ClayMore Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Jeho předchozí verze byli šity a nevěřim že by tomu mělo být jinak i v tomto případě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 mě sedí oba ale tlačítka L2 a R2 na dualshocku 3 je pěkný hnus. prsty z toho kloužou Nechápu jak se tohle může někomu stávat, mám PS3 + DS3 už 2 roky a za tu dobu se mi ANI JEDNOU nestalo, že by mi prsty z L2 nebo R2 sklouzly...:blink:...a to hraju celkem často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Tak to jses asi jedinej. Nutnost jsou k DS3 nastavce na L2, R2, bez nich bych ho vyhodil z okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Nechápu jak se tohle může někomu stávat, mám PS3 + DS3 už 2 roky a za tu dobu se mi ANI JEDNOU nestalo, že by mi prsty z L2 nebo R2 sklouzly...:blink:...a to hraju celkem často. toť otázka spidermane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 čau našel jsem tohle http://www.gameshop.cz/gamepad-bigben-ps3-pad-bezdratovy-pc-xp-vista-kompatibilni.html vypada to docela dobře i na youtube je popisovanej nemate nekdo s tim zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinin Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 nevim jestli bych tady srovnaval DS3 a Dual SFX protože se tady píše: "navrhnutý speciálně pro bojové, sportovní a závodní tituly",s DS3 jde hrat vse....jak byste chtěli hrát třeba Mw2 s DualSFX? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.