Rash182 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 kde si videl tu videorecenzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 kde si videl tu videorecenzi? zatím jsem jí viděl na jedné italské stránce ,je to jediná stránka která při videorecenzích téměř naprosto vynechává ,různé ukázky a videa jak je známe z trailerů ,ale naopak ukazují hlavně hraní - gameplay....Takže jsem měl možnost vidět skoro 12 minut z full hry... Navíc jejich videorecenze jsou i ve 720p ke stažení,prostě luxus ,kam se hrabe gametrailers či IGN.... tady je odkaz: http://www.spaziogames.it/schede_videogiochi/console_multi_piattaforma/10505/fifa-10.aspx snad se to někomu bude hodit ,zatím jsem nikde žádnou videorecenzi neviděl.... Jen pro zajímavost recenzenti dali této hře absolutně zatím nejvyšší hodnocení ,které kdy dali...a to 9.2 z 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludivitto Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Ahoj, máte taky někdo tyto problémy? (zjištěno po asi 15 hodinách čistého herního času) 1. při hře v BE A PRO módu dochází k problémům se zvukem, hudbou, komentářem například při střídání (na 2 sekundy se zvuk i hra sekne, jako kdyby se něco swapovalo nebo tak..). Zajímavé je, že v normální hře se to neděje. Horší jsou ovšem ty přechody z "arény" přímo na stadion, kdy se opět sekne zvuk což nepůsobí plynule. 2. Při klasické hře mám dost často problém se zvukem. Pokud hraju například s Arsenalem (a útočím zprava doleva) a běžím po pravé straně s Wallcotem neslyším vůbec zvuk přihrávek, střely atd. kdežto vlevo již vše OK. Máte někdo podobný problém? 3. A pak pár drobností: - hra je hrozně rychlá, doporučuju snížit rychlost hry na "Pomalá", pokud si chcete užít trošku reálný fotbal. Je to subjektivní, ale když hrajete na normální rychlost a hrajete na nejvyšší obtížnost, je to spíše klikfest než fotbal (aneb přihrávka, přihrávka, přihrávka, centr, střela) bez jakýchkoliv kliček - tvorba standard. situací je super, ale PROČ proboha musím vylézt z Manažerského módu abych si mohl zatrénovat? (vytvořit standardky atd.) Tohle mě hrozně irituje. A jedno mále OT rýpnutí: EA je mega korporace, ale nemají prachy na pořádnej server? Jde o Game Face. Když už se tam člověk dostane, tak stejně nefunguje nahrátí fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 K tý LM.. PES má sice licenci na LM ale ne na všechny týmy v ní, takže výsledek je opět - děsnej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 ludivitto: hrali sme akorat vcera s kamosem 4 zapasy proti sobe a nevim teda jestli hrals demo ale rozhodne je plna jeste o neco pomalejsi (a to sem demo hral jenom singl a jak asi vis tak ten byva vzdycky o neco pomalejsi nez MP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludivitto Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 ludivitto: hrali sme akorat vcera s kamosem 4 zapasy proti sobe a nevim teda jestli hrals demo ale rozhodne je plna jeste o neco pomalejsi (a to sem demo hral jenom singl a jak asi vis tak ten byva vzdycky o neco pomalejsi nez MP) Jo hrál jsem demo v módu BE A PRO..chce to číst a myslet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 - hra je hrozně rychlá, doporučuju snížit rychlost hry na "Pomalá", pokud si chcete užít trošku reálný fotbal. Je to subjektivní, ale když hrajete na normální rychlost a hrajete na nejvyšší obtížnost, je to spíše klikfest než fotbal (aneb přihrávka, přihrávka, přihrávka, centr, střela) bez jakýchkoliv kliček ctu a dokonce aji myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kofajs Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Zdravím. Máte někdo možnost porovnat fifu na Xbox 360 a PS3? Jde mi o to, že jsem hrál demo na obou konzolích, a nemůžu se zbavit dojmu že na xboxu jsou mnohem ostřejší textury, a celkově hra vypadá líp. Chtěl jsem původně zakoupit PS3 verzi kvůli online hře zadarmo, ale kvůli té grafice jsem teď nerozhodnej :( Prosím, nejde mi o žádnej flame která konzole je lepší, tak bych byl nerad kdyby se to tímhle směrem zvrhlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 myslim ze kupovat si to jenom kvuli nakym texturam ktery behem hrani stejne nevnimas by bylo... hloupy.. Mam plnou a myslim ze o neco lepsi grafiku nez demo stejne ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 vsechny hry co jsou jak na xbox tak ps3 zaroven maji lepsi rozliseni vzdy na xboxu ale na ps3 jsou zase detailnejsi textury je to dano vykonem hardweru obou konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 neda se nahodou nekde zapnou takova ta najizdejici kamera pri standartkach a vykopech jak byla v 09? docela me stve ze to tam neni kdyz to vypada tak pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Během prvního týdne v evropě ,prodáno 1,7 milionů kopií hry FIFA 10 ,což se ještě žádné jiné hře na světě nepovedlo..... Slušný výkon co říkáte?Řekl bych že zaslouženě ,nové fify se nemůžu vynahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Konečně byl král fotbalových simulací korunován! :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Konečně byl král fotbalových simulací korunován! :bash: :wohow::wohow::cheesygrin::cheesygrin::):):roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Jednou z nejočekávanějších her tohoto roku byla i sportovní FIFA 10, která koncem minulého týdne vtrhla na pulty herních obchodů. Očekávaly se sice velké prodeje a vše už před startem nasvědčovalo, že krabičky s nápisem FIFA 10 budou z obchodů mizet jak housky, ale první čísla vyrazily dech úplně všem. Včetně prezidentu EA Sports, Peteru Moorovi. Za prvních několik dní se totiž jenom v Evropě prodalo 1.7 milionů kusů této hry, přičemž se tak FIFA 10 stala nejprodávanější sportovní hrou v historii. Kromě skvělých prodejů si FIFA 10 vede skvěle i v recenzích, kde si zatím odnáší samá vysoká hodnocení. My vám recenzi přineseme, co nejdříve to bude možné. Zdroj:Konzolista.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulis1468621129 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Nemel by nekdo volny slot pro adidas live season? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Nemel by nekdo volny slot pro adidas live season? to jo, taky bych to bral, kdyžtak bychom mohli založit skupinku, ale nemám kreditku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Já bych se určitě připojil, pokud bysme kupovali Barclays Premier League :). Můžete někdo založit topic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Já bych do toho asi taky šel ,je mi jedno jaká liga ,hlavně nákou prestižní né náké zapadákovy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 já bych chtěl všechny ligy, stojí to 270 Kč, takže 54 Kč za všech 5 lig je dobrý, navíc na storu to myslim ani samostatně není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 já bych chtěl všechny ligy, stojí to 270 Kč, takže 54 Kč za všech 5 lig je dobrý, navíc na storu to myslim ani samostatně není To je pravda to není vůbec moc ,tak pokud by jste náhodou do toho šli ,můžete semnou počítat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Založte někdo ten topic, mě se do toho fakt nechce.. :D Jinak s postupem času mě tam serou občas některý bugy v odkopech apod. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 odkopech? ja zatim jedinyho ceho sem si vsiml tak ze komentator obcas prohodi hracum jmena. Ja bych spis docela uvital moznost pojmenovavat si svoje sestavy.. hrajeme to 3 a kazdej ma aspon 3 tymy se kteryma hraje a ono vzpomenout si jestli moje sestava je vlastní 2 nebo 4 je nekdy problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Prosím poradil by mi někdo s problémem dnes jsem si koupil přes sub acc všechny ligy do fifa10 live season ale ve hře mi to píše abych to zakoupil z účtu už mi to ale 270kč strhlo. Kam bych se měl obrátit na sony o prosbu na návrat korun? A bohužel to vypadá že ta hra ani není přenosná mezi 5 konzolí protože to není ani v download listu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY7 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 mám problém střílet z velké dálky a nebo dávat z centru hlavičku a gol nwm proč ale s*re mě to......máte taky takovej problém? protože vlasnim PS3 necelej tejden a k tomu mam Fifku10 do té doby sem hral na PS2 PES 2008, 2009 a tam ty střely šli líp xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.