Rhythm Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 nepujde, musis spustit hen a ten spustis jen na 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 chtěl bych se zeptat jestli to nějak žere baterku když to nevypínám natvrdo ale jen to uspim......a dyštak jak hodně jí to žere.....díky za odpověd:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Vyšel CFWEnabler 2.50 pro PSP 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Tak vidíte rekl jsem ze vyjde jeste jeden pro 2k?Rekl tak uz mi věříte?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 a co je noveho v 2.5 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 je to na první stránce;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 muzu ten CFWenabler 2.50 spustit a prehrat kdyz mam ted zaplej ten starsi??nebo se musi nahodit chickhen a z nej to najet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CoxTral Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Zajimalo by me, jestli se vyplati prejit na 2.50 kdyz mi v pohode funguje 2.01. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 coxTral:hele budes to mit lepsi,na prvni strance sou napsany vsechny opravene bugy,procti si je;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 a myslíte že to někdy v budoucnu půjde i na 5.50 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 určitě ne..... tohle využívá chyby ve FW 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 a myslíte že to někdy v budoucnu půjde i na 5.50 ? Ne! ChickHEN využívá exploit ve firmwaru 5.03, který je v 5.50 už opravenej. Neptal jsi se už?:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Co je to kořen karty???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 koren karty je uplnej ten zaklad karty mas kartu ktera se menuje treba f a mas tam slozku iso a v ni hru tak to ams takhle F:/ISO/a ta hra chapes teda uz co je koren karty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Kde tedy ma byt ta ISO slozka????? Na zacatku topicu pise dejte to na kořen karty a to asi nebude do slozky ISO ne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 no to teda vazne nebude ja sem totiz daval priklad kde je ten koren ale tys to zjevne nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 to me napadlo ze to nemam davat do te slozky ISO, ale kam to potom mam dat???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 @Need4s : Do složky ms0:/ISO se dávají ISO/CSO hry, HB aplikace a hry do ms0:/PSP/GAME, ChickHen do ms0:/PSP/PHOTO,h.bin na kořen karty (ms0:/) ... co ještě nechápeš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 zase musim zapsat soubory do F0 kdyz tam mam oboje s predchozych verzi ? Jinak stěch chyb jsem nepochopil neco stou slepicí ... a mně jde 2.10 bez problemu ,takze asi neupdatnu , 2.5 prakticky opravuje jen chyby predchozich verzi , ktere se u mne ani neobjevily bohuzel zadna novinka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaaak Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Impernak s tou slepici prosimte premyslej je to prohnany akorat google trasnlatorem a nikdo to po tom necetl. Je to neco v tom ze by to melo byt stabilnejsdi s modifikovanymi verzemi henu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 chci se zeptat , uz dvakrat se mi stalo ze psp se samo od sebe vyplo , jednou jsem hru vypinal a podruhy jsem byl v menu hry ,takze pochopitelne jsem musel zas nahravat CFWenabler tak se chci zeptat jestli to dela i vam a je to normalni chyba nebo je chyba v HW meho PSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 zkus si tam dat CFW enabler 2.50 pokud si to delal pres starsi verzi..jinak to asi u nekterych her dela ale snad jen obcas hlavne ze dou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 prave ze mam 2.5 ... a mam takove tuseni ze u obou pripadu to bylo u Flatouta ,ale nejsem si jisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 tady tu chybu delala verze 2.10... v 2.50 by mela byd uz odstranena... myslim si ze mas porad starou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Zkus tam dat znovu 2.5 jen pro jistotu...treba se pletes a mam 2.1 ja rikal ice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.