Honza222 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Officialní téma klanu RR-Godz. Tento topik nyni slouzi jako diskuzni forum clanu. Členové klanu RR-Godz 1.Honza222_CZ - Hero player 2.xDARK_RATCHETx - Clan leader 3.x-X_APACHE_X-x - Hero player 4.TomCS666 - Hero player 5.GameEsCZ 6.lCZlWiloman 7.JaluwkaCZ 8.JuraCz3 9.spordbar 10.maco1988_SVK Členové klanu RR-Godz: Nový klan - RR-Godz! Zájemci pište Honzovi222,APACHEMU,RATCHETOVY a domluvte se s ním o členství. POZOR BEREME JEN AKTIVNÍ ČLENY Pravidla: V tomto topicu se bude diskutovat výhradně o této hře (CW, poznatky, zápasy, videa, atd)! NIKOLIV polemizovat o cheaterech, či technických problémech vaší hry, či psp! K tomu je tu poradna! Samotnou hru stáhnete v sekci downloads, je tam několikrát uploudlá, nebo kontaktujte kubasejnen, dá vám link na stažení pouze multiplayerové verze hry. Takže pište své návrhy a dotazy, abychom se nějak mohli domluvit. Více videí na www.youtube.com/command2222 Moje video z resistance retribution Fun video Bereme nové lidi...(trochu umět hrat,Aktivita) Jedeme Clan wary vesměs 2v2,3v3...Hrajeme jako tým pomáháme si a spolupracujem na týmové hře..Kdo má zájem at napise do topiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Pekne udelany topik :D diky za me videa reprezentuji me popr i klan par cizich lidi uz mi napsalo a dalo si me do pratel.... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Pekne udelany topik :D diky za me videa reprezentuji me popr i klan par cizich lidi uz mi napsalo a dalo si me do pratel.... :psp: jj, díky. Á, jak tak na to koukám- asi si udělám i nějaké své videjko. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 jj, díky. Á, jak tak na to koukám- asi si udělám i nějaké své videjko. :psp: Jo udelej az ho budes mit zabuduji do videi odkaz na tve a ty muzes zase naopak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Kua nejde mi zmenit ten nick:( Jinak uz si to zacinam trsku davat:) Fine hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 taky se přidám ...jmeno belter1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Zdravím lidi, ke kompu jsem se dostal až dneska, jinak kdy si zapaříme?? BTW: stačí mi napsat PM a pošlu vám ten link na MP verzi, a prosím, je to můj upload... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Pardon za blbej dotaz, ale co ti dava pravo chtit aby ty jejich topicy dali do archivu? Vim, ze konkurence je hnus... Ale at si udelaj vlastni klan, to ze vas je nejvic v cr, ocemz taktez pochybuju, z vas nedela nadlidi a nedava vam pravo nicit konkurenci... Tot vse:) popremejslejte otom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 ahoj ahoj, já jen bych se chtěl zeptat KDY bych si s váma mohl zahrát... protože my se s klukama vždycky nějak minem :D jinak mám obě 2 verze v topicu, pro stáhnutí, jak MP 200 MB cca tak celou verzi US. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 taky se přidám ...jmeno belter1 Už tě tam mám, až se sejdeme s adminem tak o tobě dáme vědět, záleží také na tom, kdy tě seženeme on-line a jak často hraješ, navíc počet hráčů v klanu je omezen a tak se možná bude muset založit další. Přidej si mě do friendlistu, mě to nějákl nejde. ahoj ahoj, já jen bych se chtěl zeptat KDY bych si s váma mohl zahrát... protože my se s klukama vždycky nějak minem :Djinak mám obě 2 verze v topicu, pro stáhnutí, jak MP 200 MB cca tak celou verzi US. Tak určitě se domluvíme, já s honzou hrajem tak namátkou cca 3x za den tak 20min ale rozhodně bychom se shodli na nějakém času, který by se hodil co nejvíce lidem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 mně by se to určo hodilo někdy kolem tý 6-7 večer... protože přijíždím pozdě domů ze školy, vždyť já mám vlastně vás oba, tebe i Honzu ve friendu... tak mám zrušit ten svůj klan nebo už právě není místo? někdy právě hraju s marooosem a s těma ostatníma čechama... a i jse mhrál celkem furt, když bylo s kým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 mně by se to určo hodilo někdy kolem tý 6-7 večer... protože přijíždím pozdě domů ze školy, vždyť já mám vlastně vás oba, tebe i Honzu ve friendu... tak mám zrušit ten svůj klan nebo už právě není místo? někdy právě hraju s marooosem a s těma ostatníma čechama... a i jse mhrál celkem furt, když bylo s kým... To je super, ten čas se mi také hodí. Ty si vlastně eriCZECH! už mi to došlo :cheesygrin: Každopádně svůj klan nemaž, vykopni cizince a vezmi k sobě marosse a belter1, ptz u nás už asi nebude místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Já tam ani žádný cizince nemám, j, dneska už nestíhám, mám toho dost do školy, tak kdyžtak bychom pořešili všechno pak... zítra nejspíš, asi by byl dobrej nějakej kontakt :). Jinak mám právě v klanu sýsu a jeho poblázněnýho bratra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Já tam ani žádný cizince nemám, j, dneska už nestíhám, mám toho dost do školy, tak kdyžtak bychom pořešili všechno pak... zítra nejspíš, asi by byl dobrej nějakej kontakt :). Jinak mám právě v klanu sýsu a jeho poblázněnýho bratra ;) jj, ja se dnes vracim pozde ze skoly. Tak napis pm a domluvime se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Kuci, jak to s váma vypadá dneska večer??? Já pokud nebudu mít nic na práci, jako že zatím nemám... Tak by si docela zapařil.... Co třeba kolem osmý?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Hráli jsme asi hoďku v 18:00 s Honzou, docela prča, na ffa jsem king. Mimochodem v tuhle dobu (kolem osmý) nemám moc času ptz musím trénovat a pak dělám na pc a hraju CS:Source a stahuju filmy takže buď hned po škole (15:00-16:00) a nebo kolem tý šestý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Se mnou to je kolem tý třetí a čtvrtý mrtvý... to jsem ještě v rachotě... Mno a pak kolem tý šestý to by se snad dalo ale zase bych doma nic neudělal... Takže nedřív to vydím, denně až tak kolem tý sedmý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 kucííííí ja bych se taky rad pridal.... zatim mi to nejde ale vsak ja se dostanu do cviku nick: Maksimator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 OK, bereme na vědomí. Zatím se jen málo shodnem na čase, a také aby ne, takže si každý hrajte kdy chcete a vylepšujte si skill, počítám, že po škole se rozjedem naplno.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Přesně, zatim není vůbec čas... ale po škole, to začne pánové! Janku my musíme dát fight o krále FFA :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Ja hraju tak zhruba v 3 , 4 , 5 , 6 odpoledne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Kuci, jak to s váma vypadá dneska večer??? Já pokud nebudu mít nic na práci, jako že zatím nemám... Tak by si docela zapařil.... Co třeba kolem osmý?? Večer nehraji hraji tak do 7 hodin.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Přesně, zatim není vůbec čas... ale po škole, to začne pánové! Janku my musíme dát fight o krále FFA :D Ok, tomu se nebranim, ale v ffa jsem neporazitelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Dragon Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 co hrajete za verzi eur? a kdyztak DW link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 co hrajete za verzi eur? a kdyztak DW link Ja osobne mam jap to je jedno na verzi nesejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.