sinistracz Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 po update přez CFWLoader 2.10 vse probehlo podle navodu a mam v psp již 5.03 M33 ted jeste skusím nejakou PSX hru tak pak napíšu (mam desku TA-088 v3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 tak ted jsem mnel posrano , nevim cim ,ale nahazuju hen a bum nacte se a jen cerna obrazovka tak vytahnu baterku zapnu a jede , nevim cim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 ja už nevypinám psp vubec jen ten rezim spánku abych pak nemusel nahazovat hen atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 to delam taky , jenze nevim proc to udelalo kdyz jsem chtel nahrat hen tak nevim cim to ,ale dal to slo bez problemu tak mam 5.03 m33 jak na ten pops loader to nechapu , kdyz zapnu CFW loader dam Enable pops support tak mi to napise ze nemam nakej ten soubor ve flash ... a ten popsloader jsem si stahnul s tohoto topicu z edisku a tu slozku kde jsou slozky PSP a eboot.pbp hodim na koren tak se mi v game nezobrazej tak nemate nekdo presnejsi navod co a jak ?Tak uz to mam pouzil jsem ten presnejsi navod na 4. strance tohoto topicu ten od iceho mi prijde moc strucnej :)dou se na zkousku stahovat psx hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 máš to vsechno delat přesne podle navodu je to tam jasne napsáno ty PSX hry musí byt vyložene v ISO souboru co ja stáhl FF VII a je tam soubor FF VII.ccd , FF VII.img , FF VII.sub a to psp nečte takže to asi hodím do ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 žádný iso... http://console-forum.net/showthread.php?t=9193 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 nevíte co znamena v CWFenableru 2.1 kdyz date setting tak tam mate pluginy , to znamena ze by sli spoustet takto pluginy ,ale opravdu by to chtelo seznam pluginu , ktery nezasahujou do flash0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 žádný iso... http://console-forum.net/showthread.php?t=9193 kdyz mam třeba FF VII tak potrebuju vsechny obrazy tech disku najednou nebo postupne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Nejak mi zacal padat ten hen při načítání Iso...od tí doby co vysel cfw loader 1.0 tak Isa šlapali tak jak maj i s vypínáním psp a ted po pár dnech se mi isa při načítání občas seknou a vypne se psp a zas je tam ofw a musim znova...nevíte čim to muže byt mam ta 88v3...pomuze mi treba tenhle novej CFWEnabler 2.10...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 kde stahujete ty PSX hry , ja nemuzu nic najit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 ze by treba sekce psp pak psp hry downloads a pak psx hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 kde stahujete ty PSX hry , ja nemuzu nic najit ? http://www.pspisoz.com/modules.php?name=Downloads psp iso/cso , psx iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 tak potvrzuju rozjel jsem PXS hru Crach bash ,pres CFWEnabler 2.1 s popsem na ta-088v3 , jen upozorneni ze aspon tato hra mi nebezi ve full screenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 tak potvrzuju rozjel jsem PXS hru Crach bash ,pres CFWEnabler 2.1 s popsem na ta-088v3 , jen upozorneni ze aspon tato hra mi nebezi ve full screenu a mas to nastavene? pokud nevis jak tak ve hre ymackni home a v setting si nastavis rozliseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake300 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Tak vše funguje paráda !! To je dobře, že ten enabler upduatujou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 nasel sem jeden detail... dneska sem na to hledel kdyz sem stahl cfw enabler 2.10 kdyz sem na jednom psp pouzil CFW E. 1.0 tak na psp hry slapaly (deska ta 88v3) ale kdyz sem chtel pouzit CFW E 2.10, tak mi to pri spusteni programu nahlasilo ze nemam psp 2000... coz byla blbost... nevim jestli se to tady nekomu stalo taky, ale zajimalo by me to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 a mas to nastavene? pokud nevis jak tak ve hre ymackni home a v setting si nastavis rozliseni u FF VII kdyz nastavím Zoom tak tam kus obrazu chybí a když nastavím fullscreen tak je zas dole takovy proužek cerny takže alespon u FF VII neni ten screen mode nic moc ale dá se zvyknout add.: i FF VIII beží suprove a ten screen mode mam na normál sice je to menší ale koukat se na to dá , v jakych screen modech hrajete PSX hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozutre Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Jak jsem psal ze mi nejde FFVII tak to byla chyba image, a uz je to v poradku a jede to vpohode. Hraju na ZOOM, sice je trochu rozmazly ale zvyknul jsem si. Jinak jsem jeste zkousel Crash 3 Warpet a taky jede v pohodě na fullscreen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Měl bych dotaz, protože mi nejsou pořád jasný některý detaily. Když vypnu psp (nedám jen režim spánku) tak se mi vymaže ChickenHEN a CFWenabler ? Nebo to už je vyřešený updatem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 vymaže a musíš dělat ten postup znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 takze mam pro vas vsechny zhave info!!!!(nehledejte je to z mych zdroju).Nejspis to bude na konci prvniho tydne v cervnu i na PSP 3k!!!!!!!!!Preddtim jeste nejspise vyjde jedna predelavka pro PSP2k.TAKZE SE TESTE!!ISO/cso bude funkci,(PSX hry nejspis nebudou na PSP 3k hned v prvnim enableru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Jsme rádi za žhavé info a zdroj bude? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Zdroj neprozradim,jen prozradim ze mam neco spolecneho s becus25 teamem.A info budu dodavat tak rychle jak jen to pujde,takze cekejte denodenne max druhy den nove info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Zdroj neprozradim,jen prozradim ze mam neco spolecneho s becus25 teamem.A info budu dodavat tak rychle jak jen to pujde,takze cekejte denodenne max druhy den nove info. jakozto hrdy vlastnik psp 3000 ti rad verim a doufam, ze to neni FAKE! Zalil jsi me srdce teplem a do meho bricha jsi nasadil motylky :) EDIT: K cemu to vlastne bude kdyz v prvnim enableru nebude podpora ISO :D EDIT2: S cekanim si hlavu nelamu, stejne tu pristi tyden nejsem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Ja sem stastnej jak blecha taky!ALe jeste si musime par dnu pockat;).Dalsi info prinesu zitra nebo pozitri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.