Inpernak Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 nevim no ,ale nahravam tam teda 2.5 a zapisoval jsem do flash 2.5 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 a jak to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 ne ono jednou uz se to stalo s 2.10 a po druhy s 2.5 ... ted tam mam zas 2.5 a nic zatim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 sosobne jsem žadny zlepšení nebo zhoršení s 2.5 nezaznamenal hry šli dobře i s 2.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake300 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 mno bohužel musím se taky přidat...na 2.10 mi šlo vše v pohodě :-) dokonce se mi dneska podařilo nahodit chickHEN na poprvé a potom asi na po 5x takže paráda :-P .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Uz je verze 2.51 Novinky: Upravena chyba pri spousteni nekterych pluginu http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009050022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake300 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 jojo :-) hned jak přijdu dom už ji tam tlačím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 nevite proc mi nefunguje hra burnout legends ikdyž se mi všechno opdařilo naistalovat ????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Co to pise?? Mozna spatny ISO/CSO...a nebo to proste nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 No zapne se hra ale nez se uplne nacte tak mi to hodí chybu.najaky to cislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 zkus nastavit to UMD driver misto NP9660 na M33 pokud gto nepude tak nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 No zapne se hra ale nez se uplne nacte tak mi to hodí chybu.najaky to cislo napiš sem to čislo chyby, jinak nejsme chopni pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 zkus nastavit to UMD driver misto NP9660 na M33 pokud gto nepude tak nwm super dik, udelal jsem to a uz to normal jede jako blázen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 funguje vám toto : Unlimited Character Version a MAC Address Spoofer v3 ?je to zde http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009010004 a píšou že je to i na 5.03 Gen-A a i na 5.03 M33 plugin ,ale delal ho Davee takže se mohl pomstít za to že díky jeho Henu ted skoro všichni pařej isa :D tak jestli vám tento plugin nebrickne psp , ptám se hlavně majitelů ta-088v3 ,ale i psp 3k ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Jake pluginy fungují,které mi nebricknou psp??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Projdi si posty dozadu. Už se to tu jednou psalo...... hlavně né cxmb schémat! Pluginy fungujou naprosto v pořádku,jen nepoužívejte ty co zapisujou do flasheJde převžně o pluginy,které moduji funkce FW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 funguje vám toto : Unlimited Character Version a MAC Address Spoofer v3 ?je to zde http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009010004 a píšou že je to i na 5.03 Gen-A a i na 5.03 M33 plugin ,ale delal ho Davee takže se mohl pomstít za to že díky jeho Henu ted skoro všichni pařej isa :D tak jestli vám tento plugin nebrickne psp , ptám se hlavně majitelů ta-088v3 ,ale i psp 3k ... tal zapisuje tento do Flash nebo ne ? Jinak zkousel jsem plugin Day wiever a plugin mi jde aktivovat jen tim spoustecim souborem co ma u sebe rpo lehci instalaci a to musim spustit primo v psp , ale jakmile si chci plugin deaktivovat takze ve vsh napisu nakonec 0 tak je porad aktivovanej a pripada mi ze to na ty cislicka nereaguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 a) Jakej firmware musim jit abych mohl spustit ten ChickHEN? Jde to i na OFW 5.50. Jestli ne, jakej jinej spusob spousteni ISO her mi doporucite (jestli nejakej je)? b) Kdyz pak PSP vypnu, znova zapnu a ten CFW uz tam neni, musim znova zapnout ChickHEN, pak zase CFWEnabler atd... Nebo nejak rychleji, kdyz uz je to zapsany v flash pameti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 a) Jakej firmware musim jit abych mohl spustit ten ChickHEN? Jde to i na OFW 5.50. Jestli ne, jakej jinej spusob spousteni ISO her mi doporucite (jestli nejakej je)?b) Kdyz pak PSP vypnu, znova zapnu a ten CFW uz tam neni, musim znova zapnout ChickHEN, pak zase CFWEnabler atd... Nebo nejak rychleji, kdyz uz je to zapsany v flash pameti? A.) na 5.50 ChickHEN nejde, využívá exploitu ve firmwaru 5.03. Jiná možnost spuštění ISO her neni, než HEN a Enabler/GEN-A B.) Musíš zapnout HEN a potom Enabler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 vyšel nový CFW enabler 3.01... velké množství novinek, které aplikace umožňuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 co myslite ze je lepsi CFWEnabler 3.01 nebo Gen-A ? hlavne by mne zajimali ty novinky v 3.01 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Inpernak .. treba podpora PSP-3000 vylepšen vzhled menu možnost aktualizace CFWEnableru přes internet přidáno blokování aktualizace oficiálního firmwaru přidány nové volby v nastavení (Configuration):Free UMD Region CFWEnabler Online Update Hide Pic0.png & Pic1.png Use version.txt [*]přidáno menu "Registry Hacks" (prohození tlačítek X a O, aktivace WMA, aktivace Flash Player) [*]přidáno menu "Change version" pro nastavení version.txt (umožní oklamání verze firmwaru například pro PlayStation Store) [*]přidáno menu "CPU speed" pro nastavení rychlosti CPU ve VSH a ve hrách podle me je lepsi CFWenabler :)..GEN sem ani nezkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Pořád kdyz mas v setplugins naky pluginy a vlezes do setting a das plugins tak se psp hryzne ? delalo mi to na vsech verzich tak doufam ze zde uz to neni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 GEN-A je lepsi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 takze mam cfwloader 3.01 a mnel jsem Gen-A a reknu to takto : CFWLoader je lepší - jednodušší aktivace pluginu ( u Gen v recorvery mi nesly a tady v pohode ... )a absence recorvery menu je nahrazena bohatym vyberem v settings Bohuzel problem : mam plugin system spoofer od daveeho ... a vse jak ma byt ,ale kdyz zajedu do menu plugins tak tam nic neni krome daywiever , ktery mi mimochodem ukazuje ze je nedele a taky nevim proc ( mam to v txt dobre pojmenovany nebojte ) , nevi nekdo cim to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.