Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resistance: Retribution PSP Clan RR-Godz

Honza222

Recommended Posts

• Odpovědi 435
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no tak ja mám problém s routrom a nedarí sa mi ho vyriešiť :( keĎ to opravím tak zahrám ale teraz nemožem byť na psp ani online...

najskor mi písalo error pri obtaining IP adress a teraz sa na ten router nepripojím ain cez PC...

inak keď už som pri tom...ten rešart na routri nepomáha...furt mi to na komp prideľuje nejakú divnú IP adresu a po restrarte sa to nezmení...:(

predtým som niečo asi po*ral v nastaveniach...

EDIT::no tak ice22222 mi pomohol to spraviť a možem dneska hrať...nepíšte mi na icq kedy hráte OK? asi budem na AFKIM

myslím že hekkit má moje ICQ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak ja mám problém s routrom a nedarí sa mi ho vyriešiť :( keĎ to opravím tak zahrám ale teraz nemožem byť na psp ani online...

najskor mi písalo error pri obtaining IP adress a teraz sa na ten router nepripojím ain cez PC...

inak keď už som pri tom...ten rešart na routri nepomáha...furt mi to na komp prideľuje nejakú divnú IP adresu a po restrarte sa to nezmení...:(

predtým som niečo asi po*ral v nastaveniach...

EDIT::no tak ice22222 mi pomohol to spraviť a možem dneska hrať...nepíšte mi na icq kedy hráte OK? asi budem na AFKIM

myslím že hekkit má moje ICQ

No ja dneska asi uz nebudu zejtra?

Odkaz ke komentáři

ahoj honzo sorry ale musel jsem rano nekam odbehnout dnes vecer budu online kolem 22 hodiny musim jeste zaridit bazen a tak ...

vys co bysme mohli udelat domluvit urcity datum a cas aby sme se sesli cely clan a hrali jako jeden team co ty na to :psp: zatim ahoj kdyz tak vecer ahoj

Odkaz ke komentáři

ahoj honzo sorry ale musel jsem rano nekam odbehnout dnes vecer budu online kolem 22 hodiny musim jeste zaridit bazen a tak ...

vys co bysme mohli udelat domluvit urcity datum a cas aby sme se sesli cely clan a hrali jako jeden team co ty na to :psp: zatim ahoj kdyz tak vecer ahoj

No to bysme mohli...

Kolem 22 online nebudu nikdy nebyvam :(

K tomu datu je to dobrej napad me je to v podstate jedno ja mam ted o prazdninach casu plno takze ten den a cas kdy se bude hrat je na tobe :) .Cas ale do 20:00

Odkaz ke komentáři

Čau kucí :cheesygrin: tak co vaše skilly? xD Už si to konečně dáváš Honzo? Jsem rád, že tenhle topic neskončil v propadlišti console-forum a drží se na 1. stránce - dobrá práce :thumbup:

Teď jsem trochu propadl mobilům a v tomhle měsící vystřídal Nokii 5800 a Sony Ericsson W995, teď se chystám na Samsung i8910 Omnia HD8), ale čím dál tím víc se mi stýská po mém PSP :blink: obzvlášť když si vzpomenu na ty sqelé hry, co maj vyjít koncem roku. No, snad ještě nebude tak těžký splašit nějkde na inzerátu staré dobré flashnuté slimko, ono jak se říká: "nikdy nevstoupíš do stejné řeky" takže PSP 3k už ee. Jen doufám, že vám to vydrží, abych vám dokázal, že starý skill nerezaví :). Tak se mějte :!:

Odkaz ke komentáři

Čau kucí :cheesygrin: tak co vaše skilly? xD Už si to konečně dáváš Honzo? Jsem rád, že tenhle topic neskončil v propadlišti console-forum a drží se na 1. stránce - dobrá práce :thumbup:

Teď jsem trochu propadl mobilům a v tomhle měsící vystřídal Nokii 5800 a Sony Ericsson W995, teď se chystám na Samsung i8910 Omnia HD8), ale čím dál tím víc se mi stýská po mém PSP :blink: obzvlášť když si vzpomenu na ty sqelé hry, co maj vyjít koncem roku. No, snad ještě nebude tak těžký splašit nějkde na inzerátu staré dobré flashnuté slimko, ono jak se říká: "nikdy nevstoupíš do stejné řeky" takže PSP 3k už ee. Jen doufám, že vám to vydrží, abych vám dokázal, že starý skill nerezaví :). Tak se mějte :!:

Tak já zatím stále hraji skily jdou docela dobře i když se to na genu v plném počtu lidí docela seká v tom mají UMDčkáři výhodu že jim to jede krásně plynule.Muj skill ke dni 5.8.2009 nejvyšší v ČR

20090805225421.png

Zde je náš klan který stále ještě rozšiřujeme:

20090805225429.png

Kdyby náhodou neměli psp 2000 kup si psp 3000 a kto mu hru resistance retribution je to uplná bomba výše je screen kolik her už sem hrál a stále hraji :)

No já se těším ještě muže být pecka motorstorm na psp uvidíme jaký bude infrastructure...

Jo a když mě někdo naštve :-x:twisted: tak...

20090805174528.png :wohow:

Odkaz ke komentáři

:psp: Členové klanu CZ-Community:psp:

VYHLAŠUJI TEAM TRENING

KDY : 9.8.2009

V KOLIK : 10:30 am

Účast povinná (no aspon by měla být :hide1:)

Cavte, ja idem dnes prec a vratim sa az zajtra po obede .... nedalo by sa to presunut bud na desiateho alebo na 6:00PM ? :cry:

Odkaz ke komentáři

Dnesni hra byla dobra az na par spadnutych serveru kvuli jinym hracum a uplnym seknutim meho psp :D .Musime naplanovat pokracovani Hekkite mas na starost vymyslet neaky datum jako minule :D ...

1.Vlajky

K tem vlajkam ja se mi seklo revivovani prikladam 2 screeny.Vidite ze mi nebezi cara waiting to respawn...Jo jeden snimek je vyfocen v case 2:22 (nebyl zamer).

20090809110047.png

20090809110059.png

2.Prikladam par screenu z dnesni hry ukazka:

20090809124858.png

Ostatní jsou v priloze!

3.Vítam naseho noveho clena mentoos at se ti tu libi!

4.Mrzí me dlouhodobá neaktivita Maksimator , Ericzech apod. jestli se to nezlepsi budete vyhozeni pokud se najde nahrada!

5.Nebojte se napsat jakykoliv komentar od toho tu tenhle topik je!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu