Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFWEnabler 3.70 - ISO/CSO/PSX pomocí ChickHEN (PSP 2000/3000 bez rozdílu!)

ice22222

Recommended Posts

• Odpovědi 589
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

to delam taky , jenze nevim proc to udelalo kdyz jsem chtel nahrat hen

tak nevim cim to ,ale dal to slo bez problemu tak mam 5.03 m33

jak na ten pops loader to nechapu , kdyz zapnu CFW loader dam Enable pops support tak mi to napise ze nemam nakej ten soubor ve flash ... a ten popsloader jsem si stahnul s tohoto topicu z edisku a tu slozku kde jsou slozky PSP a eboot.pbp hodim na koren tak se mi v game nezobrazej tak nemate nekdo presnejsi navod co a jak ?Tak uz to mam pouzil jsem ten presnejsi navod na 4. strance tohoto topicu ten od iceho mi prijde moc strucnej :)dou se na zkousku stahovat psx hry :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejak mi zacal padat ten hen při načítání Iso...od tí doby co vysel cfw loader 1.0 tak Isa šlapali tak jak maj i s vypínáním psp a ted po pár dnech se mi isa při načítání občas seknou a vypne se psp a zas je tam ofw a musim znova...nevíte čim to muže byt mam ta 88v3...pomuze mi treba tenhle novej CFWEnabler 2.10...diky

Odkaz ke komentáři

nasel sem jeden detail... dneska sem na to hledel kdyz sem stahl cfw enabler 2.10

kdyz sem na jednom psp pouzil CFW E. 1.0 tak na psp hry slapaly (deska ta 88v3) ale kdyz sem chtel pouzit CFW E 2.10, tak mi to pri spusteni programu nahlasilo ze nemam psp 2000... coz byla blbost... nevim jestli se to tady nekomu stalo taky, ale zajimalo by me to

Odkaz ke komentáři

a mas to nastavene? pokud nevis jak tak ve hre ymackni home a v setting si nastavis rozliseni

u FF VII kdyz nastavím Zoom tak tam kus obrazu chybí a když nastavím fullscreen tak je zas dole takovy proužek cerny takže alespon u FF VII neni ten screen mode nic moc ale dá se zvyknout

add.: i FF VIII beží suprove a ten screen mode mam na normál sice je to menší ale koukat se na to dá , v jakych screen modech hrajete PSX hry ?

Odkaz ke komentáři

takze mam pro vas vsechny zhave info!!!!(nehledejte je to z mych zdroju).Nejspis to bude na konci prvniho tydne v cervnu i na PSP 3k!!!!!!!!!Preddtim jeste nejspise vyjde jedna predelavka pro PSP2k.TAKZE SE TESTE!!ISO/cso bude funkci,(PSX hry nejspis nebudou na PSP 3k hned v prvnim enableru).

Odkaz ke komentáři

Zdroj neprozradim,jen prozradim ze mam neco spolecneho s becus25 teamem.A info budu dodavat tak rychle jak jen to pujde,takze cekejte denodenne max druhy den nove info.

jakozto hrdy vlastnik psp 3000 ti rad verim a doufam, ze to neni FAKE! Zalil jsi me srdce teplem a do meho bricha jsi nasadil motylky :)

EDIT: K cemu to vlastne bude kdyz v prvnim enableru nebude podpora ISO :D

EDIT2: S cekanim si hlavu nelamu, stejne tu pristi tyden nejsem ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu