Honza222 Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2011 No momentalne hra ma stale plno hracu vzdycky je minimalne nad sto lidi online akorad me stvou ze se o tu hru vyvojari nestaraji tedy necisti servry neni normalni 60 hracu logged in 5300 games pak se to dlouho refreshuje ale jinak v in game v pohode bez lagu.... Jinak moje dalsi video z RR :D njn porad si rad zahraju :) pro me nej MP hra na psp Citovat
Daxter Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2011 No momentalne hra ma stale plno hracu vzdycky je minimalne nad sto lidi online akorad me stvou ze se o tu hru vyvojari nestaraji tedy necisti servry neni normalni 60 hracu logged in 5300 games pak se to dlouho refreshuje ale jinak v in game v pohode bez lagu....Jinak moje dalsi video z RR :D njn porad si rad zahraju :) pro me nej MP hra na psp a nemohl by jsi mi prosím poslat odkaz přímo na verzi se kterou hraješ ? nebo máš origo ? protože mě to s PSNloverem nejede :( EDIT: tak už to jede, funguje mi to vždy až na druhé přihlášení, kdyby si chtěl někdy zahrát napiš :) Citovat
Lasicek Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2011 Já bych si klidně někdy zahrál :) Dneska sem přišel na to jak rozjet multiplayer (lol), tak to můžeme zkusit ;) Citovat
RaQic Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2011 Já bych si klidně někdy zahrál :) Dneska sem přišel na to jak rozjet multiplayer (lol), tak to můžeme zkusit ;) Jak si to rozjel? :-) ja mam PSP 2000 CW 5.5 - Prom 4 a nejde mi multiplayer ani na jedny hre... mam tam i ten PSNLover a stejne prd. :-( Citovat
FxR Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2011 Pokud to chcete risknout tak přejděte kvůli MP na 6.20 TN Hen C (ted už D),tam je podpora Infrastructure - ale je to dobrý jenom kvůli MP Citovat
Daxter Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2011 Pokud to chcete risknout tak přejděte kvůli MP na 6.20 TN Hen C (ted už D),tam je podpora Infrastructure - ale je to dobrý jenom kvůli MP úplně zbytečný, přez PSNLover to jede v pohodě :) ... Kdyžtak si zkuste stáhnout z uloz.to tu verzi kde je jen mulťák ( má nějakých 70MB ), ta mi jede v pohodě :) Citovat
FxR Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2011 no tak já s PSNLover nemám zkušenosti,takže nevim... Citovat
Honza222 Odesláno Březen 15, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Jo neni problem muzem nekdy zaparit. BTW: Sem myslel ze uz tenhle topik je davno mrtvej :).:D Citovat
Lasicek Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 Připojím se v pohodě ale není nikde žádná hra :( ale na chatu lidi sou Citovat
Honza222 Odesláno Březen 15, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 15, 2011 No musis mit vykonej net no jakmile se dostanes do hry tak je to v pohode...Je to tim ze ty jejich servry se zanasi a stare hry se nemazou myslim tak pred 14dny to procistili ptz to bylo uz neunosny... Jinak zkus promackavat Tlacitky L a R servery se snaz nahrajou.Jakmile uz ses ve hre tak je to v pohode. Citovat
Lasicek Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2011 Díky :), Už hraju :D:D jw to hafo dobrá hra.. zapaříme někdy ;) Ale štve mě že když už se nějaká hra odstartuje tak mě to píše že mě to odpojí :( proč?? Citovat
Honza222 Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 To se mi stava taky proto zakladam hry ja :D moje vlastni hra me neodpoji no ale stalo se i to :D :D Citovat
Lasicek Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 :D Kdy tam budeš? Zahrajeme Citovat
nooanda Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Tak co, zahraje někdo? RR mám nově, takže tam asi v noci nějakou dobu pobudu... :) Citovat
paona00 Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2011 caute lidi mam problem s psn kdyz se hci lognout tak mi to napise ze musim apceptovat........................+ udelat master jak to mam udelat????????a kdyz jsem is zalozil novy ucet primo master po tom co mi to neslo tak mi pise ze se nemuzu pripojit na prifil nekoho jineho!!!! jak mam z toho mojeho 1 profilu delat master???diky Citovat
Honza222 Odesláno Duben 7, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 7, 2011 Jestli ze mas toho mastera tak by to melo jit ne?Samozdrejme musis schvalit term of use.Nevim co mas za problem melo by to jit pokud ten starej acc nahradils novym a jde se ti pripojit na psn. Nevim jestli mas ofw nebo cfw jestlize mas ofw tak aktualizuj na nejnovejsi fw pokud mas cfw tak budes jeste potrebovat napr psn nabler. Citovat
paona00 Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2011 no uz tam jsem mozna se k vam pridam nvm to jeste jiste jestli mi to nebude furt vypadavat kdyz hraju nfs undercover tak mi to vypadava zjistuje hrace a pak se vypne takze ta hra mi nejde zatim jsem sskousel medla of honor heroes 1 ten mi jede 90% VYSKOUSIM resisatnce pak se ozvu Citovat
paona00 Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 hojte na jakem hrajete channelu?????a vkolik hodin tam jste ???? kdyby me nekod videl tak si me pridejte nebo se domluvime moje jmeno lukasek321 Citovat
p-l-a-y-e-r Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2011 docela easy hra včera jsem ji začal poprvé hrát a naučil jsem se ji ovládat po 10 min hraní chci se zeptat co znamená u zakládání hry ranked a unranked? Citovat
paona00 Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2011 ranked znamena ze dostavas rank a unranked bez ranku tzv pr potrebujes 400rank na prvni oceneni , podtle toho kolik zabijes lidi ,ozivis nebo pomuzes pri zabiti tolik se ti da bodu ja mam treba 900 bodu a sem sergeant ma 2 carky ,v tom unranked nedostavas rank Citovat
danfri Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2011 Můžu se přidat až budu mít account,zítra budu zakládat novej po tom Hackerskym ůtoku,dík pak napíšu Citovat
eRik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2011 heheheh ještě hrajete? přemýšlím, že bych dal PSP opravit a zas si zapařil Resistance, pamatuješ honzo? :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.