6y4ever Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2010 Musís mít 6.20 nebo PSNabler xD, A connection error has occurred. - mas zaply wifi? xD Citovat
Tom CS Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2010 TomCS666 je spět :) už mam originalko takže počítejte semnou !!! Citovat
Honza222 Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 TomCS666 je spět :) už mam originalko takže počítejte semnou !!! To sem rad ze ses z5 navic ted kdyz mas originalku ti to pujde bez sekani...Na genu se to stejne trosku seka kdyz se hraje 4na4 tak je to znat... Jinak klan CZ-Commuinty je zrusen kvuli neaktivite hracu potkal sem tam jenom 1 (mentoos) a to je malo sem ted v klanu veterenu nevim ted presne jmeno ale sou tam aktivni lidi hlavne ti ,ktere znam uz od mych zacatku s resistanci retribution.(od vydani hry asi 20.3.2009) Kdyz se domluvime mohli bysme se v urcitou dobu sejit a zahrat si v case se prispusobym...Piste kdo by sel a spolecne se pokusime domluvit termin... S pozdravem zakladatel klanu CZ-Community Honza222_CZ PS: Nepiste mi uz ze byste chteli do klanu uz neexistuje!!! Citovat
Tom CS Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 Pockej a ten tvúj klan je českej ? bo šlo by se poskládat znovu CZ komunity. Na ICQ řeknu gorankovi, on řekne mentosovi a já myslím že to pude :D a ešte sem tam našel dalšího čecha a kterej má taky mikrák takže parada budu mít skím kecat Citovat
Honza222 Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 Pockej a ten tvúj klan je českej ? bo šlo by se poskládat znovu CZ komunity. Na ICQ řeknu gorankovi, on řekne mentosovi a já myslím že to pude :D a ešte sem tam našel dalšího čecha a kterej má taky mikrák takže parada budu mít skím kecat No nevim mozna by to slo udelat klan nanovo...Zkusim oslovit neake hrace uvidime kolik nas bude hlavne aktivnich... Citovat
Rocko Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 Byl sem taky ted v nějakým českým klanu,ale po dvou dnech sem se přihlásil a v klanu už nejsem. Stačí říct čas kdy chcete zahrát a já se přizpůsobým,nejlíp ale k večeru. Citovat
petr1468621165 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 já bych si taky klidně zahrál Citovat
eRik Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2010 přemýšlím, že bych dal do kupy PSP a koupil si origo... přecjen tohle je podle mě jedinná hra, oc za to stojí ;) Citovat
Tom CS Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2010 Jo ja sem si kvuli tomuhle Mulťáku koupil psp a origoš RR :D ALL !!!: Z Honzou sme se dohodli že 18.2. tedy zítra dáme hru o 16:00 !!! Citovat
Honza222 Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 18, 2010 Dneska od 16:00 na rr vsichni!!!!! Můj nick ve hre: Honza222_CZ Tomův nick: TomCS666 Kdyztak si nas pridejte do pratel. Citovat
Daxter Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2010 Zdravím, také bych dal nevím co za to abych mohl hrát ale mám problémy s PSNablerem, kdo ho rozchodil na 5.03GEN-C a poradí mi, tomu budu nesmírně vděčný Citovat
Tom CS Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2010 Dexter : no jediný co sem slišel že rozchodil ten PSNabler je práve Honza :D ...Já skoušel všechno a pořád to nešlo... tak sem koupil origošku... ALL: jinak s Honzou paříme už skoro každý den nekolik hodin tak kdo by mnel záujem tak mi napište SS bo se domlouváme trochu jinak než tu :) Citovat
vojtys Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2010 hele kdyš si koupím origoš tak mi to pude i na genu c v multaku ??nebo musimstejně ten PSNabler kterej mi stejnak nefunguje:(? Citovat
Daxter Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2010 Dexter : no jediný co sem slišel že rozchodil ten PSNabler je práve Honza :D ...Já skoušel všechno a pořád to nešlo... tak sem koupil origošku... ALL: jinak s Honzou paříme už skoro každý den nekolik hodin tak kdo by mnel záujem tak mi napište SS bo se domlouváme trochu jinak než tu :) počkej a to jako máš i offico FW ? Citovat
Tom CS Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2010 Dexter jo mam další PSP s OFW 6.20 a origoš RR :D Citovat
Vychos Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2010 Pro vsechny co si chcete zahrat Resistance s CFW vysel novy plugin PSNKiller a jede jak má ;).Odzkouseno na Gen D3. Viz http://console-forum.net/showthread.php?t=88207&highlight=PSN Citovat
Tom CS Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2010 Tak co hrává to nekdo ted ? :D jako mne tam najdete skoro každý den... nezapomente, muj nick je TomCS666 a hledám sakra nekoho kdo má taky mikrák Citovat
Honza222 Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 27, 2010 Tedka hraji uz jen svatecne... Citovat
Tom CS Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 skoda Honzo, ale nastesti uz mam v mem CZ/SVK klanu tusim 4 - 5 lidi stoho jeden to hrava pravidelne snad denne a ostatny sou u mne kratce takze ece nwm povidat... Sice mi chyby stary klan se starimi lidmi, ale tak budou zas i novy a si zvyknu Citovat
javak810i Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 Hmm hmm takže už jede mulťák i na CFW jo? A ok? Bez lagů? nepadá? Že bych si zas koupil PSP? :D btw zdravím po "menší" pauze. Edit: Nó už po 4. xD a ještě jsem stihl vystřídat pár PC, notebooků a PS3 slim. Ale tak PSP je srdcovka, dobrá jak na hry, tak i na filmy, hudbu a net. Citovat
Tom CS Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2010 javak810i : jede jak má i na CFW... lagy budou když budeš mít slabý signál wifi.... u CFW ti bude vždy sem-tam server padat.... a tys prodal PSP ? :D ty zrádče Citovat
Honza222 Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 8, 2010 Nejde o slaby signal wifi ja mam signal dobrej jde o to ze server je proste zalagovanej a potrebuje procistit... Citovat
Daxter Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2010 Zdar jestli ještě hráváte tak už mám PSP s OFW, takže hraju taky, jen jeden zádrhel, dá se nějak změnit nick ve hře ? protože hraju přez kamarádův PSN účet ( máme ho dohromady, kvůli kupovaní her na psp go) a ve hře tudíž harju pod nickem toho účtu ... Citovat
Daxter Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2010 Omlouvám se za DP, ale hraje teda ještě někdo nebo ne ? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.