Pennywise Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2010 ahojchystam se poridit fifinu, a jen se chci zeptat co to presne znamena ze to je ceska verze... je i komentar v cestine? nebo jen menu a vsechen text? Da se to ve hre nastavit, aby to bylo anglicky? vetsinou je ta cestina krkolomna... diky Ano je v češtině včetně komentářů, všechno včetně textů a komentářů se dá přepnout do mnoha jazyků včetně angličtiny... Citovat
WaRDoG Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2010 za co nebo jak odemknu kopačky a ty ostatní věci pro virtuálního profesionála? Citovat
kejsi Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 U kazde odmeny je popis, co musis udelat. Pokud neumis anglicky, dej si to cesky :) Citovat
mesyas Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 nevíte proč na psp je ruská liga a na ps3 není? Citovat
MartinMGS Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2010 Je vůbec možné tam nějak dostat nové soupisky ? Ke stažení od EA jsou jen z Února :/ Citovat
jakubgaluszka Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2010 už nebudou protože bude fifa11 Citovat
MartinMGS Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2010 tak to je pěkně na ho*no, proč to neaktualizují třeba jako v NBA, NHL 2k10.... :/ Citovat
romik Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2010 Protože prostě chcou, aby jsi utratil peníze za novou Fifu, to je ale stejně pro každého fifaře povinnost ;) přece nebudeš hrát online starý ročník ;) Citovat
mezr Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2010 kluci poraďte jak je takový to zaseknutí, jakože fake shot. prosíííím nemůžu to nikde najít. jinak zahrajte mezr123 Citovat
kejsi Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2010 fake shot je "střela" a hned "přihrávka" (vecer si te pridam :D ) me trapi jina vec, kdyz splnim nejaky ukol se svym "virtualnim hracem", dostanu za to skill a vypnu hru, tak kdyz ji potom zapnu, nekdy ten ukol splneny nemam...nechapu to treba v arene strilim primaky/penalty jeden za druhym, ale proste se mi ten urcity ukol nechce "splnit" :/ Citovat
Kuliss9 Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 Mě se dnes zase stalo, že jsem načítal režim be a pro na 50% se to seklo a dále to nešlo tak jsem vypl konzoli a poté znovu zapl a už mi to nenašlo najednou žádny be a pro uložený soubor, když jsem se podíval do PS tak to psalo že data toho uložení jsou poškozena a já tak ztratil veškerý svůj postup za 4 roky :( Citovat
H0W3N Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Odesláno Září 2, 2010 fake shot je "střela" a hned "přihrávka" (vecer si te pridam :D )me trapi jina vec, kdyz splnim nejaky ukol se svym "virtualnim hracem", dostanu za to skill a vypnu hru, tak kdyz ji potom zapnu, nekdy ten ukol splneny nemam...nechapu to treba v arene strilim primaky/penalty jeden za druhym, ale proste se mi ten urcity ukol nechce "splnit" :/ pokud hraješ v areně tak si musíš postup uložit manuálně přes správu profilu, dost často to automatické ukládání nefunguje Citovat
marti1 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Odesláno Září 23, 2010 Hraje někdo Fifu 10 online trochu "normální" ? nehraju až tak dobře , ale přesto už jsem za pár týdnů na druhou obtížnost něco odehrál , ale at hraju online s kýmkoliv, vždycky dostanu kolem desítky, nejde tam nějak nastavit abych hrál taky s nějakým začátečníkem ? Citovat
H0W3N Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Odesláno Září 23, 2010 vybírá ti to hráče podle úrovně, takže by ti to mělo vyhledávat přibližně stejně dobré, chce to víc trénovat ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.