Typan Cz Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 ahoj, mam tu malej problem, nefunguje mi to nove zmeneni MAC adresy ani mi nefunguje ten plugin na tohle (+jeste jinej system version) nevite cim to je ? (pouzivam tu stabilnejsi verzi chickhenu r2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pho Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Znamena to, ze tohle je konecne hack, umoznijici na psp3k poustet homebrew,cso a iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 :roll: Info:Je to program, který na všech PSP 2000 a 3000 (všechny modely těchto psp bez rozdílu), umožní spouštět ISO/CSO/PSX hry ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zotty75 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Zdravím odborníky a prosím o radu. Mám psp2000 v něm naistalovanou první verzi CFW Loader for ChickHEN, vše mi jede bez problému, ale chci si naistalovat verzi 3.30 a nejde mi to. Po spuštění startu CFW 3.30 mi to hází eror. Můžete mi poradit jak na to? Díky Zotty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 nemohl by jsi byt presnejsi a napsat jaky error ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tesfire1468623265 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Zdravim, Mam naistalovany CFWEnabler 3.30 a popsloader stahl jsem si granturismo 2 a Destregu na psone prekonvertoval jsem to hodil do F/PSP/Game/nazev hry/ a kdyz chci hry zapnout tak mi najede jen cerna obrazovka a po chvily se psp vypne co delam spatne? nebo mam neco nastavit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 pri zapinani drz tlacitko R a vyber si potrebny POPS pod kterym hra jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zotty75 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 nemohl by jsi byt presnejsi a napsat jaky error ? Takže odstranil jsem z karty starou složku s CWF, vložil jsem na kartu složku s novým CFW 3.30, najedu hen, ve složce game dám CFWEnable3.30 dám Flash and start pak yes a naskočí mi "ERROR! Error Writing file. To je vše pak musím psp natvrdo vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tesfire1468623265 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 pri zapinani drz tlacitko R a vyber si potrebny POPS pod kterym hra jede at zkousim jak zkousim tak do recovery menu se numuzu dostat :idea: psp 2004 hnusna neflashnutelna deska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Takže odstranil jsem z karty starou složku s CWF, vložil jsem na kartu složku s novým CFW 3.30, najedu hen, ve složce game dám CFWEnable3.30 dám Flash and start pak yes a naskočí mi "ERROR! Error Writing file. To je vše pak musím psp natvrdo vypnout. tak stahni vsechny verze a postupne updatuj i kdyz by to melo jit hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zotty75 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 tak stahni vsechny verze a postupne updatuj i kdyz by to melo jit hned všechny jsem nezkoušel, ale taky mně to napadlo a zkusil jsem 3.01, ale výsledek byl stéjny. No každopadně iso, cso hry hraju bez problému, takže mně to zas tak moc netrápí, ale chtěl jsem zkusit i něco jiného. Díky všem za snahu, jak na něco přídete, tak předem díky ještě budu taky zkoušet. Zdar Zotty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tesfire1468623265 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 at zkousim jak zkousim tak do recovery menu se numuzu dostat :idea:psp 2004 hnusna neflashnutelna deska pls reknete mi nekdo jak mam teda nastavit pops abych si zahral psone hry kdo mi poradi a bude to fungovat dostane ode me thx a nejake body:idea::idea::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 pri zapinani drz tlacitko R a vyber si potrebny POPS pod kterym hra jede stejne mi to nejak nejde držím R a nic proste se pak vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMaSoo7 Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Instalace POPS pro PSOne (PSX) hry: * spusťte ChickHEN, případně CFWEnabler * nainstalujte PSARDumper [DOWNLOAD] - složku new_psardumper zkopírujte na MemoryStick do PSP/GAME/ * stáhněte si oficiální aktualizaci fw. podporující POPS (3.00 - 5.00), kterou potřebujete (stahujte ze sekce "Přehled oficiálních FW.") - soubor EBOOT.PBP zkopírujte do kořene (rootu) MemorySticku (ms0:/EBOOT.PBP) * spusťte PSARDumper * stiskněte tlačítko X a počkejte * po dokončení připojte PSP k PC přes USB * na MemorySticku najděte soubory pops.prx a popsman.prx v nově vytvořené složce F0/kd/ * oba soubory (pops.prx, popsman.prx) překopírujte do adresáře PSP/GAME/CFWEnabler/Pops/ na MemorySticku * spusťte znovu CFWEnabler * zvolte Flash Pops Modules a řiďte se dalšími pokyny * nyní můžete složku F0 a EBOOT.PBP (ofw.) z rootu MemorySticku vymazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tesfire1468623265 Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Instalace POPS pro PSOne (PSX) hry: * spusťte ChickHEN, případně CFWEnabler * nainstalujte PSARDumper [DOWNLOAD] - složku new_psardumper zkopírujte na MemoryStick do PSP/GAME/ * stáhněte si oficiální aktualizaci fw. podporující POPS (3.00 - 5.00), kterou potřebujete (stahujte ze sekce "Přehled oficiálních FW.") - soubor EBOOT.PBP zkopírujte do kořene (rootu) MemorySticku (ms0:/EBOOT.PBP) * spusťte PSARDumper * stiskněte tlačítko X a počkejte * po dokončení připojte PSP k PC přes USB * na MemorySticku najděte soubory pops.prx a popsman.prx v nově vytvořené složce F0/kd/ * oba soubory (pops.prx, popsman.prx) překopírujte do adresáře PSP/GAME/CFWEnabler/Pops/ na MemorySticku * spusťte znovu CFWEnabler * zvolte Flash Pops Modules a řiďte se dalšími pokyny * nyní můžete složku F0 a EBOOT.PBP (ofw.) z rootu MemorySticku vymazat Vsecko jsem udelal podle instrukci stahl jsem si ofw 3.9 a 4.01 jelikoz na techto dvou by melo granturissmo 2 jet ale zkratka krom cerne obrazovky a nasledneho vypnuti psp se nic nedeje myslim ze asi mi neni souzeno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 jakmile jsem nainstaloval do f0 soubory z GEN-A tak mi nejdou PSX hry a už jsem žkoušel i znovu obnovit ty POPS soubory s CFWloaderem a stejne to delá to že je tak 1 - 2 min cerná obrazovka nečte to z karty a pak se psp vypne (dřív s to s CFWloaderem šlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 kluci, kdys to chci rozjet na psp3000 potrebuji mit FW 5.00? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 musis mit v psp originalni FW 5.03. Az ho budes mit, tak nahodis chickhen a pak tady toto. (chickhen hledej v tutorialech) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 ..sakra..smazat pls.sorry :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Kdyz na tom PSP uz budu mit takto nahozeny 5.00 M33, muzu mu vytahnout a vymenit kartu nebo z ni cte a podelalo by se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 program se nahrava na RAM takze muzes karty menit jak chces ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 jj, uz to mam potvrzene i z praxe.. :) Dneska jsem tak udelal prvni PSP a bez jakychkoliv problemu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laco2009 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 zdravím chci se zeptat mám v psp poslední verzi HEN a CFWEnabler a nejde mi spustit hra Ultimate Ghost´n Goblins všechny ostatní hry co mám mi jdou vždy když hru spustím tak zčerná obrazovka a psp se sekne a musím ho natvrdo vypnout rád uvítám jakoukoli radu nebo zkušenost se spuštěním tehle hry dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 zkus si v cfw enableru nastavit fake FW version na 5.50. pokud to nepomuze tak mas spatnou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAWESE Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Kam mam uložit iso hry abych je spustil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.