Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fifa 2010

Mike55

Recommended Posts

ultimate team me znovu vratil k fife,uz me nebavila,ale s vydanim UT jsem ji zase zacal znovu hrat..v mem pripade je to hodne narocny na penize,chci mit nejlepsi hrace ale nejsem dostatecne trpelivej na to abych si je vyhral tak si kupuju balicky...jak to mate vy ostatni???mate tam hrace jako napr:messi,torres,gerrard atd.???ja si koupil asi 15 balicku a nikdo takhle zvucneho jmena!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

mohl by me nekdo vysvetlit co to ma jako ten UT za vyznam? proc si proste neudelate prestupy a hotovo? nejak me to unika

zalozis si klub,dostanes do nej hrace-sragory,hrajes hrajes,dokud nemas nakej urcitej pocet bodu a za ty body si muzes koupit balicek kde jsou nahodne rozdany hraci,a podle toho jaky mas hrace sestavujes sestavu a hrajes normalni turnaje anebo zapasy online s nekym jinym kdo si tvori svuj vlastni klub...uz chapes?neni to jako normalni mazer mod.tam si muzes hrace prehodit do svyho klubui hrajes,ale v UT zacinas od nuly a budujes...

Odkaz ke komentáři

zalozis si klub,dostanes do nej hrace-sragory,hrajes hrajes,dokud nemas nakej urcitej pocet bodu a za ty body si muzes koupit balicek kde jsou nahodne rozdany hraci,a podle toho jaky mas hrace sestavujes sestavu a hrajes normalni turnaje anebo zapasy online s nekym jinym kdo si tvori svuj vlastni klub...uz chapes?neni to jako normalni mazer mod.tam si muzes hrace prehodit do svyho klubui hrajes,ale v UT zacinas od nuly a budujes...

diky za info..muzes mi jen napsat pribliznou cenu balicku? nebo kolik si do toho narval, nez si mel hratelnej tym?:-) diky za info

Odkaz ke komentáři

diky za info..muzes mi jen napsat pribliznou cenu balicku? nebo kolik si do toho narval, nez si mel hratelnej tym?:-) diky za info

Nejdriv musis zaplatit instalacku UT(150kc),na zacatek dostanes asi 15hracu amuzes hrat ale kazdej se chce zlepsovat takze mas tri druhy balicku,bronz,stribrnej a zlatej,kazdej druh je jeste rozdelen na normal a specialni,kde by se mely objevovat lepsi hraci...stribrny stojej kolem 20kc,zlaty normalni 25 a zlatej specialni 40.mas tam 12 karticek,nejen hracu ale i treneru a ruznych zlepseni a prodluzovani smluv atd...je toho hodne..pokud umis aspon trochu anglicky tak si na youtube najdi naky videa o UT a tam je jeste vic info..

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Jak je to v FUT s vylepšovaním hráčů? Ty vylepšení z balíčků fungují pouze na jeden zápas? NEní to jako v FUT09 kde jste si toho hráče mohli kartou vylepšit a to vylepšení mu zůstalo?To bylo mnohem lepší mohli jste si ze svých oblíbených průměrných hráču i z ČR udělat hvězdy, sice to déle trvalo, ale šlo to taky mi to nějak nejde

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Jak je to v FUT s vylepšovaním hráčů? Ty vylepšení z balíčků fungují pouze na jeden zápas? NEní to jako v FUT09 kde jste si toho hráče mohli kartou vylepšit a to vylepšení mu zůstalo?To bylo mnohem lepší mohli jste si ze svých oblíbených průměrných hráču i z ČR udělat hvězdy, sice to déle trvalo, ale šlo to taky mi to nějak nejde

Tak já hraju FUT, ale tomu jsem moc velkou pozornost nevěnoval, takže neporadím.

Jinak hrajete někdo FUT? Já si pořád lámal hlavu jak si pořádně vydělat na ty zlaté balíčky, až jsem to pak vzdal, protože 7500 coins nastřádat je docela fuška, tedy aspoň pro mě. Přišel sem ale na jiný způsob, jak sem se díval ty aukce těch hráčů získal jsem pár zlatých kartiček za ceny okolo 350 coins a to se docela vyplatí, postupně si tak člověk v klidu může sestavit docela dobrý tým :) Akorát prodlužovat pořád ty kontrakty je hodně velká fuška, když se do toho přimele zranění je to konec :) Jinak jsem naprosto spokojen FUT 10 je bomba!!!

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Lidi prosim vas pomocte:)Pri hrani online kdyz dam jako aby my protihrace vybral PS tak je to v pohode (teda jak kdy nekdy to napise ze je relace u konce) ale ja mam problem kdyz si chci zahrat s kamaradem tak se najdem poslem si pozvanku ,prijmem ji ale kdyz dojde na vyber tymů to hodi tu relaci u konce nebo tak neco. Pomozte :) dik

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu