Honza222 Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Da nekdo resistanci? Kdyztak prijte ja s Hekkitem budem hrat v od 17:55.. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 no tak ja mám problém s routrom a nedarí sa mi ho vyriešiť :( keĎ to opravím tak zahrám ale teraz nemožem byť na psp ani online... najskor mi písalo error pri obtaining IP adress a teraz sa na ten router nepripojím ain cez PC... inak keď už som pri tom...ten rešart na routri nepomáha...furt mi to na komp prideľuje nejakú divnú IP adresu a po restrarte sa to nezmení...:( predtým som niečo asi po*ral v nastaveniach... EDIT::no tak ice22222 mi pomohol to spraviť a možem dneska hrať...nepíšte mi na icq kedy hráte OK? asi budem na AFKIM myslím že hekkit má moje ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 no tak ja mám problém s routrom a nedarí sa mi ho vyriešiť :( keĎ to opravím tak zahrám ale teraz nemožem byť na psp ani online... najskor mi písalo error pri obtaining IP adress a teraz sa na ten router nepripojím ain cez PC... inak keď už som pri tom...ten rešart na routri nepomáha...furt mi to na komp prideľuje nejakú divnú IP adresu a po restrarte sa to nezmení...:( predtým som niečo asi po*ral v nastaveniach... EDIT::no tak ice22222 mi pomohol to spraviť a možem dneska hrať...nepíšte mi na icq kedy hráte OK? asi budem na AFKIM myslím že hekkit má moje ICQ No ja dneska asi uz nebudu zejtra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 ok no tak zajtra možme zahrať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Forum Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Cau hele sry za dementni otazku ma cenu si to stahovat a jak vypada ovladani ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Hraje tady jeste nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 ahoj hanzy ja ale vzdy rano kdyz prijdu po nocni c.aa 6.00 hodin :) no pak pres den spim a vecer jdu zas do prace ale za 7 dni mam dovcu tak zahrajem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Cau, Aj ja este hram len som bol teraz tyzden prec ale uz som back :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Cau,Aj ja este hram len som bol teraz tyzden prec ale uz som back :) Ok uz sem zacinal mit obavy ze klan je mrtví :? Jo mimochodem mam video z mych nejlepsich screenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 ahoj honzo sorry ale musel jsem rano nekam odbehnout dnes vecer budu online kolem 22 hodiny musim jeste zaridit bazen a tak ... vys co bysme mohli udelat domluvit urcity datum a cas aby sme se sesli cely clan a hrali jako jeden team co ty na to :psp: zatim ahoj kdyz tak vecer ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 ahoj honzo sorry ale musel jsem rano nekam odbehnout dnes vecer budu online kolem 22 hodiny musim jeste zaridit bazen a tak ... vys co bysme mohli udelat domluvit urcity datum a cas aby sme se sesli cely clan a hrali jako jeden team co ty na to :psp: zatim ahoj kdyz tak vecer ahoj No to bysme mohli... Kolem 22 online nebudu nikdy nebyvam :( K tomu datu je to dobrej napad me je to v podstate jedno ja mam ted o prazdninach casu plno takze ten den a cas kdy se bude hrat je na tobe :) .Cas ale do 20:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 :psp: Členové klanu CZ-Community:psp: VYHLAŠUJI TEAM TRENING KDY : 9.8.2009 V KOLIK : 10:30 am Účast povinná (no aspon by měla být :hide1:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 :psp: Členové klanu CZ-Community:psp:VYHLAŠUJI TEAM TRENING KDY : 9.8.2009 V KOLIK : 10:30 am Účast povinná (no aspon by měla být :hide1:) Sorry bracha vypl neak brzo pc tak aji wifi klic neposilal signal... Pridano na první stranu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 diky hanzy :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 OK ak sa bude dat tak urcite pridem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Zdravim...taky bych zaparil s vama ale nemam pristup v psp na wifi takze kdybych si koupil treba to USB wifi k pc tak by to slo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Zdravim...taky bych zaparil s vama ale nemam pristup v psp na wifi takze kdybych si koupil treba to USB wifi k pc tak by to slo ?? Ano šlo taky používám wifi klíč a nenech se odradit že to nepujde mám stím osobní zkušenost ve 2z2 obchodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Čau kucí :cheesygrin: tak co vaše skilly? xD Už si to konečně dáváš Honzo? Jsem rád, že tenhle topic neskončil v propadlišti console-forum a drží se na 1. stránce - dobrá práce :thumbup: Teď jsem trochu propadl mobilům a v tomhle měsící vystřídal Nokii 5800 a Sony Ericsson W995, teď se chystám na Samsung i8910 Omnia HD8), ale čím dál tím víc se mi stýská po mém PSP :blink: obzvlášť když si vzpomenu na ty sqelé hry, co maj vyjít koncem roku. No, snad ještě nebude tak těžký splašit nějkde na inzerátu staré dobré flashnuté slimko, ono jak se říká: "nikdy nevstoupíš do stejné řeky" takže PSP 3k už ee. Jen doufám, že vám to vydrží, abych vám dokázal, že starý skill nerezaví :). Tak se mějte :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Čau kucí :cheesygrin: tak co vaše skilly? xD Už si to konečně dáváš Honzo? Jsem rád, že tenhle topic neskončil v propadlišti console-forum a drží se na 1. stránce - dobrá práce :thumbup:Teď jsem trochu propadl mobilům a v tomhle měsící vystřídal Nokii 5800 a Sony Ericsson W995, teď se chystám na Samsung i8910 Omnia HD8), ale čím dál tím víc se mi stýská po mém PSP :blink: obzvlášť když si vzpomenu na ty sqelé hry, co maj vyjít koncem roku. No, snad ještě nebude tak těžký splašit nějkde na inzerátu staré dobré flashnuté slimko, ono jak se říká: "nikdy nevstoupíš do stejné řeky" takže PSP 3k už ee. Jen doufám, že vám to vydrží, abych vám dokázal, že starý skill nerezaví :). Tak se mějte :!: Tak já zatím stále hraji skily jdou docela dobře i když se to na genu v plném počtu lidí docela seká v tom mají UMDčkáři výhodu že jim to jede krásně plynule.Muj skill ke dni 5.8.2009 nejvyšší v ČR Zde je náš klan který stále ještě rozšiřujeme: Kdyby náhodou neměli psp 2000 kup si psp 3000 a kto mu hru resistance retribution je to uplná bomba výše je screen kolik her už sem hrál a stále hraji :) No já se těším ještě muže být pecka motorstorm na psp uvidíme jaký bude infrastructure... Jo a když mě někdo naštve :-x:twisted: tak... :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 :psp: Členové klanu CZ-Community:psp:VYHLAŠUJI TEAM TRENING KDY : 9.8.2009 V KOLIK : 10:30 am Účast povinná (no aspon by měla být :hide1:) Cavte, ja idem dnes prec a vratim sa az zajtra po obede .... nedalo by sa to presunut bud na desiateho alebo na 6:00PM ? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Cavte, ja idem dnes prec a vratim sa az zajtra po obede .... nedalo by sa to presunut bud na desiateho alebo na 6:00PM ? :cry: Vše se dá posunout dej návrh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Cavte, ja idem dnes prec a vratim sa az zajtra po obede .... nedalo by sa to presunut bud na desiateho alebo na 6:00PM ? :cry: ahoj ja nevim co myslis honzo dalo byse to jeste presunout treba na 10.8.09 ale ve stejny cas je to jen na vas ja sem jen navrhnul datum :D a cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 ach ... sorry za plany poplach tak nakoniec sa mi bude dat aj toho deviateho.... ale mozme dat aj desiateho :D aspon si viac zahrame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 ach ... sorry za plany poplach tak nakoniec sa mi bude dat aj toho deviateho.... ale mozme dat aj desiateho :D aspon si viac zahrame jj jasne :psp: bude sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Dnesni hra byla dobra az na par spadnutych serveru kvuli jinym hracum a uplnym seknutim meho psp :D .Musime naplanovat pokracovani Hekkite mas na starost vymyslet neaky datum jako minule :D ... 1.Vlajky K tem vlajkam ja se mi seklo revivovani prikladam 2 screeny.Vidite ze mi nebezi cara waiting to respawn...Jo jeden snimek je vyfocen v case 2:22 (nebyl zamer). 2.Prikladam par screenu z dnesni hry ukazka: Ostatní jsou v priloze! 3.Vítam naseho noveho clena mentoos at se ti tu libi! 4.Mrzí me dlouhodobá neaktivita Maksimator , Ericzech apod. jestli se to nezlepsi budete vyhozeni pokud se najde nahrada! 5.Nebojte se napsat jakykoliv komentar od toho tu tenhle topik je! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.