by jsi byt presnejsi a napsat jaky error ?

Takže odstranil jsem z karty starou složku s CWF, vložil jsem na kartu složku s novým CFW 3.30, najedu hen, ve složce game dám CFWEnable3.30 dám Flash and start pak yes a naskočí mi "ERROR! Error Writing file. To je vše pak musím psp natvrdo vypnout.

Odkaz ke komentáři

Takže odstranil jsem z karty starou složku s CWF, vložil jsem na kartu složku s novým CFW 3.30, najedu hen, ve složce game dám CFWEnable3.30 dám Flash and start pak yes a naskočí mi "ERROR! Error Writing file. To je vše pak musím psp natvrdo vypnout.

tak stahni vsechny verze a postupne updatuj i kdyz by to melo jit hned

Odkaz ke komentáři

tak stahni vsechny verze a postupne updatuj i kdyz by to melo jit hned

všechny jsem nezkoušel, ale taky mně to napadlo a zkusil jsem 3.01, ale výsledek byl stéjny.

No každopadně iso, cso hry hraju bez problému, takže mně to zas tak moc netrápí, ale chtěl jsem zkusit i něco jiného.

Díky všem za snahu, jak na něco přídete, tak předem díky ještě budu taky zkoušet.

Zdar Zotty

Odkaz ke komentáři

at zkousim jak zkousim tak do recovery menu se numuzu dostat :idea:

psp 2004 hnusna neflashnutelna deska

pls reknete mi nekdo jak mam teda nastavit pops abych si zahral psone hry kdo mi poradi a bude to fungovat dostane ode me thx a nejake body:idea::idea::idea:

Odkaz ke komentáři

Instalace POPS pro PSOne (PSX) hry: * spusťte ChickHEN, případně CFWEnabler * nainstalujte PSARDumper [DOWNLOAD] - složku new_psardumper zkopírujte na MemoryStick do PSP/GAME/ * stáhněte si oficiální aktualizaci fw. podporující POPS (3.00 - 5.00), kterou potřebujete (stahujte ze sekce "Přehled oficiálních FW.") - soubor EBOOT.PBP zkopírujte do kořene (rootu) MemorySticku (ms0:/EBOOT.PBP) * spusťte PSARDumper * stiskněte tlačítko X a počkejte * po dokončení připojte PSP k PC přes USB * na MemorySticku najděte soubory pops.prx a popsman.prx v nově vytvořené složce F0/kd/ * oba soubory (pops.prx, popsman.prx) překopírujte do adresáře PSP/GAME/CFWEnabler/Pops/ na MemorySticku * spusťte znovu CFWEnabler * zvolte Flash Pops Modules a řiďte se dalšími pokyny * nyní můžete složku F0 a EBOOT.PBP (ofw.) z rootu MemorySticku vymazat

Odkaz ke komentáři

Instalace POPS pro PSOne (PSX) hry: * spusťte ChickHEN, případně CFWEnabler * nainstalujte PSARDumper [DOWNLOAD] - složku new_psardumper zkopírujte na MemoryStick do PSP/GAME/ * stáhněte si oficiální aktualizaci fw. podporující POPS (3.00 - 5.00), kterou potřebujete (stahujte ze sekce "Přehled oficiálních FW.") - soubor EBOOT.PBP zkopírujte do kořene (rootu) MemorySticku (ms0:/EBOOT.PBP) * spusťte PSARDumper * stiskněte tlačítko X a počkejte * po dokončení připojte PSP k PC přes USB * na MemorySticku najděte soubory pops.prx a popsman.prx v nově vytvořené složce F0/kd/ * oba soubory (pops.prx, popsman.prx) překopírujte do adresáře PSP/GAME/CFWEnabler/Pops/ na MemorySticku * spusťte znovu CFWEnabler * zvolte Flash Pops Modules a řiďte se dalšími pokyny * nyní můžete složku F0 a EBOOT.PBP (ofw.) z rootu MemorySticku vymazat

Vsecko jsem udelal podle instrukci stahl jsem si ofw 3.9 a 4.01 jelikoz na techto dvou by melo granturissmo 2 jet ale zkratka krom cerne obrazovky a nasledneho vypnuti psp se nic nedeje myslim ze asi mi neni souzeno ...

Odkaz ke komentáři

zdravím chci se zeptat mám v psp poslední verzi HEN a CFWEnabler a nejde mi spustit hra Ultimate Ghost´n Goblins všechny ostatní hry co mám mi jdou vždy když hru spustím tak zčerná obrazovka a psp se sekne a musím ho natvrdo vypnout rád uvítám jakoukoli radu nebo zkušenost se spuštěním tehle hry dík

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu