Putanek Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Jj jako mě to jde ale asi tak na potřetí a více, ale hlavně že to jde tak si nestěžuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 chovani je karta od karty... stejne si myslim ze to de na kazde karte, jen je potreba na to prijit jak to udelat aby to slo Jak jsem psal vyse.. Uz jsem narazil na kartu, kde to neslo.. Dotycnemu se samozrejme povedlo chickhen/cfw enabler nechtene shodit, tak se ve vlastnim zajmu pokousel i sam pomerne dlouhou dobu to nahodit a nic.. Sesli jsme se tedy znova a opet jsem to z jeho karty zkousel, dalsi cca 30-45 min (dele mne to uz proste nebavilo) a nic.. Tak nevim.. Ze to neumim se rici neda, kdyz jsem tam pak hodil dve jine karty a z obou jsem to celkem np nahodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 jasne... ale ja sem to myslel tak, ze kdyz u toho clovek vydrzi, tak to nahodi, ale je to drbacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Zdravim, tak sem to udělal na PSP 3003 a jede to bez problémů. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Caute, kdyz si delam PSX tak musim mit plnou baterku ? Portoze jak sem to delal v tom Enableru tak to napsalo varovani ze je baterie moc nizka ale mel jsem to zaple v nabijecce tak mam radsi pockat az se to nabije nebo muzu pokracovat kdyz to mam zaple v elektrice ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 podle toho kolik mas baterky... aspon 15% bys podle me mel mit abys nemel nejaky problem pri flashovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Tak jsem ten flash na PSX udelal presne podle navodu a stejne to nejde...kdyz spustim nejakou hru chvili to jede ale potom se cele PSP vypne. Muzu to udelat znova aniz bych neco mazal nebo mam vymazat to co sem tam natahl a zkusit znova ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 cus mam psp 300(3004) a nevim jestli to de taky flashnout skousel sem to a je to podobny jak kdyz delam chicken taky se mi to sekne a cvakne,vypne tak se ptam jestli to jde nebo jestli tu nekdo neumi flashovat pobliz Cvikova(popr Noveho Boru) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 OMG ! to ze se to sekne a vypne je normalni, musis to zkouset porad dokola a flasher ti to bude akorat zkouset porad dokola (ale za penize), takze se znova presvedc, jestli mas vsecko spravne pripraveny a pak to zkousej a zkousej furt dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Myslite ze je jeste neco co budou updatovat na cfwe ??? Protoze jestli ne tak si nove hry nezahrajem :( a bude to jako pred tim nez nasli vyvinuli chickhen :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 zatim mas zbytecny stres. Jeste ty hry nejde hrat ani na pandorou flashnutelnych deskach, takze tady je to zatim budoucnost... hry uz budou vychazet na vyssi FW... proste musis pockat... tak jak psal anonymous... proste bud novy exploit na vyssim FW a nebo pres programek bootovat FW z karty BTW dneska vysla fifa 10 a jede na 5.50 pisou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DomiPatrik Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 chci se zeptat....kámoš má psp 2000 a 3.90 CFW ale nešlo mu spustit NFS Shift a mě to jde v pohodě (mám to přez chickhen a cfwenabler 3.50)..........šel by mu tam dát ten CFWEnabler i když to flashlý? =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 at si updatne... navod tu: http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DomiPatrik Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 takže přez ten cfwenabler to nepude? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 ne... enabler je jen pro 5.03... toto je pro neho daleko lepsi volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DomiPatrik Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 OK díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzury Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 ahoj. Mam mensi problem s CFW.Nejak som chcel sprovoznit GT tak som sachoval na svojom PSP3004 mezi 3.60 a GEN A.Teraz ked chcem spustit 3.60 tak mi v systeme stale ukazuje ze tam mam GEN A a nemozem sa toho zbavit.Asi som to nejak zmrvil.Za rady vopred diky....:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 GT jede zatim jen na psp, ktere sou flashnutelne pres pandoru a maji 5.50 GEN-B2 ty mas zatim smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzury Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 GT jede zatim jen na psp, ktere sou flashnutelne pres pandoru a maji 5.50 GEN-B2ty mas zatim smulu OK diky.Na to GT sa zatial vykaslem, ale prosim ta nevies mi poradit ako tam narvem spatky 3.60???Mam tam ten GEN A a ked spustim z karty "instalaciu" 3.60 tak to nieco robi, ale vo vysledku mam stale GEN A.Ide mi teraz o funkcnost PS1 hier.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 nech si gen a stahni si patchnuty motorstorm ten je nejlepsi z tech her ktere sou ted patchnute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzury Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 nech si gen a stahni si patchnuty motorstormten je nejlepsi z tech her ktere sou ted patchnute Dik za tip urcite skusim.Momentalne mam rozohranu FF VI a prerusil som ju len koli vyskusaniu toho GT.No a teraz si uz Final nezahrajem lebo mi ho GEN A nechce spustit:cry:Preto prosim o radu jak sa vratit k 3.60 kde je ta kompatibilita lepsia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawor Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Takže z tohoto systému: 5,03 MHU, není žádná možnost přejítí na 5,50 gen B? Mám flashnutelnou "dvoutisícovku". Asi to nepůjde jinak než přez nějakého Flashera, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Pokud máš 5.03, tak flashnutelné PSP nemáš, ale máš pouze ChickHEN, kde možnost přejít na vyšší CFW není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 pokud mas flashnutelnou, tak nechapu proc mas MHU na 5.03... to spis svedsi o tom ze mas neflashnutelnou desku a vyuzivas chickhen exploit. radej si zajdi za flasherem... ten ti to nezprasi pokud mas neflashnutelnou desku. pokud bys to updatoval sam a mel ji, tak se muzes s psp rozloucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorrowkek Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 hoj, nevite zda se neplanuje nejake nove cfw pro ty nove hry? :{ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.