Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFWEnabler 3.70 - ISO/CSO/PSX pomocí ChickHEN (PSP 2000/3000 bez rozdílu!)

ice22222

Recommended Posts

• Odpovědi 589
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

funguje vám toto : Unlimited Character Version a MAC Address Spoofer v3 ?je to zde http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009010004 a píšou že je to i na 5.03 Gen-A a i na 5.03 M33 plugin ,ale delal ho Davee takže se mohl pomstít za to že díky jeho Henu ted skoro všichni pařej isa :D tak jestli vám tento plugin nebrickne psp , ptám se hlavně majitelů ta-088v3 ,ale i psp 3k ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

funguje vám toto : Unlimited Character Version a MAC Address Spoofer v3 ?je to zde http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009010004 a píšou že je to i na 5.03 Gen-A a i na 5.03 M33 plugin ,ale delal ho Davee takže se mohl pomstít za to že díky jeho Henu ted skoro všichni pařej isa :D tak jestli vám tento plugin nebrickne psp , ptám se hlavně majitelů ta-088v3 ,ale i psp 3k ...

tal zapisuje tento do Flash nebo ne ?

Jinak zkousel jsem plugin Day wiever a plugin mi jde aktivovat jen tim spoustecim souborem co ma u sebe rpo lehci instalaci a to musim spustit primo v psp , ale jakmile si chci plugin deaktivovat takze ve vsh napisu nakonec 0 tak je porad aktivovanej a pripada mi ze to na ty cislicka nereaguje

Odkaz ke komentáři

a) Jakej firmware musim jit abych mohl spustit ten ChickHEN? Jde to i na OFW 5.50. Jestli ne, jakej jinej spusob spousteni ISO her mi doporucite (jestli nejakej je)?

b) Kdyz pak PSP vypnu, znova zapnu a ten CFW uz tam neni, musim znova zapnout ChickHEN, pak zase CFWEnabler atd... Nebo nejak rychleji, kdyz uz je to zapsany v flash pameti?

Odkaz ke komentáři

a) Jakej firmware musim jit abych mohl spustit ten ChickHEN? Jde to i na OFW 5.50. Jestli ne, jakej jinej spusob spousteni ISO her mi doporucite (jestli nejakej je)?

b) Kdyz pak PSP vypnu, znova zapnu a ten CFW uz tam neni, musim znova zapnout ChickHEN, pak zase CFWEnabler atd... Nebo nejak rychleji, kdyz uz je to zapsany v flash pameti?

A.) na 5.50 ChickHEN nejde, využívá exploitu ve firmwaru 5.03. Jiná možnost spuštění ISO her neni, než HEN a Enabler/GEN-A

B.) Musíš zapnout HEN a potom Enabler

Odkaz ke komentáři

Inpernak .. treba

• podpora PSP-3000
  • vylepšen vzhled menu
  • možnost aktualizace CFWEnableru přes internet
  • přidáno blokování aktualizace oficiálního firmwaru
  • přidány nové volby v nastavení (Configuration):
    • Free UMD Region
    • CFWEnabler Online Update
    • Hide Pic0.png & Pic1.png
    • Use version.txt

[*]přidáno menu "Registry Hacks" (prohození tlačítek X a O, aktivace WMA, aktivace Flash Player)

[*]přidáno menu "Change version" pro nastavení version.txt (umožní oklamání verze firmwaru například pro PlayStation Store)

[*]přidáno menu "CPU speed" pro nastavení rychlosti CPU ve VSH a ve hrách

podle me je lepsi CFWenabler :)..GEN sem ani nezkousel

Odkaz ke komentáři

takze mam cfwloader 3.01 a mnel jsem Gen-A a reknu to takto : CFWLoader je lepší - jednodušší aktivace pluginu ( u Gen v recorvery mi nesly a tady v pohode ... )a absence recorvery menu je nahrazena bohatym vyberem v settings

Bohuzel problem : mam plugin system spoofer od daveeho ... a vse jak ma byt ,ale kdyz zajedu do menu plugins tak tam nic neni krome daywiever , ktery mi mimochodem ukazuje ze je nedele a taky nevim proc ( mam to v txt dobre pojmenovany nebojte ) , nevi nekdo cim to ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu