GameEs Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 Nedošlo, dneska sem si pro něj dojel :D. Dojmy rozepíšu až s tím budu mít trošku nahráno. Zatím sem ještě ani neupdatoval fw (ještě sem se nedostal k nabíječce, až teď :D:D) Každopádně první WOW bylo že je to fakt prcek :D. Displej není o moc menší. Analog mi na první dotyk přišel divnej, po cca 5 minutách už mi přišel daleko lepší než u starýho PSP. Má trochu menší rozsah, a celkově je analog trochu menší, ale chod analogu je těžší. Podle mě se to takhle ovládá líp, ale asi otázka zvyku. Zbytek fakt radši až to budu mít trochu otestovaný ať nehodnotím podle prvního dojmu :D. edit. defaultně 14gb místa..2gb asi systémový soubory. Citovat
Nil3E Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 Moje dojde bohužel až v Pondělí,podle operátora :/ Ale až bude tak zde pošlu nějaké fotky,porovnání s PSP FAT... Citovat
tedysek Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 tak to jo a displej ted aneni o moc mensi?? Citovat
GameEs Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 Tak sem vám ho nafotil. http://s1.imgupload.cz/img/49886/RQL6H/SANY0324.JPG http://s1.imgupload.cz/img/49887/xIJwY/SANY0323.JPG http://s1.imgupload.cz/img/49888/wLr2O/SANY0322.JPG http://s1.imgupload.cz/img/49889/WWRar/SANY0319.JPG http://s1.imgupload.cz/img/49890/Z44Wl/SANY0317.JPG http://s1.imgupload.cz/img/49891/O0yaG/SANY0316.JPG http://s1.imgupload.cz/img/49892/FSmgP/SANY0314.JPG Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 koukam ze stahujes GOW..:).......moc pekny...:)..na vanoce bych si ho chtel taky poridit... Citovat
bulyt Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 Nevim jak vy ale já bych konecne do toho psp dal nějakej nadupanej foťák třeba 4 mega pixelovej a nebo něco pořádnýho na volání třeba skype ale nejakej takovej že by se dalo zavolat třeba na PC nebo na mobil, a nebo prostě nějakou novinku to by předběhly všechnu konkurenci Citovat
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 Blbá otázka asi, ale jaký hry že tam vlasně jdou? Vím že UMD, vím co to má za funkce, ale fůrt mi není jasný, jaký tam jdou hry, na ebay je za 249$ Pearl white .. :) Tak uvažuju o koupi .. Citovat
bulyt Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 jinak na vánoce bych si ho chtěl pořídit taky jen doufám že na něj vytvoří co nejdřív custom firmware držím jim palce at to daj i bez tý baterky jinak ted žádný pspčko nemám tak mohly byste mi říct co je lepší jestli psp go nebo 3000 že si můžu na ty vánoce vybrat. Citovat
Jonny1619 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 hi^;678268']Blbá otázka asi' date=' ale jaký hry že tam vlasně jdou? Vím že UMD, vím co to má za funkce, ale fůrt mi není jasný, jaký tam jdou hry, na ebay je za 249$ Pearl white .. :) Tak uvažuju o koupi ..[/quote']To jako vážně nebo je to nějaký joke?:D Hry tam stahuješ z playstation store, umd mechaniku to nemá...teda, jestli byl tvůj dotaz položen vážně:) Citovat
Jonny1619 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 jinak na vánoce bych si ho chtěl pořídit taky jen doufám že na něj vytvoří co nejdřív custom firmware držím jim palce at to daj i bez tý baterky jinak ted žádný pspčko nemám tak mohly byste mi říct co je lepší jestli psp go nebo 3000 že si můžu na ty vánoce vybrat. Jestli doufáš ve flash, respektive, jestli chceš flash, tak tu 3000;). Na PSP GO to jen tak nebude, mají to vychytané, samozřejmě je to otázka času, ale bude to trvat hodně dlouho asi... Sorry za double post:cry:, v té rychlosti mi to nedošlo. Citovat
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 xD Jo dělal jsem si srandu, ale nemám účet na playstation stone, a navíc se tam nevyznám, nevím co kolik stojí atd ... Citovat
suicide_duck Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 nechapu na co by ti byl fotak a skype...na to mam mobil...:roll: Citovat
Nil3E Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 hi^;678283']xD Jo dělal jsem si srandu' date=' ale nemám účet na playstation stone, a navíc se tam nevyznám, nevím co kolik stojí atd ...[/quote']Tedka jsem prave kupovali z Gejmsem toho God of War za 300Kč... Citovat
Frozen Bee Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 hi^;678268']Blbá otázka asi' date=' ale jaký hry že tam vlasně jdou? Vím že UMD, vím co to má za funkce, ale fůrt mi není jasný, jaký tam jdou hry, na ebay je za 249$ Pearl white .. :) Tak uvažuju o koupi ..[/quote']nemá to UMD romku....hry se stahují z PSN Store Citovat
Jonny1619 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 Tedka jsem prave kupovali z Gejmsem toho God of War za 300Kč... Super, takže je to jako na PS3 jo, každá hra se dá stáhnout pětkrát jo?:) Citovat
Senpu Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 o kolik myslite ze pujde cena dolu v prosinci??... ja si asi pockam a pak to nejak vyhodne trefim na aukru Citovat
GameEs Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 Super, takže je to jako na PS3 jo, každá hra se dá stáhnout pětkrát jo?:) Každá hra se dá stáhnout nekonečnokrát, ale jen z 5ti systémů (asi to funguje 5 PS3 a 5 PSP pač na svým acc mám aktivovaných 5 PS3 a 2 PSPčka :D) Citovat
Jonny1619 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 To je podle mě blbost, že se dá stáhnout kolikrát chceš:D. Vždyť si jenom vem, že ta aktivace na každém systému jde vypnout a zapnout, takže to je naprosto alogické, by to pak mohl stáhnout kokoli:D. Je to pětkrát, kdyby se ti náhodou něco posralo, tak abys to mohl stáhnout znovu, ale je to maximálně podle mě 5 stáhnutí, pak musíš kupovat znovu, klidně bych se i vsadil:D Ale jinak díky, to jsem rád, že to jde stejně, jak na PS3, takto vyjdou člověka hry na psp go hodně levně, což je super:) Citovat
bulyt Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 nechapu na co by ti byl fotak a skype...na to mam mobil...:roll: abys nemusel jak blb nosit vobojí to bych měl totiž potom přervaný kapsy:wohow: Citovat
Jonny1619 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 abys nemusel jak blb nosit vobojí to bych měl totiž potom přervaný kapsy:wohow: Souhlasím se suicide_duckem. Na co tady ty multifunkční zařízení, když na focení už máš dalších deset přístrojů:roll:. U dalšího PSP bych ocenil raději praktické věci, jako třeba obdobný display jako má iphone/ipod touch, který by se nedal poškrábat, nebo třeba možnost nastavení citlivosti páčky... Prostě něco vážně užitečného, co se hodí k handledu. Aby psp mělo zabudovanou anténu na telefonování je už úplná blbost, to si pak nemusíš kupovat psp, ale něco jiného. Vzhledem k tomu, že dneska má každý druhý mobil skoro všechno, tak nemá cenu, aby do psp zbytečně cpali takové věci a tím prodražovali jeho výrobní náklady = koncovou cenu pro nás - zákazníky. Citovat
Zavorka Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 o kolik myslite ze pujde cena dolu v prosinci??...ja si asi pockam a pak to nejak vyhodne trefim na aukru na vánoce to bude drahé to spíš po vanocích budou velký slevy Citovat
Taran Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 Ta velikost vypada konecne jako idealni do kapsy, ale to je z meho pohledu tak jedina vyhoda, kterou vidim, zustanu u stareho psp :) Citovat
Senpu Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 na vánoce to bude drahé to spíš po vanocích budou velký slevy jn xD ale asi stejne vrazim porad do stare,chci znova PSP jen na filmy maximalne nekdy hru a tu nechci moc kupovat :D Citovat
GameEs Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 To je podle mě blbost, že se dá stáhnout kolikrát chceš:D. Vždyť si jenom vem, že ta aktivace na každém systému jde vypnout a zapnout, takže to je naprosto alogické, by to pak mohl stáhnout kokoli:D.Je to pětkrát, kdyby se ti náhodou něco posralo, tak abys to mohl stáhnout znovu, ale je to maximálně podle mě 5 stáhnutí, pak musíš kupovat znovu, klidně bych se i vsadil:D Ale jinak díky, to jsem rád, že to jde stejně, jak na PS3, takto vyjdou člověka hry na psp go hodně levně, což je super:) Omg můžeš to stáhnout klidně tisíckrát :D víš když zrušíš tu aktivaci - hra ti nepojede ;). edit. btw..analog se dá kalibrovat :D Citovat
Anonymous_ Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 edit. btw..analog se dá kalibrovat :D Pres joysens? To ale neni ofiko a treba na Go mas utrum :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.