Majkl7 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 ultimate team me znovu vratil k fife,uz me nebavila,ale s vydanim UT jsem ji zase zacal znovu hrat..v mem pripade je to hodne narocny na penize,chci mit nejlepsi hrace ale nejsem dostatecne trpelivej na to abych si je vyhral tak si kupuju balicky...jak to mate vy ostatni???mate tam hrace jako napr:messi,torres,gerrard atd.???ja si koupil asi 15 balicku a nikdo takhle zvucneho jmena!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 mohl by me nekdo vysvetlit co to ma jako ten UT za vyznam? proc si proste neudelate prestupy a hotovo? nejak me to unika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 mohl by me nekdo vysvetlit co to ma jako ten UT za vyznam? proc si proste neudelate prestupy a hotovo? nejak me to unika zalozis si klub,dostanes do nej hrace-sragory,hrajes hrajes,dokud nemas nakej urcitej pocet bodu a za ty body si muzes koupit balicek kde jsou nahodne rozdany hraci,a podle toho jaky mas hrace sestavujes sestavu a hrajes normalni turnaje anebo zapasy online s nekym jinym kdo si tvori svuj vlastni klub...uz chapes?neni to jako normalni mazer mod.tam si muzes hrace prehodit do svyho klubui hrajes,ale v UT zacinas od nuly a budujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 zalozis si klub,dostanes do nej hrace-sragory,hrajes hrajes,dokud nemas nakej urcitej pocet bodu a za ty body si muzes koupit balicek kde jsou nahodne rozdany hraci,a podle toho jaky mas hrace sestavujes sestavu a hrajes normalni turnaje anebo zapasy online s nekym jinym kdo si tvori svuj vlastni klub...uz chapes?neni to jako normalni mazer mod.tam si muzes hrace prehodit do svyho klubui hrajes,ale v UT zacinas od nuly a budujes... diky za info..muzes mi jen napsat pribliznou cenu balicku? nebo kolik si do toho narval, nez si mel hratelnej tym?:-) diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 diky za info..muzes mi jen napsat pribliznou cenu balicku? nebo kolik si do toho narval, nez si mel hratelnej tym?:-) diky za info Nejdriv musis zaplatit instalacku UT(150kc),na zacatek dostanes asi 15hracu amuzes hrat ale kazdej se chce zlepsovat takze mas tri druhy balicku,bronz,stribrnej a zlatej,kazdej druh je jeste rozdelen na normal a specialni,kde by se mely objevovat lepsi hraci...stribrny stojej kolem 20kc,zlaty normalni 25 a zlatej specialni 40.mas tam 12 karticek,nejen hracu ale i treneru a ruznych zlepseni a prodluzovani smluv atd...je toho hodne..pokud umis aspon trochu anglicky tak si na youtube najdi naky videa o UT a tam je jeste vic info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 to jsem jedinej kdo hraje Ultimate Team???ja myslel jak se tady bude diskutovat a probirat a jak tak koukam tak tu nikdo nehraje???!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 je menu Ultimate Team i v cestine nebo jenom v anglictine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl7 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 jen anglictina!!kdo umi zaklady tak staci a kdo ne tak slovnik uplne v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ke hrani UT je potreba byt stale pripojen na Xbox Live? Je nutnost mít zlaté členství? Nebo se dá hrát i jenom offline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Od dneška je možné se registrovat do Clanbase na oficiálních stránkách ea sports a může tak hrát o hry od EA SPORTS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klela Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Dal by někdo semnou Zápas? a nebo nekoná se ňáká Cz liga? Muj NICK na PSN je: klela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Jak je to v FUT s vylepšovaním hráčů? Ty vylepšení z balíčků fungují pouze na jeden zápas? NEní to jako v FUT09 kde jste si toho hráče mohli kartou vylepšit a to vylepšení mu zůstalo?To bylo mnohem lepší mohli jste si ze svých oblíbených průměrných hráču i z ČR udělat hvězdy, sice to déle trvalo, ale šlo to taky mi to nějak nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahodove_pyre Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Nemeli jste nekdy problem s hrou jeden na jednoho. Mineno dva z masa a kosti proti sobe ?:ziped: zaboha mi to nejde spustit .... muzu hrat jenom proti stroji...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Jak je to v FUT s vylepšovaním hráčů? Ty vylepšení z balíčků fungují pouze na jeden zápas? NEní to jako v FUT09 kde jste si toho hráče mohli kartou vylepšit a to vylepšení mu zůstalo?To bylo mnohem lepší mohli jste si ze svých oblíbených průměrných hráču i z ČR udělat hvězdy, sice to déle trvalo, ale šlo to taky mi to nějak nejde Tak já hraju FUT, ale tomu jsem moc velkou pozornost nevěnoval, takže neporadím. Jinak hrajete někdo FUT? Já si pořád lámal hlavu jak si pořádně vydělat na ty zlaté balíčky, až jsem to pak vzdal, protože 7500 coins nastřádat je docela fuška, tedy aspoň pro mě. Přišel sem ale na jiný způsob, jak sem se díval ty aukce těch hráčů získal jsem pár zlatých kartiček za ceny okolo 350 coins a to se docela vyplatí, postupně si tak člověk v klidu může sestavit docela dobrý tým :) Akorát prodlužovat pořád ty kontrakty je hodně velká fuška, když se do toho přimele zranění je to konec :) Jinak jsem naprosto spokojen FUT 10 je bomba!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Nemeli jste nekdy problem s hrou jeden na jednoho. Mineno dva z masa a kosti proti sobe ?:ziped:zaboha mi to nejde spustit .... muzu hrat jenom proti stroji...:cry: Možna jsou jenom odlišne regiony,nebo problem s netem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahodove_pyre Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Možna jsou jenom odlišne regiony,nebo problem s netem Myslel jsem pareni na jedny konzoli ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 musíš mít dva ovladače a pak dáš výkop a každý si vybere stranu, co ti na tom nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 nebo jenom si špatně ten ovladač připojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kůža Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Lidi prosim vas pomocte:)Pri hrani online kdyz dam jako aby my protihrace vybral PS tak je to v pohode (teda jak kdy nekdy to napise ze je relace u konce) ale ja mam problem kdyz si chci zahrat s kamaradem tak se najdem poslem si pozvanku ,prijmem ji ale kdyz dojde na vyber tymů to hodi tu relaci u konce nebo tak neco. Pomozte :) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 .. na jaky URL muzu najit goly,ktery sem si ve hre ulozil na ten jejich server.? diky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 marr: nekde tady.. prihlas se nebo zkus dat hledat svoje online ID http://www.easportsfootball.co.uk/ Kůža: to tak proste dela.. s jednim kamosem me to taky spoji az po hodine zkouseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KravaMilka Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2010 http://www.gameway.cz hledame lidi do lig a turnaju, hrajeme na plne manualni ovladani pro nejlepsi fotbalovy zazitek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Jak se vlastně nastavuje to plné manuální ovládání, mě to nic neříká a to hraju fifu dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 ahoj, tak jsem si koupil FIFU, a jsem celkem spokojený, Game face je supr :D . Měl bych jen dotaz, dají se tam zašpinit dresy? mně se to ještě nepovedlo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psfreak Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 ahoj chystam se poridit fifinu, a jen se chci zeptat co to presne znamena ze to je ceska verze... je i komentar v cestine? nebo jen menu a vsechen text? Da se to ve hre nastavit, aby to bylo anglicky? vetsinou je ta cestina krkolomna... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.