Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFWEnabler 3.70 - ISO/CSO/PSX pomocí ChickHEN (PSP 2000/3000 bez rozdílu!)

ice22222

Recommended Posts

• Odpovědi 589
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

podrobny navod mas na prvni strane:

http://www.edisk.cz/stahni/28973/CFWEnabler360.zip_872.31KB.html

1. Obsah raru nakopírujte na kořen karty a vše nechejte přepsat
  2. Spusťte ChickHEN R2 - návod zde

3. CFWEnabler poté spustíte v GAME jako program
  4. Proklikejte se veškerým instalováním a povolováním
  5. Máte 5.03 MHU (až budete v menu PSP, zmáčkněte SELECT a ve 4. řádku nastavte SONY NP9660) => :psp:
  6. .iso a .cso hry kopírujte do tohoto umístění: X:/ISO (X je označení místa, na kterém se vám načte karta. Může být i jiné.)
  7. Pro hraní PSX her pokračujte: Zprovoznění PSX

pokud udelas vse co v nem je, tak ti to pojede

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podrobny navod mas na prvni strane:

http://www.edisk.cz/stahni/28973/CFWEnabler360.zip_872.31KB.html

1. Obsah raru nakopírujte na kořen karty a vše nechejte přepsat
  2. Spusťte ChickHEN R2 - návod zde

3. CFWEnabler poté spustíte v GAME jako program
  4. Proklikejte se veškerým instalováním a povolováním
  5. Máte 5.03 MHU (až budete v menu PSP, zmáčkněte SELECT a ve 4. řádku nastavte SONY NP9660) => :psp:
  6. .iso a .cso hry kopírujte do tohoto umístění: X:/ISO (X je označení místa, na kterém se vám načte karta. Může být i jiné.)
  7. Pro hraní PSX her pokračujte: Zprovoznění PSX

pokud udelas vse co v nem je, tak ti to pojede

ano ale když si to stáhnu tak je to v raru a co mám nakopírovat do psp jenom ten eebot?

Odkaz ke komentáři

když zapnu CFWEnabler360 a dám flash and start tak mi to psp hlásí eror a psp musím vypnout nebo když zapnu GEN a je tam done dam o tak zčerna obrazovka a psp se vypne.nevite někdo čim to je?

Zkus znova nakopirovat na kartu vsechny soubory předtím ješte zkus naformátovat

Odkaz ke komentáři

to mu stejne nepomuze... je to problem v F0 do ktere se nema jak dostat... proste tam ma nejaky poskozeny soubor ktery normalne nicemu nevadi, ale takto to proste dela bordel

jedina rada: zkus si na netu vygooglovat CFW enabler 1.0 (pouze pro psp 2000) a zkus zpustit ten. pokud to pomuze, je to problem v F0, pokud nepomuze, mas definitivni smulu

Odkaz ke komentáři

BeStHeRo

co si tam mel za CFWenabler predtim??pokud si tam mel treba 3.51 a mel si ho uz nahranej a psp se vyplo a ted to chces nahodit znova pustis HEN a pak tam chces dat CFWenabler 3.60 a tohle to hlasi tak tam nejdriv zapni ten 3.51 a na tom updatni na 3.60 ... tohle se mi stalo taky a kdyz sem to takhle nahral tak to jelo

Odkaz ke komentáři

Tak ja uz jsem naprosto zoufalej. Desku mam TA88 v3, postupuju podle instrukci na prvni strance. ISO/CSO jdou spoustet v pohode, problem nastane pri pokusu o zprovozneni PSX emulatoru. Opet postupuju podle instrukci, vse probehne v poradku, PSARDUMPER vyextrahuje soubory - ty potrebne dva nahraju na spravne umisteni, pres CFWenabler probehne flash v poradku...Avsak pri pokusu spustit jakoukoliv prekonvartovanou hru PSX2PSP se vzdy objevi pouze logo sony, zhasne a po zhruba deseti sekundach se psp sekne. Zkousim uz takhle asi desatou hru, stahovane z ruznych zdroju, zkontrolovano pres compactibility list, vsechny by meli fungovat. nesetkal se nekdo s podobnym problemem?

Odkaz ke komentáři

do flash pameti jsem nic nenahraval, pouze jsem ty 2 soubory (pops.prx a popsman.prx) nahral do slozky /Pops v CFW enableru, flash si provedl ten program sam - prikazem flash pops modules. pokud jsem to teda spravne pochopil. psp normalne funguji, jeste to zahlasilo ze flash toho pops probehl v poradku, jak rikam, iso/cso funguji bez problemu, jakakoliv psx hra (ve spravnem formatu, vse jak ma byt...) ukaze pouze logo a zhruba po 10 sek. se psp samo vypne. jestli to neni problem primo desek ta88v3, jede na ni nekomu psx emulator? nebo uz vazne nevim co delam spatne

Odkaz ke komentáři

Ahoj , asi je to opravdu blbá otázka... ale budiž xD

Když to vyxtrahuju CFWEnabler360(tak je popsana ta hlavni složka) tak tam je složka dev v ní CFWEnablerControl s koncovkou S a ješte soubor cfwe nctrl s komcovkou h a můj problém je že nevím kam to dát....je napsáno na kořen karty ale ten samontý se má dát na PSP/Game....

Dal jsem tam Gen... bylo to pro mě jednoduší a ted vše šlape! xD A sorry za tento muj lamskej dotaz...

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
stáhni si z tutoriálů balíček s POSPloader pluginem... "pár" FW v něm už je

nebrickne se mi s tím PSP, když mám TA88 v3?

edit: (blbá otázka, ale už nešla vydeletovat) jsem trochu víc zapřemýšlela došlo mi, že se to nebrickne, když jsem si už jednou takhle extrahoval nějaký ty popsy podle návodu na 1. straně

Odkaz ke komentáři

stáhni si z tutoriálů balíček s POSPloader pluginem... "pár" FW v něm už je

Něco mě tam mate. Tam je pack pro 3.71 m33-4.01 m33 a pro 5.00 m33. Když mám nefleshutelný PSP a CFW Enabler 3.60, pojede mi to tam aniž by mi hrozila jakákoliv újma na PSP? (Je mi jasný, kdyby to nefugovalo, tak by si to sem nepsal, ale pro jistotu se zeptám)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu