Inpernak Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 do slozky iso na korenu karty (pokud ji nemas vytvor tu slozku ) takze to bude asi takto ms0://iso/hra.iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ms0:/ISO tak jak mas po zapojeni psp k pc slozky PSP,picture atd...tam dueje slozku ISO a tam to davej abys je mohl hrat tak v menu psp zamckni select a ve 4.radku dej sony np9660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Takze az budu mit FAKE fw 5.50 tak mi pujde PSN???? A kde mam soubor version.txt?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ty ho nemas... je v psp... a abys prehodil FW tak zapnes znova cfw enabler a nekde tam tu zmenu FW v settings najdes cfw enalber > settings > fake version... pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Koukni na toto: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009060016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ty ho nemas... je v psp... a abys prehodil FW tak zapnes znova cfw enabler a nekde tam tu zmenu FW v settings najdescfw enalber > settings > fake version... pokud se nepletu Je to cfw enabler > settings > change version a jeste otázka: Kdyz teda budu mit fake fw 5.50 tak mi pujde PSN a ISO/CSO hry??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 jj pujdou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 to je jen textova zalezitost... ve skutecnosti mas porad FW 5.03 ale navenek se identifikuje jako 5.50... vse ti pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAWESE Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Moc děkuji ted mi to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 iso hry mi jedou uz v poho, ale mam problem , ze vzdy kdys vypnu psp natvrdo tak se mi opet flash smaze a ja ho musim opet nahrat. chtel bych vedet jestli to nejak jde zapsat do flashe0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 nejde, o to de, musis to delat cely znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 do flash pameti musis zapsat kazdou verzy jen jednou ...ve flash0 ty soubory zustanou dokud je neprepises novejsi verzí ,nebo nedas v CFWEnableru uniinstall ... Takze je blbost ze kdyz vypnes psp natvrdo musis znovu zapisovat do flash ... On ChickHEN nezapisujedo flash jen se nahrává do ram a totéž CFWEnabler , který do flash0 hodí jen pomocné soubory ,takže si neplíst pojmy nahrávání do ram a zápis do flash0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Ahoj mám velký problém. PSP 3000 jsem si vlastně kupoval jen kvůli mikráku a ani ho nevyužiju :blink:? Teď k těm problémům. ChicHEN i CFWEnabler jsem si nahrál bez problému. Dám iso mode na sony "blabla" a spustím iso hru God of War. Ta se i přes to, že mám cpu game na 333/166 nehorázně seká, je skoro nehratelná (ta samá hra - ten samý soubor mi na slimku chodil lépe i na cpu default) Co s tím? Druhý problém se se hrou Resistacne: Retribution. Na minulých psp s fw 5.00M33 - 6 vše ok, ale tady, když se přihlašuji na infrastricture multiplayer tak mi to vyhodí : "A connection error has occured. (8001000D)". Přitom mi Playstation store normálně funguje a tady se ani nepřihlásim. Zkoušel jsem vše - změny version.txt, změny fake regionu, jiny verze hry, jiný verze CFWEnableru - nic z toho nepomohlo a nikdo mi zatim nedokázal poradit. Nerad bych své nové psp prodával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMaSoo7 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 prace som stiahol cez networing update verziu 3.50...hmm kde je 3.40? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Link na 3.50: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009050022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Prej má verze 3.50 opravovat chybu, pro ktere nesly hrat hry po siti, tak jsem to vyzkousel a furt to samy omg!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 javak810i ... OMG tak si kup originalku a hraj ji na OFW a nestezuj si,bud rad ze spustis aspon ISO a single ..OMG ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 čus mám 5.03 GEN A a chci přejít na tento cfw enabler.Co musím udělat ?? Musím nějaký soubory smazat jak tám mám z toho genu A nebo jenom natvrdo vypnout a hodit tam podle návodu tenhle cfw enabler 3.50 ?? a můžu rovnou tuhle verzi ? Nebo musim nejdřív nejakou starší ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 muzes rovnou tu...melo by jit hned z GENu dat tam ten enabler ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 a rovnou ten nejnovejší ?? stáhnul sem si ho a tam je jenom homebrew kterej hodim do psp/game.... a nic víc tam nepatří ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 nn nci vic k tomu neni...muzes dat i tu novou verzi je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 zdravím dosud používám GEN 5.03..ale přemýšlím o změně na CFWenabler..proto se ptám...stojí to zato?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 zkusit to muzes kdyztak si das z5 GEN to uz je malickost...podle me je jedno co pouzivas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 zdravím dosud používám GEN 5.03..ale přemýšlím o změně na CFWenabler..proto se ptám...stojí to zato?. ano, cfw enabler je aktualizovanejsi, sice tam nemas recovery menu, ale zase v tom nastaveni cfwEnableru si nemuzes nastavit neco, co pude do flash0 a brickne psp, takze jednoznacne CFWEnabler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 ano, cfw enabler je aktualizovanejsi, sice tam nemas recovery menu, ale zase v tom nastaveni cfwEnableru si nemuzes nastavit neco, co pude do flash0 a brickne psp, takze jednoznacne CFWEnabler GEN-A take nepristupuje do f0 :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.