Wind Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Aha a to mi rika ten co dava citaci na prizpevek nad vlastnim .nic já radši mizim. jinak:sorry: za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 sice to neni pekny, ale polovina z vas sem pise jak je to hnusny, ale pritom by nic lepsiho nesvedla... Člověk nemusí být pekař, aby poznal, že je chleba plesnivý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackChuck Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Aha a to mi rika ten co dava citaci na prizpevek nad vlastnim .nic já radši mizim. jinak:sorry: za OT Nechtel jsem at to vyzni blbe,kdyz mne nekdo predbehne,ale jinak kvuli tomu co maji na plose nadavat nekomu do idiotu je trochu trapne ne a diktovat co tam ma byt,komunismus hadra. Ste78:já neříkám že to jsou nějaké výborně výtvory,ale psát že je to hnus a neudělat lepší to se mi nezda fer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 me se ten posledni libi jen tam neni pls a wii ale musim souhlasit s Wind ze bych si reklamu nanejaky forum na plochu nedal :-) to si tam dam radci reklamu na nejakou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackChuck Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Já bych si to taky mapo nedal at je to sebe hezci,ale nenadavam tem co to maji do idiotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 libej se mi ty co jste tu dali, a to ze ste se uz nehadali :) Mam taky neco :) Btw, je to scan a následná úprava pohlednice Golden gate v San Franciscu Balíky s víc formátama: Rapidshare.com: ( 10 Stažení po 90 dnů, tak to někdo reupněte) http://rapidshare.com/files/259828701/Console-Forum_wallpapers.rar.html Share-rapid.com: http://share-rapid.com/stahuj/253411/console-forum-wallpapers.rar Edisk.cz: http://www.edisk.cz/stahni/63187/Console-Forum_wallpapers.rar_3.3MB.html Zase to můžu schytat, jaká je to hrůza, a víc rozlišení nemám jen 1920x1080 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Sorry za doublepost, ale nechtěl jsem editem zrušit thanks... Upravil jsem první post! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluebug Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 OMG nechápu jak si nějaký idio* může dát jako tapetu reklamu na nějaký fórumna plochu patřeji auta,baby atp. a ne nějakej napís... jinak takovou sračk* by zvládnul každej amatér po vysvětlení jak funguje photoshop :dozey: Nerad šířím hate ale ty si asi dobrý píčus :? Neříkám že je to kdoví co, ale ukaž něco svího a pak kritizuj tímhle spůsobem.Tohle byla rychlovka, napiš pm a můžeme dát "battle" ve phohotshopu.Sry za :offtopic: ale tohle je moc.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 nahodou to vypadá dobře:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Taky jsem něco vytvořil :) http://img299.imageshack.us/img299/1349/73261077.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Zajímavě vyřešené,ale zdá se mi to trochu přeplácané tím textem CF. A moc ten text nejde vidět,ale jinak pěkné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 A a mě to nejde načíst :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 rychlovka :D:D když je nuda tak je nuda.. http://s1.imgupload.cz/img/13891/6jlhH/cfwall.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Spojit logo a 2 rendery není žádná věda ne? Ale kdyby sis dal věčí práci,bude to možná vypadat lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Wallpy mají být jednoduché a přehledné aby se na nich dobře pracovalo , podle mě dobrá volba wallpu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Sorry,ale ten wallp má podle mně 1 bod z 10. Zajímalo by mně jak by si mluvil kdyby to nebyl mod,rovnou ať je uprostřed černá tečka a v ní CF,bylo by to jednoduší a podle tebe skvělé že? Sry,ale nepřipadá mi to hodnocení objektivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Netřídím lidi podle toho jestli sou modi nebo ne :D , aji kdyby si to udělal ty napsal bych to samé... pro mě je rozhodně lepší např , tento wall http://fc03.deviantart.com/fs30/f/2008/103/5/6/Simple_techno_wallpaper_by_LyX91.jpg než tento http://azure-sky.ic.cz/wall/ally.jpg A myslet si že podlejzám je ubohost :D nemám ani důvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Ano ten nahoře je elagantní a má něco do sebe,a ten druhej se mi zdá že je to přeplácané brushema,ale mezi tím prvním a gamesovým je trochu rozdíl... Ten první je grafická práce a to gamesové jsou obyčejně spojené 3 obrázky. (2 rendery+logo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Jak můžeš vědět že tamto není jenom upravenej obrázek ? někde vystřihnutej , ugumovanej atd ? .... Zkus udělat něco svýho než začneš kritizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Ugumovanej není,to víme oba. Ikdyby nezmnění to celkový dojem. A buď tak laskav,neútoč na mně,že mám udělat něco já a pak hodnotit. Jsme na foru a každý snad může slušnou formou říct svůj názor. Nemusím být pekař abych poznal špatný chleba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Ano tak nevím proč si zaúčotčil ty na mě kdyby to nebyl mod psal bych jinak , jen se bráním , tak teď nedělej malý miminko , když ti to vracím , seru na tebe moudřejší ustoupí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 V tomto mám,ale pravdu..... A neútočil jsem na tebe jen jsem konstatoval že podlízáš a to víme oba. došli ti argumenty a proto si uhl od tématu a zaůtočil si na mně,že mám udělat něco já než začnu hodnotit Jak můžeš vědět že tamto není jenom upravenej obrázek ? někde vystřihnutej , ugumovanej atd ? ....Zkus udělat něco svýho než začneš kritizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 OMG :D proč furt píšeš to víme oba :D proč bych mu měl podlejzat , seš jenom malej fagan kterej ví hovno o grafice a budeš zde machýrka .... Uveď jeden jedinej důvod proč bych měl podlejzat ? Na foru problémy nemám , na gamesuv post raguju poprvé za dobu co na foru su :D ty seš zde chvilku a neviděl sem od tebe ještě ani jeden rozumnej post... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Za tvou slepotu nemůžu. Ale podle toho kdo co tady chválí a vyzdvyhuje by mně zajímalo kdo ví o grafice více? Jediný fakan si tu ty,protože mi nadáváš a já jen řekl svůj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Já za tvou stupiditu taky nemůžu... A podle kdo co tady kritzuje a sám ještě ničím podobným co kritzuje nepřispěl , tak je u mě pouho pouhej ubožák... A neuhýbej od tématu , čekám na ten důvod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.