Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fifa 2010

Mike55

Recommended Posts

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

kde si videl tu videorecenzi?

zatím jsem jí viděl na jedné italské stránce ,je to jediná stránka která při videorecenzích téměř naprosto vynechává ,různé ukázky a videa jak je známe z trailerů ,ale naopak ukazují hlavně hraní - gameplay....Takže jsem měl možnost vidět skoro 12 minut z full hry...

Navíc jejich videorecenze jsou i ve 720p ke stažení,prostě luxus ,kam se hrabe gametrailers či IGN....

tady je odkaz:

http://www.spaziogames.it/schede_videogiochi/console_multi_piattaforma/10505/fifa-10.aspx

snad se to někomu bude hodit ,zatím jsem nikde žádnou videorecenzi neviděl....

Jen pro zajímavost recenzenti dali této hře absolutně zatím nejvyšší hodnocení ,které kdy dali...a to 9.2 z 10

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

máte taky někdo tyto problémy? (zjištěno po asi 15 hodinách čistého herního času)

1. při hře v BE A PRO módu dochází k problémům se zvukem, hudbou, komentářem například při střídání (na 2 sekundy se zvuk i hra sekne, jako kdyby se něco swapovalo nebo tak..). Zajímavé je, že v normální hře se to neděje. Horší jsou ovšem ty přechody z "arény" přímo na stadion, kdy se opět sekne zvuk což nepůsobí plynule.

2. Při klasické hře mám dost často problém se zvukem. Pokud hraju například s Arsenalem (a útočím zprava doleva) a běžím po pravé straně s Wallcotem neslyším vůbec zvuk přihrávek, střely atd. kdežto vlevo již vše OK. Máte někdo podobný problém?

3. A pak pár drobností:

- hra je hrozně rychlá, doporučuju snížit rychlost hry na "Pomalá", pokud si chcete užít trošku reálný fotbal. Je to subjektivní, ale když hrajete na normální rychlost a hrajete na nejvyšší obtížnost, je to spíše klikfest než fotbal (aneb přihrávka, přihrávka, přihrávka, centr, střela) bez jakýchkoliv kliček

- tvorba standard. situací je super, ale PROČ proboha musím vylézt z Manažerského módu abych si mohl zatrénovat? (vytvořit standardky atd.) Tohle mě hrozně irituje.

A jedno mále OT rýpnutí: EA je mega korporace, ale nemají prachy na pořádnej server? Jde o Game Face. Když už se tam člověk dostane, tak stejně nefunguje nahrátí fotky.

Odkaz ke komentáři

ludivitto: hrali sme akorat vcera s kamosem 4 zapasy proti sobe a nevim teda jestli hrals demo ale rozhodne je plna jeste o neco pomalejsi (a to sem demo hral jenom singl a jak asi vis tak ten byva vzdycky o neco pomalejsi nez MP)

Jo hrál jsem demo v módu BE A PRO..chce to číst a myslet ;)

Odkaz ke komentáři

- hra je hrozně rychlá, doporučuju snížit rychlost hry na "Pomalá", pokud si chcete užít trošku reálný fotbal. Je to subjektivní, ale když hrajete na normální rychlost a hrajete na nejvyšší obtížnost, je to spíše klikfest než fotbal (aneb přihrávka, přihrávka, přihrávka, centr, střela) bez jakýchkoliv kliček

ctu a dokonce aji myslim

Odkaz ke komentáři

Zdravím.

Máte někdo možnost porovnat fifu na Xbox 360 a PS3? Jde mi o to, že jsem hrál demo na obou konzolích, a nemůžu se zbavit dojmu že na xboxu jsou mnohem ostřejší textury, a celkově hra vypadá líp. Chtěl jsem původně zakoupit PS3 verzi kvůli online hře zadarmo, ale kvůli té grafice jsem teď nerozhodnej :( Prosím, nejde mi o žádnej flame která konzole je lepší, tak bych byl nerad kdyby se to tímhle směrem zvrhlo.

Odkaz ke komentáři

Jednou z nejočekávanějších her tohoto roku byla i sportovní FIFA 10, která koncem minulého týdne vtrhla na pulty herních obchodů. Očekávaly se sice velké prodeje a vše už před startem nasvědčovalo, že krabičky s nápisem FIFA 10 budou z obchodů mizet jak housky, ale první čísla vyrazily dech úplně všem. Včetně prezidentu EA Sports, Peteru Moorovi. Za prvních několik dní se totiž jenom v Evropě prodalo 1.7 milionů kusů této hry, přičemž se tak FIFA 10 stala nejprodávanější sportovní hrou v historii. Kromě skvělých prodejů si FIFA 10 vede skvěle i v recenzích, kde si zatím odnáší samá vysoká hodnocení. My vám recenzi přineseme, co nejdříve to bude možné.

Zdroj:Konzolista.cz

Odkaz ke komentáři

• 5 weeks later...

odkopech? ja zatim jedinyho ceho sem si vsiml tak ze komentator obcas prohodi hracum jmena. Ja bych spis docela uvital moznost pojmenovavat si svoje sestavy.. hrajeme to 3 a kazdej ma aspon 3 tymy se kteryma hraje a ono vzpomenout si jestli moje sestava je vlastní 2 nebo 4 je nekdy problem

Odkaz ke komentáři

Prosím poradil by mi někdo s problémem dnes jsem si koupil přes sub acc všechny ligy do fifa10 live season ale ve hře mi to píše abych to zakoupil z účtu už mi to ale 270kč strhlo. Kam bych se měl obrátit na sony o prosbu na návrat korun? A bohužel to vypadá že ta hra ani není přenosná mezi 5 konzolí protože to není ani v download listu

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu