ClayMore Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2010 Jeho předchozí verze byli šity a nevěřim že by tomu mělo být jinak i v tomto případě. Citovat
vlkovec Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2010 mě sedí oba ale tlačítka L2 a R2 na dualshocku 3 je pěkný hnus. prsty z toho kloužou Nechápu jak se tohle může někomu stávat, mám PS3 + DS3 už 2 roky a za tu dobu se mi ANI JEDNOU nestalo, že by mi prsty z L2 nebo R2 sklouzly...:blink:...a to hraju celkem často. Citovat
k4relB Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2010 Tak to jses asi jedinej. Nutnost jsou k DS3 nastavce na L2, R2, bez nich bych ho vyhodil z okna Citovat
Zavorka Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2010 Nechápu jak se tohle může někomu stávat, mám PS3 + DS3 už 2 roky a za tu dobu se mi ANI JEDNOU nestalo, že by mi prsty z L2 nebo R2 sklouzly...:blink:...a to hraju celkem často. toť otázka spidermane Citovat
Wojtuss Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 čau našel jsem tohle http://www.gameshop.cz/gamepad-bigben-ps3-pad-bezdratovy-pc-xp-vista-kompatibilni.html vypada to docela dobře i na youtube je popisovanej nemate nekdo s tim zkusenosti? Citovat
tinin Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2010 nevim jestli bych tady srovnaval DS3 a Dual SFX protože se tady píše: "navrhnutý speciálně pro bojové, sportovní a závodní tituly",s DS3 jde hrat vse....jak byste chtěli hrát třeba Mw2 s DualSFX? :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.