Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Go

Rash182

Recommended Posts

Mám přímý dotaz na Gamese, nebo Nilseho - jako vlastníky PSP Go - klidně i jiní můžou odpovědět, ale jen kdo to ví stoprocentně.

Takže dotaz - koupila jsem PSP Go z druhé ruky. Ten borec když mi to předával zformátoval storage - ok. Nechal mi tam ale svůj ps store účet, takže si můžu stáhnout hry, které si on koupil a které dostal - Grand Turismo a Medieval Ressurection nebo jak se to jmenuje. Mohu si je tedy znovu stáhnout a nainstalovat - to už jsem udělala.

Jenže samozřejmě nemám jeho heslo, které ale vyžadované při vstupu nebylo. Problém je ale v tom, že chci vědět, když ten jeho účet smažu (jak se to dělá?) a regnu se na můj účet tak dle mé úvahy ty hry mi nepůjdou - je to tak?

Je to tak jak si myslím, že když ten jeho účet smažu - ty jeho hry už nerozjedu? Jeho účet používat nechci, chci svůj, který mám i na PS3, ale jde mi o ty hry.

Případně dokáže ps store nějak zjistit, že i když mám jiný účet tak daná hra už na tu danou konzoli stažená byla a bude se moci stáhnout znovu? Nebo je to vše jen vázané na ten jeho ps store účet a když nemám heslo tak vlastně nemůžu vůbec nic. Ani přepínat účty.

Díky moc za reakce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 547
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

GameEs i mam taky jeden dotaz ted v patek uz budu mit psp go a chci se zeptat jak to je stema 3mi hrama zdarma jak je stahnu??stari psp mam a ani nejakych 21 UMD ...porad..díky..a muzes mi sem napsat icq ...protoze otazek mam vic:-D ale vsechny se mi tu nechteji vypisovat:-D

Odkaz ke komentáři

http://psp-revue.bboy-forum.cz/?p=273

Tento program je nazván „PSP Go Rewards“. Dostupný bude od launche PSP Go (tedy 1. Řijna) až do 31. Března 2010. Jak na to? Nejdříve se na PSP Go zaregistrujete na Playstation Network. Poté se na vašem starém PSP s UMD v mechanice přihlásíte pod onen vytvořený účet. Stáhnete speciální schéma pro PSP Go a na email vám přijde poukaz ke stažení 3 her. Celkem jich je v nabídce 17, a jsou to tyto:....

Odkaz ke komentáři

a to se asi na jednom strsim psp muze udelat jen jednou ne???jako to abyste meli tak yhry zadara ... Nejak me to nejde vysvetlit:-D snad to pochopíte:D

Jo říkáš to správně. Jedno PSP můžeš aktivovat jen s jedním accountem kde dostaneš ty ceny :D.

Odkaz ke komentáři

To jde? Já myslela, že nejvyšší FW nejde hodit a pak zas zpět na CFW...

Nejsi z Prahy?

U flashnutelneho PSP to samozrjeme jde - tam si muzes hazet FW jaky chces a nijak tim neovlivnis moznost budouciho flashnuti zpet na cfw, pres pandoru..

Odkaz ke komentáři

no ja si myslím že ne od včera mam psp go a na mym slimakovi to chtelo abych se dostal na PS STORE tak to chtelo nejnovejsi FW (OFW 6.20) nebo jinak muzes si to zaregsitrovat od nej ale pak uz mu nepujde CHickhen takze hry z netu a to pochybuju ze by se mu to libilo:-D hej a uz si to tady z fora nekdo stahl ty 3 hry zdarma??:-D

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Sony pro nás udělalo novou akci ten kdo ma psp go tak se prihlasi na ps store stahne sii do psp go zase nejaky tema a do tydne mu na mail prijde kod ke stazeni bud gran turisma,motorstorm nebo assasina:-D to je super uz takhle budu mit 4 hru zdarma:-D

Odkaz ke komentáři

Sony pro nás udělalo novou akci ten kdo ma psp go tak se prihlasi na ps store stahne sii do psp go zase nejaky tema a do tydne mu na mail prijde kod ke stazeni bud gran turisma,motorstorm nebo assasina:-D to je super uz takhle budu mit 4 hru zdarma:-D

Kde jsi to četl? Nějaký odkaz?

Edit: Ajo, tak tady např:)

http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009120003

Odkaz ke komentáři

jj tam na konzolistovi pisou ze assasina je jen omezene mnozstvi :-( Tak jenom doufam ze na me zbyde kdyz jsem to stahl dnes:-D

Ale nevim kde to vzali ze assasina je omezene mnozstvi cetl jsem nekolik stranek o pspp i primo na sony nic o tom nepisou:-D tak nwm:-D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu