Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFWEnabler 3.70 - ISO/CSO/PSX pomocí ChickHEN (PSP 2000/3000 bez rozdílu!)

ice22222

Recommended Posts

• Odpovědi 589
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ty ho nemas... je v psp... a abys prehodil FW tak zapnes znova cfw enabler a nekde tam tu zmenu FW v settings najdes

cfw enalber > settings > fake version... pokud se nepletu

Je to cfw enabler > settings > change version a jeste otázka:

Kdyz teda budu mit fake fw 5.50 tak mi pujde PSN a ISO/CSO hry???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

do flash pameti musis zapsat kazdou verzy jen jednou ...ve flash0 ty soubory zustanou dokud je neprepises novejsi verzí ,nebo nedas v CFWEnableru uniinstall ... Takze je blbost ze kdyz vypnes psp natvrdo musis znovu zapisovat do flash ... On ChickHEN nezapisujedo flash jen se nahrává do ram a totéž CFWEnabler , který do flash0 hodí jen pomocné soubory ,takže si neplíst pojmy nahrávání do ram a zápis do flash0

Odkaz ke komentáři

Ahoj mám velký problém. PSP 3000 jsem si vlastně kupoval jen kvůli mikráku a ani ho nevyužiju :blink:? Teď k těm problémům. ChicHEN i CFWEnabler jsem si nahrál bez problému. Dám iso mode na sony "blabla" a spustím iso hru God of War. Ta se i přes to, že mám cpu game na 333/166 nehorázně seká, je skoro nehratelná (ta samá hra - ten samý soubor mi na slimku chodil lépe i na cpu default) Co s tím?

Druhý problém se se hrou Resistacne: Retribution. Na minulých psp s fw 5.00M33 - 6 vše ok, ale tady, když se přihlašuji na infrastricture multiplayer tak mi to vyhodí : "A connection error has occured. (8001000D)". Přitom mi Playstation store normálně funguje a tady se ani nepřihlásim. Zkoušel jsem vše - změny version.txt, změny fake regionu, jiny verze hry, jiný verze CFWEnableru - nic z toho nepomohlo a nikdo mi zatim nedokázal poradit. Nerad bych své nové psp prodával.

Odkaz ke komentáři

čus mám 5.03 GEN A a chci přejít na tento cfw enabler.Co musím udělat ?? Musím nějaký soubory smazat jak tám mám z toho genu A nebo jenom natvrdo vypnout a hodit tam podle návodu tenhle cfw enabler 3.50 ?? a můžu rovnou tuhle verzi ? Nebo musim nejdřív nejakou starší ?? Díky

Odkaz ke komentáři

zdravím dosud používám GEN 5.03..ale přemýšlím o změně na CFWenabler..proto se ptám...stojí to zato?.

ano, cfw enabler je aktualizovanejsi, sice tam nemas recovery menu, ale zase v tom nastaveni cfwEnableru si nemuzes nastavit neco, co pude do flash0 a brickne psp, takze jednoznacne CFWEnabler

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu